hovomaniaczka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 No to kilka fotek pt. "Jak nie chciałam pozować" Zamknę Ci oczy, zamknę!!! Eee..?! Nagroda? Quote
hovomaniaczka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Chciałam, żeby sie ladnie ustawila to ona po swojemu.... przynajmniej jest naturalnie (prawie - bo mam mieszane uczucia co do jej siedzenia...). Quote
szczecinianka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Na pierwszych zdjęciach była taką chudziną, teraz trochę się zaokrągliła. Jest wspaniała. :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Była chudzina bo wygłodzona była - teraz w domku siedzi to i ciałka nabrała. Mama mówi, że teraz wygląda jak prawdziwy jamnior! No ja też najczęściej na smaczka ją biore - tylko jak zbyt długo się grzebie to robi się niecierpliwa.... i się wierci. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Prześlicznie na tym zdjęciu wyszła: http://img142.imageshack.us/img142/1006/foto043ye1.jpg Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Piękna :loveu::loveu::loveu: A skąd wy macie taka piekna obroze hiltonka :crazyeye: Takiego wzoru niewidzialam a jest cudwny :loveu::loveu::loveu: Quote
hovomaniaczka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Nera-']Piękna :loveu::loveu::loveu: A skąd wy macie taka piekna obroze hiltonka :crazyeye: Takiego wzoru niewidzialam a jest cudwny :loveu::loveu::loveu: Wypatrzyłam na allegro. A smycz do niej dokupiłam w sklepie w Krakowie (mieli duży wybór obroży i smyczy Hiltona) [quote name='Isadora7'] Prześlicznie na tym zdjęciu wyszła: http://img142.imageshack.us/img142/1006/foto043ye1.jpg Taka skromna;) Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 hovomaniaczka napisał(a):Wypatrzyłam na allegro. A smycz do niej dokupiłam w sklepie w Krakowie (mieli duży wybór obroży i smyczy Hiltona) Kurde ile ja bym dala za taka obroze:placz: ale ja niewidze takich na necie :placz::placz::placz: Quote
hovomaniaczka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 No kiepsko coś z tymi obrożami. Przeglądałam oferty na allegro w piątek i nie widziałam tych obróżek (a w zeszłym roku było ich pełno). Zdradzę tajemnicę, że już mam zamówioną obróżkę i smycz do kompletu na prezent gwiazdkowy dla Fridy (ale nie powiem jaki). Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 hovomaniaczka napisał(a):No kiepsko coś z tymi obrożami. Przeglądałam oferty na allegro w piątek i nie widziałam tych obróżek (a w zeszłym roku było ich pełno). Zdradzę tajemnicę, że już mam zamówioną obróżkę i smycz do kompletu na prezent gwiazdkowy dla Fridy (ale nie powiem jaki). My już mamy rogzika schowanego w szafie :cool3::cool3::cool3: Quote
hovomaniaczka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Nera- napisał(a):My już mamy rogzika schowanego w szafie :cool3::cool3::cool3: Rozumiem, że będzie sesja zdjęciowa poprezentowa:D Quote
Coffee&Nera Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 hovomaniaczka napisał(a):Rozumiem, że będzie sesja zdjęciowa poprezentowa:D Juz sa foteczki :razz: Gdzies u mnie w galeri do tylu bo chcialam sprawdzic czy dobry jest :evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 A rozumiem, rozumiem - to zaraz idę poszukać! Quote
Coffee&Nera Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja to tylko jasne obrozki moge wybierac :P Ciemne pieski do czegos zobowiązują :razz::diabloti: Quote
taxelina Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ja to tylko jasne obrozki moge wybierac :P Quote
DG32 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 hovomaniaczka napisał(a):No kiepsko coś z tymi obrożami. Przeglądałam oferty na allegro w piątek i nie widziałam tych obróżek (a w zeszłym roku było ich pełno). Zdradzę tajemnicę, że już mam zamówioną obróżkę i smycz do kompletu na prezent gwiazdkowy dla Fridy (ale nie powiem jaki). No to czekamy na zdjęcia w nowej obróżce. Quote
taxelina Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nera- napisał(a):Ciemne pieski do czegos zobowiązują :razz::diabloti: Ale chociaz sie nie brudza w blocie :P Quote
Coffee&Nera Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale chociaz sie nie brudza w blocie :P Kochaniutka twoje przynajmniej widac- moja jak idzie w pola sie pobawic to psa niewidac :crazyeye: Kiedys stala kolo mnie a ja krzycze "Nera, Nera" w panice ze jej niema a ona caly czas kolomnie stala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze mojej sprawic jakas porządna odblaskowa obroże zeby ja bylo widac w tych haszczach podrzeszowskich:evil_lol: Quote
taxelina Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nera- napisał(a):Kochaniutka twoje przynajmniej widac- moja jak idzie w pola sie pobawic to psa niewidac :crazyeye: Kiedys stala kolo mnie a ja krzycze "Nera, Nera" w panice ze jej niema a ona caly czas kolomnie stala :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze mojej sprawic jakas porządna odblaskowa obroże zeby ja bylo widac w tych haszczach podrzeszowskich:evil_lol: I widac na sniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 deer_1987 napisał(a):I widac na sniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To moja też na sniegu widac tylko ze u mnie snieg znika i pojawia sie :cool3: Quote
danka1234 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kochani:loveu: Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dziś składamy Wam życzenia aby rażniej w duszy było aby Wam sie dobrze żyło tylko w szczęściu i miłosci pomyślności i radości bez smutku i cierpienia takie nasze są życzenia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Danka z Toficzkiem Quote
taxelina Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nera- napisał(a):To moja też na sniegu widac tylko ze u mnie snieg znika i pojawia sie :cool3: U nas tez znika i sie pojawia.. Quote
hovomaniaczka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='deer_1987']U nas tez znika i sie pojawia.. U mnie raz był i jak na razie wracać nie chce bo tylko deszcz pada :shake: A obróżka gotowa do odbioru, jutro już ją będę miała!:multi: Ale nie pokaże:diabloti: A teraz przedświąteczne wylegiwanie się i choinka w 1 wersji. Doszłyśmy jednak do wniosku, że jest za smutna i dodałyśmy kolorowe światełka (wersja 2 później). No i przedświąteczne wylegiwanie się (Frida już trenuje:evil_lol:) Quote
Recommended Posts