Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ania_wawa napisał(a):
Witajcie :loveu:
Przeczytałam bloga od początku i teraz bedziemy z Dajutem nawiedzac was regularnie:loveu: nie tylko na bulwarku(swoją drogą to dopiero teraz dowiedziałam się że to miejsce właśnie tak się nazywa). Zdjęcia Zoski i innych piesków cudne!! I jakos tak zmobilizowały mnie do wyciągnięcia aparatu więc jutro postaram sie przydreptac i też wszystkich obfocic.
No i może wprosic się na to wino:evil_lol:. W końcu wypadałoby jakiegoś brudzia wypic i się sobie przedstawic bo na razie to znam wszystkich tylko po imionach psiaków:oops:.

no no wpadaj wpadaj :):) , ale impra bedzie psy nas beda do domu prowadzic :evil_lol:

Posted

mru napisał(a):
poznamy się po psach :evil_lol:

Mruuuuuuuu:p przyznaj sie jak masz na imie , przeta nie bedziemy sie drzec na pol pragi "Czesc mru" :razz:

Posted

mru napisał(a):
nie będziemy..? ;)
(a do mnie wszyscy tak mówią!)

Mru... naprawdę super ksywka!! Mojego kolegi Kot nazywa się Mrumru jest kochany i taki właśnie mruczasty :loveu:.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie ma się co chwalić....

mru, wysłałam ci nasze numery (za pozowleniem, orpha :cool3:)

łaskawie pozwalam :diabloti:...tym bardziej ze mru chyba juz ma mój numer i ja jej tyz :D

Posted

mru napisał(a):
nie będziemy..? ;)
(a do mnie wszyscy tak mówią!)

magda jestem :D

Renata tylko na wszystko plizzzz nie Reniujcie mi przypadkiem , na hasło Renia dostaje piany na pysku :angryy:

Posted

bede Ci orfowała :eviltong:
a sleepin? mamy się zwracać sleepin' czy sbd? ;)

no mam Twój nr :)
a teraz już oba!

Mru... naprawdę super ksywka!!.

dzieki :) wszyscy mnie pytaja zawsze skad taka ksywa
a ja nie wiem ;) to jakies dawne czasy gimnazjum :D
czy coś... i w ogóle skrót od innej ksywy...

Posted

ania_wawa napisał(a):
Witajcie :loveu:
Przeczytałam bloga od początku i teraz bedziemy z Dajutem nawiedzac was regularnie:loveu: nie tylko na bulwarku(swoją drogą to dopiero teraz dowiedziałam się że to miejsce właśnie tak się nazywa). Zdjęcia Zoski i innych piesków cudne!! I jakos tak zmobilizowały mnie do wyciągnięcia aparatu więc jutro postaram sie przydreptac i też wszystkich obfocic.
No i może wprosic się na to wino:evil_lol:. W końcu wypadałoby jakiegoś brudzia wypic i się sobie przedstawic bo na razie to znam wszystkich tylko po imionach psiaków:oops:.

cześć! zapraszamy, zapraszamy, na zosioblog i w sobotę takoż, im nas więcje, tym szybciej nas policja zgarnie za burdy po pijaku :cool3:.

orpha napisał(a):
łaskawie pozwalam :diabloti:...tym bardziej ze mru chyba juz ma mój numer i ja jej tyz :D

wiem, wiem..... Reniu :eviltong:.

orpha napisał(a):
no sbd to nie bo to jakos niewygodnie sie gada ale jak bedziesz wrzeszczec Ola to bedzie gut

Ola może być. ale czyli, że mru to jets twoja zwyczajna ksywka w realu, a nie tylko nick? jak tak, to ja wolę mru.

Doginka napisał(a):
Tak nieśmiało pozwoliłam sobie zaznaczyć;)

ale pieknie piszesz :evil_lol:. słyszałam dzis rano odprowadzając twoj acórke do szkoły (podczas, gdy mamusia spała :cool3:), że gordon ma się ok. czyli ty tez będziesz w sobotę, postanowione.

Posted

sleepingbyday napisał(a):

ale czyli, że mru to jets twoja zwyczajna ksywka w realu, a nie tylko nick? jak tak, to ja wolę mru.

dokładnie tak :)

Posted

weź weź, bo ja chyba z winem przyjade

jakoś nie widzę piwa jadącego ze mną autobusem/tramwajem i metrem ;) a potem nie strzelającego
a wino dobre!

Posted

ja mam juz nabyta czerwona kadarke :evil_lol:

laski a jakies kubki jednorazowe mam nabyc czy bedziemy tak po staropolsku prosto z gwinta walic ??:diabloti:

Posted

kubki jednorazowe są bardzo nieekologiczne :eviltong::eviltong::eviltong:

a tradycję warto podtrzymywać
chyba, że każdy z własną kanką :razz: przybędzie! :D
(no może nie kanką, a mini kanką;))