Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jak Frida sie z kotem dogaduje?

Kiepsko, bo kotka sie psow boi. A Frida lubi ganiac koty... Kicia ciagle na oknie siedzi, no i czasem na biórko wyjdzie, albo na drugie okno przejdzie. Głównie chodzi gdy pies spi, ale po domu nie chodzi bo sie boi.... Frida natomiast jak usłyszy ze sie kot na oknie rusza to nawet jakby spala to zrywa sie i pod okno leci (zachowuje sie jakby miala nerwice i chyba zaczne jej jakies leki w koncu dawac...).

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Kiepsko, bo kotka sie psow boi. A Frida lubi ganiac koty... Kicia ciagle na oknie siedzi, no i czasem na biórko wyjdzie, albo na drugie okno przejdzie. Głównie chodzi gdy pies spi, ale po domu nie chodzi bo sie boi.... Frida natomiast jak usłyszy ze sie kot na oknie rusza to nawet jakby spala to zrywa sie i pod okno leci (zachowuje sie jakby miala nerwice i chyba zaczne jej jakies leki w koncu dawac...).

No to mniej fajnie :(

Ja mam ten uklad jamnik+krolik, ale Peppar byl zanim Sherry i ona od malego byla uczona ze Peppara sie nie gryzie ani nie gania za nim i teraz jak Peppar po za zagrodka to ona idzie sie wtulic albo wylizac uszko :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to mniej fajnie :(

Ja mam ten uklad jamnik+krolik, ale Peppar byl zanim Sherry i ona od malego byla uczona ze Peppara sie nie gryzie ani nie gania za nim i teraz jak Peppar po za zagrodka to ona idzie sie wtulic albo wylizac uszko :loveu:

U nas ten problem jest ze kotka ma 8 lat a Frida 6 i już się raczej nie da tego układu zmienić. Chyba że one między sobą to ustalą. Może kitek będzie mógł chodzić chociaż po pokoju gdy się jakieś większe lokum znajdzie. Ale na razie na to nie wskazuje.

Posted

Jak przyszedł do mnie Kleksik to ja juz też miała króliczak-Igorka.I myślę,że przez to ze on był amły to się nauczył ze Igoras to najlepszy przyjaciel i nie raz było ucho królika lizane ,cała głowa , a raz to nawet wariat wsadzil sobie do pyska cały jego łepek i nic.Oboje nic sobie ztego nie robili.Kiedy odszedł od nas króliś to Kleksikowi,brakowalo Igońka i wszedzio go szukał.Teraz przyszedł drugi pies ,więc juz zapomniał.:lol:Prosze ucałowac króliska i pozostały zwierzyniec tez.:eviltong:;)

Posted

Rybka, Amiśka dziękujemy za życzenia!
Witam Shetanka! Dziekujemy!
A propo obróżek to coś będzie bo obiecałam jednej osobie, że zdjęcia zrobie i w sumie chyba nawet kilku osobom więc jak wstanę to to w końcu zrobie!
Hmm... chyba trochę pokręcone wyszło...

Posted

Ha ha ha, u na też Mikołaj przyniósł Majce komplet trixie z tym że w kosteczki i z szelkami zamiast obroży, a czarne serduszka też nam się podobają (planujemy kupić dla Dina).