*anusia&ajlu* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 3 x napisał(a):anusia ja sie mogę zaopiekowac Boo jak będziesz w pracy naprawde mogę ;) taa Boo bardziej by się zaopiekował Zorką :evil_lol: sleepingbyday napisał(a):ty to zorki pilnuj :-) haha;) a chce mi Boo podprowadzić:mdleje: :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 niech podgoli zorke i podstawi za boo, może nie zauważysz różnicy. Quote
3 x Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):taa Boo bardziej by się zaopiekował Zorką :evil_lol: haha;) a chce mi Boo podprowadzić:mdleje: :evil_lol: jakie podprowadzić jakie podprowadzic zaopiekowac się chciałam ;) Zorka nie ma nic przeciwko mniejszym kawalerom - bardzo lubi sie z nimi bawić :) sleepingbyday napisał(a):niech podgoli zorke i podstawi za boo, może nie zauważysz różnicy. daj jej spokoj, zorka dopiero co zaczela w końcu normalnie po sterylce zarastac a ty już podgolić chociaz jakbyśmy jej brodę opitolili to mniej chlapłaby w chałupie ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 sleepingbyday napisał(a):niech podgoli zorke i podstawi za boo, może nie zauważysz różnicy. haha grzywacz wielkości wyżła chciałabym to zobaczyć :evil_lol: 3 x napisał(a):jakie podprowadzić jakie podprowadzic zaopiekowac się chciałam ;) Zorka nie ma nic przeciwko mniejszym kawalerom - bardzo lubi sie z nimi bawić :) daj jej spokoj, zorka dopiero co zaczela w końcu normalnie po sterylce zarastac a ty już podgolić chociaz jakbyśmy jej brodę opitolili to mniej chlapłaby w chałupie ;) ale Boo to taki prawdziwy chłop myśli tylko jajkami jak widzi jakąś panne, nie ważne że po sterylce ;) odrazu się zakochuje ;) mogę Zorce podgolić bródkę - lubie to :evil_lol: ale nie to że się znęcam na Boo :D Quote
3 x Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a): ale Boo to taki prawdziwy chłop myśli tylko jajkami jak widzi jakąś panne, nie ważne że po sterylce ;) odrazu się zakochuje ;) mogę Zorce podgolić bródkę - lubie to :evil_lol: ale nie to że się znęcam na Boo :D za podgolenie bródki Zorce mogłabym w ramach zadośćuczynienia zaopiekowac się Boo nawet na zawsze ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 a tak ogółem Boo ma cudownego łysego synka :D Quote
3 x Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):a tak ogółem Boo ma cudownego łysego synka :D nie zmieniaj tematu my (znaczy ja) chcemy zaopiekowac się Boo ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='3 x']nie zmieniaj tematu my (znaczy ja) chcemy zaopiekowac się Boo ;) on jest bezcenny :evil_lol: za Chiny nie oddam ;) synuś bardzo podobny, tylko ma troszkę wiecej rudego ;) http://images37.fotosik.pl/1554/33e68eaf6516314egen.jpg ;) Quote
3 x Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']on jest bezcenny :evil_lol: za Chiny nie oddam ;) synuś bardzo podobny, tylko ma troszkę wiecej rudego ;) http://images37.fotosik.pl/1554/33e68eaf6516314egen.jpg ;) widziałam już synusia, bo ja was podglądam ;) i nikt tutaj niemówi o oddawaniu Boo , ja się nim tylko zaopiekuję :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 3 x nie cierpi małych psów. uważaj, nie należy jej ufać! Quote
3 x Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 sleepingbyday napisał(a):3 x nie cierpi małych psów. uważaj, nie należy jej ufać! ee tam odrazu nie cierpie musze miec psa dostosowanego do mnie i TZ ;) wyobrażasz na s sobie np z jorkiem ? ;) * przeciez bym się ze wstydu pod ziemie zapadła ;) ale Boo, Boo to zupełnie co innego mogę tz w zastaw zostawić bo coś mi kręci nosem jak mu wspomnialam wczoraj, ze planuję zaopiekowac sie Boo ;) * nie obrażając oczywiście właścicieli jorków :) każdy ma co lubi a jak sie nie ma co się lubi to się lubio co sie ma ;) Quote
sleepingbyday Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ale z boo też sobie was nie wyobrażam... ewidentnie kręcisz! Quote
3 x Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 sleepingbyday napisał(a):ale z boo też sobie was nie wyobrażam... ewidentnie kręcisz! ech, może juz nic neie będe pisać, żeby się bardziej nie pogrążać ;) niemniej podtrzymuje swoja ofertę zaopiekowania sie Boo ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 3 x napisał(a):widziałam już synusia, bo ja was podglądam ;) i nikt tutaj niemówi o oddawaniu Boo , ja się nim tylko zaopiekuję :diabloti: ooo mamy cichą wielbicielkę :loveu: sleepingbyday napisał(a):3 x nie cierpi małych psów. uważaj, nie należy jej ufać! haha ja wolę mieć małe psy bo mnie nie zjedzą, duży by potrafił ;) ja za dużo psom pozwalam bałabym się że taki wielkopies wejdzie mi na głowę;) 3 x napisał(a):ee tam odrazu nie cierpie musze miec psa dostosowanego do mnie i TZ ;) wyobrażasz na s sobie np z jorkiem ? ;) * przeciez bym się ze wstydu pod