sleepingbyday Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ponieważ zdarza mi się czasem, a czasem częściej, wklejać foty do wątku Zofii, oraz namawiana przez różne :diabloti::diabloti:, postanowiłam założyć zośce fotobloga. mam chytry plan nie ograniczać zdjęć tylko do zosi :cool3:. sporo zdjęć zrobiła Doginka (mam od niej niezłe archiwum zochy) - za co dziękuję 100krotnie. na początek wizytówka mojej dziewczynki: A tak wyglądała jako niemowlak (zdjęcie wyszperali dla mnie ludzie z Cichego Kąta - schronu, w którym Zosia przeżyła pierwsze 4 lata swojego życia). słodka słodzinka... zośka jest terierem śląskim, jedynym bodaj przedstawicielem swojej rasy, małą sprężynką, ciekawską choć strachliwą przenośną elektrownią jądrową i pogromcą wiewiórek, myszy i much. to zdjęcie nazywa się "cień potwora" :eviltong:: a tutaj zośka w towarzystwie swojego serdecznego kumpla amara, ksywa heniek... Quote
Charly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 piękny unikalny terrier sląski:multi: (przez moment uwierzyłam:oops:) i plan wielce chytry:cool1::evil_lol::loveu: Quote
mru Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 sleepingbyday napisał(a):... małą sprężynką, ciekawską choć strachliwą przenośną elektrownią jądrową i pogromcą wiewiórek, myszy i much. :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 nie tylko ty... kiedyś panowie w parku mnie spytali, jaka to rasa (nie należeli do licznej grupy przkonanej, że to JRT) i jak imi powiedziałam, że silesian terrier, ale że tylko jeden taki jest (myślałam, że złapią :eviltong:), to jeden pokiwał głową ze zrozumieniem i powiedział - no tak, wymarła rasa...:evil_lol:. i faktycznie niemal wymarła, z rodzeństwem nie wiadomo, co się dzieje, a zosia po sterylce...żadnych szans na rozwinięcie wzorca...:roll: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Gratuluję bloga jackopodobnej Zosi:evil_lol::loveu: Quote
Guest Karmel Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ooo nie znow ta Zoska::evil_lol::evil_lol: ale przyznam ze jak byla malutka to byla slodziotka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ach, Olu, wreszcie założyłaś fotobloga:multi:. Jak wrócę to zasilimy Twoją zosiową galerię;) Aaaaaaaaaaaa....teraz to będziemy cykać foty na zmianę - Ty swoim, a ja swoim aparacikiem:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zoska jest suuper!:loveu: a Heniek tez nieczego sobie:cool3::loveu: Quote
orpha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Doginka napisał(a):Ach, Olu, wreszcie założyłaś fotobloga:multi:. Jak wrócę to zasilimy Twoją zosiową galerię;) Aaaaaaaaaaaa....teraz to będziemy cykać foty na zmianę - Ty swoim, a ja swoim aparacikiem:diabloti: Doginko nie zapomnij o mnie plizzzzz , u mnie teraz juz dwa haszczaki do fotografowania sa:evil_lol: Quote
Doginka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 orpha napisał(a):Doginko nie zapomnij o mnie plizzzzz , u mnie teraz juz dwa haszczaki do fotografowania sa:evil_lol: Ok., będziemy focić:diabloti: Dwa???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
orpha Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 mhmmm w niedziele przywiozłam ze schroniska urwisa takiego :D skocz do mojej galerii to go to tam zobaczysz , ale zdjecia niestety kiepskie bo ja telefonem fotki robie Quote
sleepingbyday Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Tinka:)']Gratuluję bloga jackopodobnej Zosi:evil_lol::loveu: witamy serdecznie :-) kilka moich ulubionych fotek bzibzi: to było zrobione niedługo po przyjeździe do mnie. zosia jest tu urocza, nawet karmel to powie, choć udaje, że mu sie zośka nie podoba, ale kto by tam wierzył...:p: jedno z najsłynniejszych zdjęc, polowaliśmy na nie długo. dowód, że zosia to wiewiórnik nadrzewny: a tu zośka jako mick jagger (nie dość, że paszczę rozdziawia podobnie, to jeszcze taka żylasta jest:cool3:. ale nieco ładniejsza :evil_lol:): a tu z doginką dostałyśmy zawału (zośka w lewym górnym rogu....:crazyeye:) i żeby nie było, że jest tylko zośka, to poniżej zagadka z Tyszowiec: :p:p Quote
sleepingbyday Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 orpha nie masz co prosić, doginka jako naczelny fotograf bulwarku i skaryszaka po prostu musi focić. należy to do jej obowiązków:evil_lol:. Quote
Martinee Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witanko my pierwszy raz u was ale super ta wasza ruchliwa galeria http://img396.imageshack.us/img396/2668/bulwarek014vb1tu3.jpg śliczna pozdrawiamy :):) Quote
crazydaisy Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witamy :) Ta fotka "nadrzewna" jest niesamowita, rewelacyjne ujęcie :D Quote
orpha Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zocha to mistrzyni swiata w podskokach :):):) .... i w szczerzeniu zebów na potwory :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 crazydaisy napisał(a):Witamy :) Ta fotka "nadrzewna" jest niesamowita, rewelacyjne ujęcie :D ale która? koza na pochyłym, czy wskakująca na pionowe? tak czy siak dziękujemy ;-). Quote
sleepingbyday Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Martinee']Witanko my pierwszy raz u was ale super ta wasza ruchliwa galeria http://img396.imageshack.us/img396/2668/bulwarek014vb1tu3.jpg śliczna pozdrawiamy :):) my też pozdrawiamy. fotek będzie więcej, ale nie chciałam na raz, żebyście nie padli z przejedzenia :p Quote
crazydaisy Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 sleepingbyday napisał(a):ale która? koza na pochyłym, czy wskakująca na pionowe? tak czy siak dziękujemy ;-). Właściwie to obydwie :) Quote
madziamn Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zosia jest niesamowita z tym chodzeniem po drzewach może zapoczątkuje nowy psi sport. Myzianko dla niej:glaszcze::eviltong:. Quote
San_(jagodowa:) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Melduję się jako podczytywacz :lol: Quote
Doginka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Meldujemy się z Ewą Gassirową z deszczowej Stegny:cool3: Quote
orpha Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 kurde zostalam zazyta dzisiaj na spacerze , szlam z hasiorami i szla jakas dziumdzia z amstaffem , moje dzieciaki chcialy sie z nim bawic , on zreszta z nimi tez a laska do mnie " prosze zabrac psy , moj pies nie jest do zabawy" :mad::mad:, a do czego ???!!!!:angryy: do walk?????!!!! ja pierdyle mialam ochote ja strzelic w pusty baniak , ale sie pohamowalam . Komentarza sobie jednak nie bylam w stanie odmowic :mad: Quote
Recommended Posts