Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Była chudzina bo wygłodzona była - teraz w domku siedzi to i ciałka nabrała. Mama mówi, że teraz wygląda jak prawdziwy jamnior! No ja też najczęściej na smaczka ją biore - tylko jak zbyt długo się grzebie to robi się niecierpliwa.... i się wierci.

Posted

[quote name='Nera-']Piękna :loveu::loveu::loveu: A skąd wy macie taka piekna obroze hiltonka :crazyeye: Takiego wzoru niewidzialam a jest cudwny :loveu::loveu::loveu:
Wypatrzyłam na allegro. A smycz do niej dokupiłam w sklepie w Krakowie (mieli duży wybór obroży i smyczy Hiltona)

[quote name='Isadora7'] Prześlicznie na tym zdjęciu wyszła:
http://img142.imageshack.us/img142/1006/foto043ye1.jpg
Taka skromna;)

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Wypatrzyłam na allegro. A smycz do niej dokupiłam w sklepie w Krakowie (mieli duży wybór obroży i smyczy Hiltona)

Kurde ile ja bym dala za taka obroze:placz: ale ja niewidze takich na necie :placz::placz::placz:

Posted

No kiepsko coś z tymi obrożami. Przeglądałam oferty na allegro w piątek i nie widziałam tych obróżek (a w zeszłym roku było ich pełno). Zdradzę tajemnicę, że już mam zamówioną obróżkę i smycz do kompletu na prezent gwiazdkowy dla Fridy (ale nie powiem jaki).

Posted

No kiepsko coś z tymi obrożami. Przeglądałam oferty na allegro w piątek i nie widziałam tych obróżek (a w zeszłym roku było ich pełno). Zdradzę tajemnicę, że już mam zamówioną obróżkę i smycz do kompletu na prezent gwiazdkowy dla Fridy (ale nie powiem jaki).

My już mamy rogzika schowanego w szafie :cool3::cool3::cool3:

Posted

No to czekamy na zdjęcia w nowej obróżce.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale chociaz sie nie brudza w blocie :P

Kochaniutka twoje przynajmniej widac- moja jak idzie w pola sie pobawic to psa niewidac :crazyeye: Kiedys stala kolo mnie a ja krzycze "Nera, Nera" w panice ze jej niema a ona caly czas kolomnie stala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze mojej sprawic jakas porządna odblaskowa obroże zeby ja bylo widac w tych haszczach podrzeszowskich:evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):
Kochaniutka twoje przynajmniej widac- moja jak idzie w pola sie pobawic to psa niewidac :crazyeye: Kiedys stala kolo mnie a ja krzycze "Nera, Nera" w panice ze jej niema a ona caly czas kolomnie stala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze mojej sprawic jakas porządna odblaskowa obroże zeby ja bylo widac w tych haszczach podrzeszowskich:evil_lol:

I widac na sniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kochani:loveu:
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
dziś składamy Wam życzenia
aby rażniej w duszy było
aby Wam sie dobrze żyło
tylko w szczęściu i miłosci
pomyślności i radości
bez smutku i cierpienia
takie nasze są życzenia
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Danka z Toficzkiem

Posted

[quote name='deer_1987']U nas tez znika i sie pojawia..
U mnie raz był i jak na razie wracać nie chce bo tylko deszcz pada :shake:
A obróżka gotowa do odbioru, jutro już ją będę miała!:multi: Ale nie pokaże:diabloti:
A teraz przedświąteczne wylegiwanie się i choinka w 1 wersji.

Doszłyśmy jednak do wniosku, że jest za smutna i dodałyśmy kolorowe światełka (wersja 2 później).

No i przedświąteczne wylegiwanie się (Frida już trenuje:evil_lol:)