janna Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Dzwoniła do mnie ta pani emerytka, która dokarmiała staruszka...Zmartwiona dopytywała się,czy to "my" czy .... Wyraźnie ulżyło kobiecie :lol: Ma jeszcze dzwonić za miesiąc.... Z p.Sobczakiem to ja trochę inaczej zrozumiałam niż zrobiłyście...(tylko ze ja odcięta od kompa byłam) Myślałam, że pismo ma powędrować do Niego , a potem z Jego "błogosławieństwem" wyżej... Quote
ARKA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 janna napisał(a):Dzwoniła do mnie ta pani emerytka, która dokarmiała staruszka...Zmartwiona dopytywała się,czy to "my" czy .... Wyraźnie ulżyło kobiecie :lol: Ma jeszcze dzwonić za miesiąc.... Z p.Sobczakiem to ja trochę inaczej zrozumiałam niż zrobiłyście...(tylko ze ja odcięta od kompa byłam) Myślałam, że pismo ma powędrować do Niego , a potem z Jego "błogosławieństwem" wyżej... Oczywiscie,ze pismo powedrowalo do niego, proceduralnie... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 czyli jeszcze nie wiadomo czy Bronuś zostanie w tym domeczku? Będzie wiadomo jak budka się zorganizuje dopiero? Quote
ARKA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):czyli jeszcze nie wiadomo czy Bronuś zostanie w tym domeczku? Będzie wiadomo jak budka się zorganizuje dopiero? No zorganizuje sie budka napewno, no jak to w urzedach...musi przejsc biurokracje, buda:evil_lol: Quote
piotrek_b Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 polecam zdecydowanie model "Mio Moov 360" :eviltong: (875 zł -w komputronik) szczegółowa mapa Euro i bardzo dobra mapa Polski - sprawdzony z Łodzi bezbłędnie poprowadził mnie nawet leśnymi drogami do miejscowości położonej głęboko w lesie ,w której mieszkają jedynie 4 rodziny. Z Łodzi do Dźwirzyna również bezbłędnie. Delikatnie spóźnia się przy manewrach - ale ja jeżdżę jak wariat. :evil_lol: Quote
ARKA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='piotrek_b']polecam zdecydowanie model "Mio Moov 360" :eviltong: (875 zł -w komputronik) szczegółowa mapa Euro i bardzo dobra mapa Polski - sprawdzony z Łodzi bezbłędnie poprowadził mnie nawet leśnymi drogami do miejscowości położonej głęboko w lesie ,w której mieszkają jedynie 4 rodziny. Z Łodzi do Dźwirzyna również bezbłędnie. Delikatnie spóźnia się przy manewrach - ale ja jeżdżę jak wariat. :evil_lol: piotrek, ja wole jesli juz tradycyjnie-mapa....dzis tez myslam, ze nie wracam do siebie tylko do Katowic:evil_lol: cos mnie tam widac ciagnie, jakies przeznaczenie czy cuś?:evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ARKA napisał(a):piotrek, ja wole jesli juz tradycyjnie-mapa Taaa...z mapą też nam coś nie teges...przynajmniej jak wracałyśmy z Krzyczek :evil_lol: przez Płońsk - żeśmy sobie skróciły :shiny::sg168: ARKA napisał(a):....dzis tez myslam, ze nie wracam do siebie tylko do Katowic:evil_lol: cos mnie tam widac ciagnie, jakies przeznaczenie czy cuś?:evil_lol: A gdzie Ty znowu byłaś przepraszam bardzo :mad: A w tych Katowicach to hmm :hmmmm: rzeczywiście coś tam musi być :cool3: Quote
piotrek_b Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 no tak, ale jak jechałem do Krępicy to żadna mapa by nie pomogła :shake: Quote
ARKA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Ziutka']Taaa...z mapą też nam coś nie teges...przynajmniej jak wracałyśmy z Krzyczek :evil_lol: przez Płońsk - żeśmy sobie skróciły :shiny::sg168: :sg168: no bardzo!!!:evil_lol: Problem jest prozaiczny. MLODZIEZ nie umie sie mapą poslugiwac tak jak liczydlem!! :evil_lol: A gdzie Ty znowu byłaś przepraszam bardzo :mad: A w tych Katowicach to hmm :hmmmm: rzeczywiście coś tam musi być :cool3: Bylam z Emir w Rzgowie, pod Lodzia, na psiedzeniu rady miasta:cool1:. Ratunku tam mają 'przytulisko wlasne" kilka maciupkich boksow, duze psy same. Sa dwa juzaczki-POMOCY!!! Piotrek organizuj grupe z Łodzi aby wyadoptowac psy! Mają zmieniac, dostawiac boksy itd ale........... psy siedzą, w tych boksach, maciupkich!!!! Quote
Ziutka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ARKA napisał(a)::sg168: no bardzo!!!:evil_lol: Problem jest prozaiczny. MLODZIEZ nie umie sie mapą poslugiwac tak jak liczydlem!! :evil_lol: Ważne, że dotarłyśmy do domu a że po 19-stej od 7.30 rano to już pikuś dla Nas :evil_lol: a i placek był smaczniusi :cool3: ARKA napisał(a): Bylam z Emir w Rzgowie, pod Lodzia, na psiedzeniu rady miasta:cool1:. Ratunku tam mają 'przytulisko wlasne" kilka maciupkich boksow, duze psy same. Sa dwa juzaczki-POMOCY!!! Jesooo :cry::cry::cry: a wątek jakiś jest ??? Quote
