Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
:shake: fotele takie normalne...? ja niedawno oddałam stary... ale i tak z lubelskiego kto by go przewoził.

tak takie normalne domowe- no dla psiaków żeby mogły wylegiwać sie:lol:

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
HE HE, tak żeby miały jak w niebie ;) ja bym może i jeden miała, ale nie mam możliwości transportu

Chyba Lamia często bywa w Lublinie :cool3:

Posted

a wiecie, ja widziałam swego czasu ogłoszenie w lokalnej gazecie, że potrzebują do schronisk różnych rzeczy - warto coś takiego robić. Ja np. miałam 2 tyg. temu piękny fotel ze skaju, ogromny i nie wiedziałam co z nim zrobić. Oddałam go swojemu pracownikowi, a i on niechętnie go wziął. Ludzie nie mają co z takimi rzeczami robić, a mnie by nie przyszło do głowy że mogą być potrzebne do grzania starczych kosteczek piesuniów :loveu:

gdyby jednak ktoś był tu przejazdem to mogę pogadać z tym pracownikiem, on ten fotel przechowuje u siebie (chomikuje) i powiedziałabym żeby mi oddał.

• 3 weeks later...
Posted

ARKA napisał(a):
:loveu: no dzis maly dostal swoja wielką bude.;)

A swoja droga, on czeka az go Ciotki odwiedzą;)

No to super wieści :multi:
Gdzie mam odebrać fakturę :cool3: od p. Justyny czy p. Irminy ?

Arka...mam fotel :razz: tylko nie mam go jak przewieźć :shake: jest w Brwinowie do odebrania :lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
No to super wieści :multi:
Gdzie mam odebrać fakturę :cool3: od p. Justyny czy p. Irminy ?

Arka...mam fotel :razz: tylko nie mam go jak przewieźć :shake: jest w Brwinowie do odebrania :lol:

Fotel to przeniesiemy chyba na plecach:evil_lol: a jaki to samochod jest potrzebny na ten fotel?;) W Brwinowie chyba masz "znajomego pana", co moglby raz cos dobrego zrobic dla psow,nieodplatnie, i samochod ma troche wiekszy niz my;)
A faktura-to jeszcze nie wiem czy sklep przesle poczta czy nam da, pani Irmina miala sie dzis dowiedziec.

Posted

ARKA napisał(a):
Fotel to przeniesiemy chyba na plecach:evil_lol: a jaki to samochod jest potrzebny na ten fotel?;)

No samochód właśnie taki jak ma ten pan :angryy:

ARKA napisał(a):
W Brwinowie chyba masz "znajomego pana", co moglby raz cos dobrego zrobic dla psow,nieodplatnie, i samochod ma troche wiekszy niz my;)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eek2:

Posted

ARKA napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti: to chyba pojdziemy z tym fotelem na plecach.....no chyba, ze jaką okazje zlapiemy:evil_lol:

Coś wymyslimy :cool3: a swoją drogą to wolę go nieść na plecach niż ma nam "pan" :sg168: :splat:przysługę zrobić :diabloti:

Posted

moja znajoma przywiozła "okazją" z Hajnówki parkiet na swój pietrowy dom i moje mieszkanie.
Jak sie ustawicie z fotelem przy szosie to na pewno ktoś sie zatrzyma ( jeszcze was przez tydzień w telewizji bedą pokazywać - blondynki z fotelem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

luka1 napisał(a):
moja znajoma przywiozła "okazją" z Hajnówki parkiet na swój pietrowy dom i moje mieszkanie.

Aaaa pamiętam tą opowieść, pamiętam :evil_lol:
luka1 napisał(a):
Jak sie ustawicie z fotelem przy szosie to na pewno ktoś sie zatrzyma ( jeszcze was przez tydzień w telewizji bedą pokazywać - blondynki z fotelem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Blondynka i brunetka no chyba, że ARKA perukę założy dla dobra sprawy :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):

Blondynka i brunetka no chyba, że ARKA perukę założy dla dobra sprawy :evil_lol:

:razz:I ciemne okulary ale tipsow nie wymagajcie.

Posted

luka1 napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja juz sobie Ziutke wyobrazam jak Ona ten fotel niesie:megagrin::megagrin::megagrin:
Odpoczynek sobie zrobimy na srodku tej glownej drogi, byle by deszcz nie padal:grin:

Posted

luka1 napisał(a):
nie ma sprawy- tylko ja nie fotegeniczna jestem i telewizorów panoramicznych raczej nie ma więc trudno sie bedzie w kadrze zmieścić

No goopia no :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
nie ma sprawy- tylko ja nie fotegeniczna jestem i telewizorów panoramicznych raczej nie ma więc trudno sie bedzie w kadrze zmieścić

Kadr nie kadr bylebys sie w fotelu zmiescila aby odpoczac:evil_lol:.

Posted

ARKA napisał(a):
A powaznie, kiedy ten fotel mozna brac i od kogo?:razz:

A fotel można brać nawet jutro :lol: (być może i drugi oddadzą :diabloti: ) a to rodzice mojego TZ :loveu: