mru Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 linki są pod miniaturką zdjęć :) klikasz w link i sam się kopiuje resajz jest też klikasz w wybrane zdjecie i tam jest "resajz" :eviltong: albo "edit image" i tam jest sporo opcji te wszystkie rozjasniania i inne bajery też (ja w tym robie te swoje marne banerki:roll:) Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 aplołdowałam jedną fotkę i tam nie ma linków. jakby były, to bym nie pytała, gdzie są. a jak kilkłam zdjęcie, to się okienkk na nim pokazało migające... Quote
mru Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/zrzutpb.jpg oto zrzut pod miniaturami powinny być linki... i zrzut edycji zdjęcia: http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/zrzutpb2.jpg aplołdowałam jedną fotkę i tam nie ma linków. jakby były, to bym nie pytała, gdzie są. a jak kilkłam zdjęcie, to się okienkk na nim pokazało migające... no patrz, nie doceniłam Cię :eviltong::roll: migające? może się ładuje... :hmmmm: dziwne Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 znalazłam :multi::multi: dobra, to lecimy: secia wita uczestników zlociku :p gacek :razz: reszta się właśnie kopiuje, a ja idę do klo :cool1:. Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 bo to jeszcze trzeba sejwować :eviltong:, wtedy linki się pojawiają... Quote
mru Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no no mówiłam, że pyta czy orajt :evil_lol: aaa, bedą foty! :multi: Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 lump się wzmacnia... słodki dymuś :cool3: mafia, nowa koleżanka lumpa: dymek, ksywa kieł. zdjęcie artystyczne :roll: sunie mam cię!!! secia - siła spokoju kolorowy dymek: bez komentarza :evil_lol: gacek w wodzie :multi: Quote
mru Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ale śliczne! Dymek ksywa JEDEN kieł :evil_lol: piękne zdjęcie Lumpa! :evil_lol::loveu: Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 mru napisał(a):ale śliczne! Dymek ksywa JEDEN kieł :evil_lol: co racja to racja :cool1: Quote
orpha Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 haha nie no to zdjęcie Dymka normalnie rewelacja :D:D:D Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 tajemnicę tego zdjęcia wezmę ze sobą do grobu (a raczej oryginał :evil_lol:) Quote
mru Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 wrzucam Gacka w wodzie do siebie :multi: sleepingbyday napisał(a):tajemnicę tego zdjęcia wezmę ze sobą do grobu (a raczej oryginał :evil_lol:) ahahaha :eviltong: domyślamy się Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 zosia to przytyła przy śliwce- nie ma lekko, śliwka zjadłaby cały świat, jkaby jej dali, więc zosia tez czyści miskę, z czystej chęci pokazania śliwce, że POSIADA :diabloti:. na szczęście zawsze była szczuplutkim niejadkiem, więc tłusta nie jest, ale różnicę widać :cool3: Quote
elmira Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 No no, niedługo bedzie robiła konkurencję mojemu alternatywnie szczupłemu ;):eviltong: Żatuję oczywiście, bo szczupła jest Zosieńka. Reszta psów tez super. A czy Dymek to pies Mru? Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 hehe, mam nadzieję, że nie. ponieważ widzę, ze nabiera wagi, będe teraz kontrolowac ilość wchłanianego żarcia. ale widok zośki jako beczki bujającej się wolnym krokiem razem z chapkiem jest miły memu sercu. dymek jest mru, tak. i gacek takoż. Quote
mru Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 tak, Dymek i Gacek to moje chłopaki :loveu: kurde, z Gacka też bambaryła się zrobiła... :roll: Quote
elmira Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Klub Kwadransowych Grubasów?:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 wybacz, Zosiu POMOCY! proszę! Zenek jest ciężko chory! jeśli do jutra nie znajdziemy DT zostanie uśpiony! może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom! proszę... dajmy mu szanse :-( http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487 Quote
Guest Karmel Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No Olu widze ze sie postaralas i mocno kciuki trzymalas:P:P bo Party znow ex.1.Zw.Mł i tym samym zostala nowym MŁODZIEZOWYM CHAMPIONEM POLSKI:multi::multi::multi::multi: Quote
mru Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zeniowi nie pomogliśmy... a ja... znalazłam dziś wieczorem suczkę w typie szpicowato-onkowatym... :roll: Zenia ją nazwałam (samo zobaczcie...) zajrzyjcie, proszę... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120540 Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 karmel, jka mówiłam, gratulacje dla wywłoki młodszej :diabloti:. zenuś - RIP ursynowski mix onka - dobrze się skończyło, ale ile jeszcze razy znajdziemy psa zgubionego przez bezmyslność ? obroża i dane właściciela - niewykonalne???? :shake: Quote
Doginka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A Ty chcesz, żebym się zsikała w majty ze śmiechu??:evil_lol: Nie ma J, to muszę miskę... wiesz co;) Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 w poniedziałek rano łapia mnie różne pomysły. na przykład, żeby sie doginka zsikała w gacie :p. miska czeka na ciebie z utęsknieniem. może wpadniesz do mnie? Quote
Luulka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witam . Melduje sie jako podczytywacz częsty. Musze doniesc , iz ostatnio bedac na naszej miejskiej imprezie zobaczyłam wolontariuszy CK , pognalam co by wspomoc moj ulubiony schron. Wpłaciłam grosik i co dostałam ..... Zdjecie BOSKIEJ ZOSKI:-) Quote
sleepingbyday Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 no co ty???? jakie? to z jęzorem? było im powiedziec, że zdjęć "boskiej zofii" :eviltong::eviltong: do wypęku masz na necie. ale sorry, oni wiedzą b. dobrze, bo przecież zaglądają.... ech, wzruszyłam się. ja tez regularnie zaglądam na stronę CK sprawdzić, co jest grane..:p Quote
Recommended Posts