Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka, super!

Pan Wojtek też zrobił miłe wrażenie na mojej koci...
Ja też mogę działać dopiero ok. 18.00 (muszę zrobić trasę do w-wy). Do lekarza, tak jak proponujesz do p.Wojtka a potem na tymczas do p.Irminy.
ARKo, namiar daj albo mi, albo Ziutce bo razem będziemy działać:lol: . Chyba, że ktoś jeszcze dołączy :cool3:.

Tel. do Ciebie mam,będę dzwonić...
Muszę lecieć!

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

janna napisał(a):
Ziutka,Enia decydujcie o transporterku...u mnie brak doświadczeń...

Moim zdaniem czy tak czy siak-PRZYDA SIE!! moze nawet i na transport do Krakowa bedzie potrzebny. Moze u p.Irminy tez sie przyda dla malego. Ja go zabieram do samochodu i Ziutce moge podrzucic przed 16-sta..

Posted

Właśnie rozmawiałam z Arką, transporterek jedzie do mnie ;)
Pojadę z Janna do weta ale niestety nie będę mogla jej towarzyszyć podczas jazdy do Pani Irminy - jestem umówiona z Luką1 w Sochaczewie, mamy kilka interwencji, więc i tak będę musiała ostro grzać żebysmy się wyrobiły czasowo :roll:
Eniu...teraz pytanie do Ciebie...czy mogłabys pojechać z Janna do Pani Irminy??? A skoro Janna ma być i tak o 18-stej to może umówimy się we trzy i razem poszukamy dziadzia ???

Posted

enia napisał(a):
postaram sie przyjechać na 18 ale musze pilnie do osrodka zdrowia i wtedy już jestem wolna.......
a samochód jest?

Ok...to liczę na Ciebie ;)
A samochód ma Janna...oferowała transport więc z tym nie będzie problemu :multi:

Posted

Wasze spięcie do akcji jest imponujące. Podziwiam i cieszę się, że mały już będzie bezpieczny i że zaraz po tym jak go wczoraj wrzuciłam w podpis będe mogła go niedługo ściągnąć.

Jak już będzie wiadomo jak z finansami dajcie znać, ja będę się starać dorzucać coś, choc niewiele, ale na pewno każdy grosz będzie ważny

Posted

oby tylko był w pobliżu, bo bedziemy koczowaly "pod piątką".......
ps. Ziutka -Doda jedzie do tych ludzi od Ciebie wiesz???:) dzieki!

Posted

enia napisał(a):
oby tylko był w pobliżu, bo bedziemy koczowaly "pod piątką".......

Damy radę ciotka...jak nie my to kto :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='enia']oby tylko był w pobliżu, bo bedziemy koczowaly "pod piątką".......
ps. Ziutka -Doda jedzie do tych ludzi od Ciebie wiesz???:) dzieki!
To super :multi: :multi: :multi: ciesze się, że się udało - piszę się z Tobą na wizytę po :cool3:

Posted

jayo napisał(a):
a mialby kto psiaka odebrac z Sosnowca jutro i przewiezc do Krakowa?
Moj TZ jedzie popoludniu z Wawy do sosnowca..

Cholera...nie mam zielonego pojęcia :shake: musimy poczekać na ARKĘ, zaraz dojedzie do domu...może ma kogoś w Sosonowcu - będziemy myśleć!!!

Posted

Tomek ma zawiezc szczeniaka do Sosnowca - a stamtad w poniedzialek szczeniak jedzie do Krakowa - o ile wymysle jak dostarczyc szczeniaka z Teresina do Warszawy do jutra do ok. 13stej. Teresin i Blonie to chyba gdzie niedaleko..
Wiem, ze skomplikowane, ale nasze transporty nigdy proste nie byly :-)

Posted

jayo napisał(a):
Tomek ma zawiezc szczeniaka do Sosnowca - a stamtad w poniedzialek szczeniak jedzie do Krakowa - o ile wymysle jak dostarczyc szczeniaka z Teresina do Warszawy do jutra do ok. 13stej. Teresin i Blonie to chyba gdzie niedaleko..
Wiem, ze skomplikowane, ale nasze transporty nigdy proste nie byly :-)

W tych okolicach właśnie mieszka janna, która zakładała ten wątek :cool3: Może by od razu dwa wzięła :roll: no nic, musimy na nią poczekać...właśnie do mnie dzwonila, że już wyjeżdża i niedługo będzie w Błoniu i łapiemy dziadzia ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
W tych okolicach właśnie mieszka janna, która zakładała ten wątek :cool3: Może by od razu dwa wzięła :roll: no nic, musimy na nią poczekać...właśnie do mnie dzwonila, że już wyjeżdża i niedługo będzie w Błoniu i łapiemy dziadzia ;)

szczeniak jest na DT w Teresinie - i fajnie byloby, jakby sie udalo je dowiezc do wawy jutro..

Posted

jayo napisał(a):
szczeniak jest na DT w Teresinie - i fajnie byloby, jakby sie udalo je dowiezc do wawy jutro..

Jak będziemy łapać dziadzia to zapytam janny co Ona na to - tylko czy znajdziemy transport z Sosnowca dla dziadzia :cool1: bo tak to klapa i jutro nie pojedzie :placz:

Posted

Ziutka napisał(a):
Jak będziemy łapać dziadzia to zapytam janny co Ona na to - tylko czy znajdziemy transport z Sosnowca dla dziadzia :cool1: bo tak to klapa i jutro nie pojedzie :placz:

Szczeniaka bedzie do Krakowa wiozla izabielawa - jak dobrze zrozumialam - tyle ze w poniedzialek dopiero..chyba ze jakos sie uda to poumawiac na jutro.