ziemie zapadła ;) ale Boo, Boo to zupełnie co innego mogę tz w zastaw zostawić bo coś mi kręci nosem jak mu wspomnialam wczoraj, ze planuję zaopiekowac sie Boo ;) * nie obrażając oczywiście właścicieli jorków :) każdy ma co lubi a jak sie nie ma co się lubi to się lubio co sie ma ;) ja też nie przepadam za jorkami, przez to że całe osiedle mam nimi zapsionymi :/ takimi pseudo jorkami... uwielbiam takie zadbane z długim włosem a nie takie opitolone że wstyd gdzieś wyjść z nimi... haha ciężko mi wyobrazic chłopa z chińczykiem na spacerze ;) sama takiego nie posiadam i dlatego a jak daje szwagrowi do potrzymania Boo to mówi żebym szybko wracała bo koledzy go zobaczą:D sleepingbyday napisał(a):ale z boo też sobie was nie wyobrażam... ewidentnie kręcisz! haha 3 x napisał(a):ech, może juz nic neie będe pisać, żeby się bardziej nie pogrążać ;) niemniej podtrzymuje swoja ofertę zaopiekowania sie Boo ;) prędzej byś go oddała, on jest taki upierdliwy, cały dzień na kolanach by siedział i się miział ;) a na spacerze myśli tylko jajkami ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 no weźcie się spotkajcie w sobotę, na dobre by mi to wyszło bo bym umyła i ogoliła Boo, bo chodzi zarośnięty i szary ;) bo Ajlu niestety na takie upały się nie nadaje :/ Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 3 x napisał(a):jestem za zobacze Boo :loveu: ja też jestem ZA :multi: wtedy bym była ok 17.15 koło pomnika w parku tam gdzie zawsze ;) Quote
3 x Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):ja też jestem ZA :multi: wtedy bym była ok 17.15 koło pomnika w parku tam gdzie zawsze ;) nie wiem gdzie jest zawsze ale żeby "zaopiekować się" Boo przeczesałabym cały park ;) sleep zawsze w niedzielę możesz zrobić poprawiny ;) Quote
sleepingbyday Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 nie mogę w sobotę, dwie rzeczy mam i nei wiem, czy obydwie dam radę. odpada. Zreszta kilka osób juz zaprosiłam. spotkajcie się w sobote niezależnie dziewczyny. tylko ostrzegam, nie będzie świadków porwania boo...... Quote
3 x Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 sleepingbyday napisał(a):nie mogę w sobotę, dwie rzeczy mam i nei wiem, czy obydwie dam radę. odpada. Zreszta kilka osób juz zaprosiłam. spotkajcie się w sobote niezależnie dziewczyny. tylko ostrzegam, nie będzie świadków porwania boo...... jakiego porwania, sleep ;) zaopiekuję się nim tylko :) Quote
Abrakadabra Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) Niniejszym dziękuję za zaproszenie, ale nie skorzystam :) Edited May 24, 2012 by Abrakadabra Quote
sleepingbyday Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 (edited) ech, ludzie, normalnie nie mogie z wami! Abrakadabra to jest ukochana człowieka zośki. I naprawdę bardzo ważne dla mnie jest, żeby była. Ale kobieta ma dość powszechnej wśród psiarzy antyjorkowej manii i co - wystraszyłyście mi gościa! część społeczeństwa traktuje te psy jak zabawki, nie biorąc pod uwagę tego, że są terierami i produkując wychowaniem znerwicowane, albo apatyczne z braku ruchu psy. a druga część czuje niechęć do jorków przez to, że są upupiane przez głupich opiekunów - też nie biorąc pod uwagę samych psów i tego, że one najchętniej nie byłyby gadżetami do torebek, tylko ubłocone latały po lesie. i zawsze, jak zwykle, obrywają psy, zawsze za ludzi. Edited May 25, 2012 by sleepingbyday Quote
Abrakadabra Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Hej! Ola - ja się nie wystraszyłam, bo niby kogo miałabym się bać??? :evil_lol:... Osobiście mogę spacerować z wystrzyżonymi (bez sensu ???) yorkami, z kotami, myszami, kundelkami wszelkiej maści i gabarytów , dogami niemieckimi z rodowodem lub bez, trójłapkami, śleputkami... z ON-kami, DON-kami, jamnikami, spanielami, i ze wszystkim innym, co biega na 4 łapach... I nie muszę "dobierać" psa do TZ-a :lol: Ale jestem w stanie zrozumieć, że nie każdy ma w sobie takie pokłady wysokiej samooceny :), żeby nie spalać się ze się ze wstydu prowadząc na smyczy mikropsiaka. A Zośkę i tak uwielbiam, więc mam nadzieję ujrzeć jej Szczery Szeroki Uśmiech :) Quote
3 x Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 to ja tylko chciałam napisać: przepraszam :) nie chciałam urazić nikogo pisząć o jorkach sbd napisała szczerą prawdę że i zawsze, jak zwykle, obrywają psy, zawsze za ludzi. też mogę spacerować z każdym psiakiem aczkolwiek nie jest tajemnicą, że preferuję duże :) prosze moje wypociny traktować z przymrużeniem oka :) gdybym się wstydziła prowadząc małego psa na smyczy - nie zgarnelibyśmy z ulicy Zorki która w moim rozumieniu jest nieduża i na dodatek ma brodę , a kto by chciał kobietę z brodą ;) Abra - może skorzystasz z zaproszenia jednak? :) a Zocha sbd jest rewelacyjna :) Quote
Recommended Posts