Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ponieważ zdarza mi się czasem, a czasem częściej, wklejać foty do wątku Zofii, oraz namawiana przez różne :diabloti::diabloti:, postanowiłam założyć zośce fotobloga. mam chytry plan nie ograniczać zdjęć tylko do zosi :cool3:. sporo zdjęć zrobiła Doginka (mam od niej niezłe archiwum zochy) - za co dziękuję 100krotnie.
na początek wizytówka mojej dziewczynki:

A tak wyglądała jako niemowlak (zdjęcie wyszperali dla mnie ludzie z Cichego Kąta - schronu, w którym Zosia przeżyła pierwsze 4 lata swojego życia). słodka słodzinka...

zośka jest terierem śląskim, jedynym bodaj przedstawicielem swojej rasy, małą sprężynką, ciekawską choć strachliwą przenośną elektrownią jądrową i pogromcą wiewiórek, myszy i much.

to zdjęcie nazywa się "cień potwora" :eviltong::

a tutaj zośka w towarzystwie swojego serdecznego kumpla amara, ksywa heniek...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sleepingbyday napisał(a):
... małą sprężynką, ciekawską choć strachliwą przenośną elektrownią jądrową i pogromcą wiewiórek, myszy i much.

:evil_lol:

Posted

nie tylko ty... kiedyś panowie w parku mnie spytali, jaka to rasa (nie należeli do licznej grupy przkonanej, że to JRT) i jak imi powiedziałam, że silesian terrier, ale że tylko jeden taki jest (myślałam, że złapią :eviltong:), to jeden pokiwał głową ze zrozumieniem i powiedział - no tak, wymarła rasa...:evil_lol:.
i faktycznie niemal wymarła, z rodzeństwem nie wiadomo, co się dzieje, a zosia po sterylce...żadnych szans na rozwinięcie wzorca...:roll:

Guest Karmel
Posted

ooo nie znow ta Zoska::evil_lol::evil_lol:

ale przyznam ze jak byla malutka to byla slodziotka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ach, Olu, wreszcie założyłaś fotobloga:multi:. Jak wrócę to zasilimy Twoją zosiową galerię;)
Aaaaaaaaaaaa....teraz to będziemy cykać foty na zmianę - Ty swoim, a ja swoim aparacikiem:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
Ach, Olu, wreszcie założyłaś fotobloga:multi:. Jak wrócę to zasilimy Twoją zosiową galerię;)
Aaaaaaaaaaaa....teraz to będziemy cykać foty na zmianę - Ty swoim, a ja swoim aparacikiem:diabloti:

Doginko nie zapomnij o mnie plizzzzz , u mnie teraz juz dwa haszczaki do fotografowania sa:evil_lol:

Posted

orpha napisał(a):
Doginko nie zapomnij o mnie plizzzzz , u mnie teraz juz dwa haszczaki do fotografowania sa:evil_lol:

Ok., będziemy focić:diabloti:
Dwa???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

mhmmm w niedziele przywiozłam ze schroniska urwisa takiego :D
skocz do mojej galerii to go to tam zobaczysz , ale zdjecia niestety kiepskie bo ja telefonem fotki robie

Posted

[quote name='Tinka:)']Gratuluję bloga jackopodobnej Zosi:evil_lol::loveu:

witamy serdecznie :-)

kilka moich ulubionych fotek bzibzi:

to było zrobione niedługo po przyjeździe do mnie. zosia jest tu urocza, nawet karmel to powie, choć udaje, że mu sie zośka nie podoba, ale kto by tam wierzył...:p:

jedno z najsłynniejszych zdjęc, polowaliśmy na nie długo. dowód, że zosia to wiewiórnik nadrzewny:

a tu zośka jako mick jagger (nie dość, że paszczę rozdziawia podobnie, to jeszcze taka żylasta jest:cool3:. ale nieco ładniejsza :evil_lol:):

a tu z doginką dostałyśmy zawału (zośka w lewym górnym rogu....:crazyeye:)

i żeby nie było, że jest tylko zośka, to poniżej zagadka z Tyszowiec:

:p:p

Posted

kurde zostalam zazyta dzisiaj na spacerze , szlam z hasiorami i szla jakas dziumdzia z amstaffem , moje dzieciaki chcialy sie z nim bawic , on zreszta z nimi tez a laska do mnie " prosze zabrac psy , moj pies nie jest do zabawy" :mad::mad:, a do czego ???!!!!:angryy: do walk?????!!!! ja pierdyle mialam ochote ja strzelic w pusty baniak , ale sie pohamowalam . Komentarza sobie jednak nie bylam w stanie odmowic :mad: