Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniła do mnie ta pani emerytka, która dokarmiała staruszka...Zmartwiona dopytywała się,czy to "my" czy .... Wyraźnie ulżyło kobiecie :lol: Ma jeszcze dzwonić za miesiąc....

Z p.Sobczakiem to ja trochę inaczej zrozumiałam niż zrobiłyście...(tylko ze ja odcięta od kompa byłam) Myślałam, że pismo ma powędrować do Niego , a potem z Jego "błogosławieństwem" wyżej...

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

janna napisał(a):
Dzwoniła do mnie ta pani emerytka, która dokarmiała staruszka...Zmartwiona dopytywała się,czy to "my" czy .... Wyraźnie ulżyło kobiecie :lol: Ma jeszcze dzwonić za miesiąc....

Z p.Sobczakiem to ja trochę inaczej zrozumiałam niż zrobiłyście...(tylko ze ja odcięta od kompa byłam) Myślałam, że pismo ma powędrować do Niego , a potem z Jego "błogosławieństwem" wyżej...

Oczywiscie,ze pismo powedrowalo do niego, proceduralnie...

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
czyli jeszcze nie wiadomo czy Bronuś zostanie w tym domeczku? Będzie wiadomo jak budka się zorganizuje dopiero?

No zorganizuje sie budka napewno, no jak to w urzedach...musi przejsc biurokracje, buda:evil_lol:

Posted

polecam zdecydowanie model "Mio Moov 360" :eviltong: (875 zł -w komputronik)
szczegółowa mapa Euro i bardzo dobra mapa Polski - sprawdzony
z Łodzi bezbłędnie poprowadził mnie nawet leśnymi drogami do miejscowości położonej głęboko w lesie ,w której mieszkają jedynie 4 rodziny.
Z Łodzi do Dźwirzyna również bezbłędnie.
Delikatnie spóźnia się przy manewrach - ale ja jeżdżę jak wariat.
:evil_lol:

Posted

[quote name='piotrek_b']polecam zdecydowanie model "Mio Moov 360" :eviltong: (875 zł -w komputronik)
szczegółowa mapa Euro i bardzo dobra mapa Polski - sprawdzony
z Łodzi bezbłędnie poprowadził mnie nawet leśnymi drogami do miejscowości położonej głęboko w lesie ,w której mieszkają jedynie 4 rodziny.
Z Łodzi do Dźwirzyna również bezbłędnie.
Delikatnie spóźnia się przy manewrach - ale ja jeżdżę jak wariat.
:evil_lol:

piotrek, ja wole jesli juz tradycyjnie-mapa....dzis tez myslam, ze nie wracam do siebie tylko do Katowic:evil_lol: cos mnie tam widac ciagnie, jakies przeznaczenie czy cuś?:evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):
piotrek, ja wole jesli juz tradycyjnie-mapa

Taaa...z mapą też nam coś nie teges...przynajmniej jak wracałyśmy z Krzyczek :evil_lol: przez Płońsk - żeśmy sobie skróciły :shiny::sg168:

ARKA napisał(a):
....dzis tez myslam, ze nie wracam do siebie tylko do Katowic:evil_lol: cos mnie tam widac ciagnie, jakies przeznaczenie czy cuś?:evil_lol:

A gdzie Ty znowu byłaś przepraszam bardzo :mad:
A w tych Katowicach to hmm :hmmmm: rzeczywiście coś tam musi być :cool3:

Posted

[quote name='Ziutka']Taaa...z mapą też nam coś nie teges...przynajmniej jak wracałyśmy z Krzyczek :evil_lol: przez Płońsk - żeśmy sobie skróciły :shiny::sg168:

:sg168: no bardzo!!!:evil_lol: Problem jest prozaiczny. MLODZIEZ nie umie sie mapą poslugiwac tak jak liczydlem!! :evil_lol:

A gdzie Ty znowu byłaś przepraszam bardzo :mad:
A w tych Katowicach to hmm :hmmmm: rzeczywiście coś tam musi być :cool3:

Bylam z Emir w Rzgowie, pod Lodzia, na psiedzeniu rady miasta:cool1:.
Ratunku tam mają 'przytulisko wlasne" kilka maciupkich boksow, duze psy same. Sa dwa juzaczki-POMOCY!!!
Piotrek organizuj grupe z Łodzi aby wyadoptowac psy! Mają zmieniac, dostawiac boksy itd ale........... psy siedzą, w tych boksach, maciupkich!!!!

Posted

ARKA napisał(a):
:sg168: no bardzo!!!:evil_lol: Problem jest prozaiczny. MLODZIEZ nie umie sie mapą poslugiwac tak jak liczydlem!! :evil_lol:

Ważne, że dotarłyśmy do domu a że po 19-stej od 7.30 rano to już pikuś dla Nas :evil_lol: a i placek był smaczniusi :cool3:

ARKA napisał(a):
Bylam z Emir w Rzgowie, pod Lodzia, na psiedzeniu rady miasta:cool1:.
Ratunku tam mają 'przytulisko wlasne" kilka maciupkich boksow, duze psy same. Sa dwa juzaczki-POMOCY!!!

Jesooo :cry::cry::cry: a wątek jakiś jest ???

Posted

Ziutka napisał(a):
Ważne, że dotarłyśmy do domu a że po 19-stej od 7.30 rano to już pikuś dla Nas :evil_lol: a i placek był smaczniusi :cool3:

Jesooo :cry::cry::cry: a wątek jakiś jest ???

Chyba nie ma. Trzeba sprawdzic na stronie Emir czy sa zdjecia...itd..

Posted

[quote name='Ziutka']Niestety ale nie mamy jak już pomóc Pani Ewie :shake: mamy taką samą sytuację z Luką w Teresinie, link w moim podpisie :placz: Ożarowem zajmuje się Kasiaprodex z Dorotą a ja z Luką Teresinem.
A ktory to link???

Posted

enia napisał(a):
I jak tam Dziadzio sobie żyje?

Dziadzio sobie zyje dobrze, je 4 razy dziennie...
Dzwonili z urzedu, ze na bude daja 300zl a p.Irmina upatrzyla bude za 500zl bo musi byc wieksza bo na zime zamontuje tam zarowke jak przy chowie kurczakow:roll: Jedna starutka sunia wlasnie taka bude ma i teraz w niej jest starunio, chwilowo.

Posted

ARKA napisał(a):
Dziadzio sobie zyje dobrze, je 4 razy dziennie...
Dzwonili z urzedu, ze na bude daja 300zl a p.Irmina upatrzyla bude za 500zl bo musi byc wieksza bo na zime zamontuje tam zarowke jak przy chowie kurczakow:roll: Jedna starutka sunia wlasnie taka bude ma i teraz w niej jest starunio, chwilowo.

a nie mogą sie razem tam gościć?raźniej dwóm staruszkom by bylo......;)i cieplej.:lol:

Posted

No nie, poczekajcie chwile, zalatwimy to;). Malego nikt na ulice nie wyrzuci!!!;). Kolezanka byla u malego az sie poplaka, mowi ze takie slodkie malenstwo, ze on tylko powinien byc w domu, w lozeczku. Sama ma 6 psow i jednego 'agresora" bo gdyby nie to, to maly bylby u niej.

Posted

ARKA napisał(a):
No nie, poczekajcie chwile, zalatwimy to;). Malego nikt na ulice nie wyrzuci!!!;). Kolezanka byla u malego az sie poplaka, mowi ze takie slodkie malenstwo, ze on tylko powinien byc w domu, w lozeczku. Sama ma 6 psow i jednego 'agresora" bo gdyby nie to, to maly bylby u niej.

a zdjęć przypadkiem nie zrobiła?
ciekawe czy p.Lala:loveu: ( jak Ją mąż nazywa) ostrzygla Dziadzia? bo sierść była tragiczna i masakra pcheł...........
dziewczyny jeszcze przypomniałam sobie- ci państwo prosili o zbędne fotele dla psiaków, żeby miały wygodnie wylegiwać sie w swoich apartamentach , jakby ktoś miał to oni chętnie przyjmą.

Posted

enia napisał(a):
a zdjęć przypadkiem nie zrobiła?

:roll: robila ale miala cos przestawione w aparacie i filmik sie zrobil i nie umie tego filmiku umiescic:oops: Dziadzio juz dawno jest "powycinany";)