Skiqqer Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A tu jest adres stronki www wcześniej opisywanego tu POTWORA :lol:: TOGO Kituko Simba - Rhodesian Ridgeback Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 witamy sąsiada, dzięki za adres, idę zarzz powpisywac głupie komentarze ;) to togo nazywa się naprawde togo kituko? orpha, powtórz szybko trzy razy :-). a dziadek ze strony ojca KWETUS ZIZI NAFUNGABUSI. no ładnie, ale - czy to jest prawdziwy polak???? ;-) Quote
Doginka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 sleepingbyday napisała;doginka - da sie w punktach napisac krótki i praktyczny bryk do tworzenia banerków? A co to jest bryk???:oops: Proste banerki umiem robić, ale musiałabym Ci pokazać;) Eria robi świetne banerki - wszystkie mi robiła Ona:loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 to pokażesz mi, ok? proste wystarzy na razie... Quote
Skiqqer Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 sleepingbyday napisał(a):witamy sąsiada, dzięki za adres, idę zarzz powpisywac głupie komentarze ;) to togo nazywa się naprawde togo kituko? orpha, powtórz szybko trzy razy :-). a dziadek ze strony ojca KWETUS ZIZI NAFUNGABUSI. no ładnie, ale - czy to jest prawdziwy polak???? ;-) No tak sie nazywa... Nazwiska (nazwy hodowli) się nie wybiera niestety :lol: Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 no, rodziny się nie wybiera.... Quote
Doginka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 sleepingbyday napisał(a):to pokażesz mi, ok? proste wystarzy na razie... Ok. pokażę;) - tylko kiedy znajdziesz czas?:razz: Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 dziś nie, umieram ze zmęczenia.. ale jutro może? Quote
Doginka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Link w podpisie "Zajrzyj też do Zosi" kieruje do Łatka:razz: Kilka fotek, ale nie wyszły zbyt dobrze, bo było pochmurno i robiłam kompakcikiem:p Quote
Doginka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Po tym spacerku bierze mnie choróbsko:placz: Dobranoc;) Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 dzięki pani doginko :loveu: na chorobsko najlepszy grzaniec lub herbatka z prądem:cool3:. faktycznie podpis zosi prowadzi do łatka, oooo?!?!? Quote
mru Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 uuuu ale sesja :D nieźle nieźle ;) też powinnam bardziej się ruszać z Gackiem :roll: Quote
Recommended Posts