ARKA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ziutka napisał(a):Ważne, że dotarłyśmy do domu a że po 19-stej od 7.30 rano to już pikuś dla Nas :evil_lol: a i placek był smaczniusi :cool3: Jesooo :cry::cry::cry: a wątek jakiś jest ??? Chyba nie ma. Trzeba sprawdzic na stronie Emir czy sa zdjecia...itd.. Quote
enia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 I jak tam Dziadzio sobie żyje? dziewczyny zobaczcie to Ożarów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118637 Quote
Ziutka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='enia'] dziewczyny zobaczcie to Ożarów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118637 Niestety ale nie mamy jak już pomóc Pani Ewie :shake: mamy taką samą sytuację z Luką w Teresinie, link w moim podpisie :placz: Ożarowem zajmuje się Kasiaprodex z Dorotą a ja z Luką Teresinem. Quote
ARKA Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Ziutka']Niestety ale nie mamy jak już pomóc Pani Ewie :shake: mamy taką samą sytuację z Luką w Teresinie, link w moim podpisie :placz: Ożarowem zajmuje się Kasiaprodex z Dorotą a ja z Luką Teresinem. A ktory to link??? Quote
ARKA Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 enia napisał(a):I jak tam Dziadzio sobie żyje? Dziadzio sobie zyje dobrze, je 4 razy dziennie... Dzwonili z urzedu, ze na bude daja 300zl a p.Irmina upatrzyla bude za 500zl bo musi byc wieksza bo na zime zamontuje tam zarowke jak przy chowie kurczakow:roll: Jedna starutka sunia wlasnie taka bude ma i teraz w niej jest starunio, chwilowo. Quote
Ziutka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='ARKA']A ktory to link??? Potrzebujemy karmy dla kotów i psów : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118476 Quote
janna Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Fajnie,że staruszek ma zapewniona stabilizację, domek, dobre jedzonko...:lol: Quote
enia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ARKA napisał(a):Dziadzio sobie zyje dobrze, je 4 razy dziennie... Dzwonili z urzedu, ze na bude daja 300zl a p.Irmina upatrzyla bude za 500zl bo musi byc wieksza bo na zime zamontuje tam zarowke jak przy chowie kurczakow:roll: Jedna starutka sunia wlasnie taka bude ma i teraz w niej jest starunio, chwilowo. a nie mogą sie razem tam gościć?raźniej dwóm staruszkom by bylo......;)i cieplej.:lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no i co z tą budką? skoro pan daje 300, a p.Irmina chce 500? I tak go weźmie? Czy starcio już na pewno u tej pani zostanie? :loveu: Quote
ARKA Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No nie, poczekajcie chwile, zalatwimy to;). Malego nikt na ulice nie wyrzuci!!!;). Kolezanka byla u malego az sie poplaka, mowi ze takie slodkie malenstwo, ze on tylko powinien byc w domu, w lozeczku. Sama ma 6 psow i jednego 'agresora" bo gdyby nie to, to maly bylby u niej. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no to wiernie czekamy. Mały i tak miał szczeście w nieszczęsciu, przynajmnniej jest mu ciepło w zadzisko. Quote
enia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ARKA napisał(a):No nie, poczekajcie chwile, zalatwimy to;). Malego nikt na ulice nie wyrzuci!!!;). Kolezanka byla u malego az sie poplaka, mowi ze takie slodkie malenstwo, ze on tylko powinien byc w domu, w lozeczku. Sama ma 6 psow i jednego 'agresora" bo gdyby nie to, to maly bylby u niej. a zdjęć przypadkiem nie zrobiła? ciekawe czy p.Lala:loveu: ( jak Ją mąż nazywa) ostrzygla Dziadzia? bo sierść była tragiczna i masakra pcheł........... dziewczyny jeszcze przypomniałam sobie- ci państwo prosili o zbędne fotele dla psiaków, żeby miały wygodnie wylegiwać sie w swoich apartamentach , jakby ktoś miał to oni chętnie przyjmą. Quote
ARKA Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 enia napisał(a):a zdjęć przypadkiem nie zrobiła? :roll: robila ale miala cos przestawione w aparacie i filmik sie zrobil i nie umie tego filmiku umiescic:oops: Dziadzio juz dawno jest "powycinany";) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :shake: fotele takie normalne...? ja niedawno oddałam stary... ale i tak z lubelskiego kto by go przewoził. Quote
Recommended Posts