AMIŚKA Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='hovomaniaczka']No ba! Ona odpoczywa a pancia ciezko haruje [/quote] [B][COLOR=Blue]Ktos musi pracować , aby jamnisia spokojnie mogl spać:lol::lol: czyli kazdemu według zasług!!!!!! [/COLOR][/B] [url]http://img147.imageshack.us/img147/2640/foto0986.jpg[/url] [url]http://img233.imageshack.us/img233/2654/foto0987.jpg[/url] [B][COLOR=Blue]Piekna FRIDUNIU , do twarzy/do mordki:loveu:/ Pasuje Tobie ta Kanapka:eviltong::eviltong:[/COLOR][/B] Quote
Izabela124. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Co tam u was słychać? Kiedy fotki będą? Quote
akira Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Hey i Co tam u was słychać? kiedy zdjątka będą ;] Quote
Isadora7 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 jamnicze napisał(a):jaka tu cisza nastała, hello :) No właśnie... helllooooo Quote
Bzikowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Michalino moja droga co słychać u Fridulca? :loveu: Quote
Isadora7 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 jamnicze napisał(a):Puk, puk, wpadłam odkurzyć. To ja tesz troche zamiote Quote
halgre Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie, prezentów po szyję, 2 metry choinki, cukierków 3 skrzynki, przed domem bałwana, Sylwestra do rana, z butelką szampana, pysznej wigilijnej kolacji i mnóstwa atrakcji w 2010 roku!!! życzy Halina z mężem oraz Dindkiem [/FONT] Quote
Bzikowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Michalinooo żarty sobie robisz? Co słychać u Twojego rudego dziecka?? :) Quote
Pieseczkowo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bzikowa wpada i już rozruba :P-oczywiście w moich skromnych żartach ;) Quote
hovomaniaczka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Witam wszystkich po długiej przerwie ;) U Fridy wszystko ok, ta zima działa na nią w bardzo dziwny sposób, bo ostatnio rozrabia jak pijany zając. xD Powoli zaprzyjaźnia się z kotem, a kot nie zwraca na nią najmniejszej uwagi. xD Niestety z różnych przyczyn nie trenujemy już agility (nad czym ubolewam). Obecnych fotek żadnych nie mam, ponieważ mój aparat się zbuntował. xD Fotki mogę wrzucić te zaległe z lata i początku jesieni. xD Quote
halgre Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 hovomaniaczka napisał(a):Witam wszystkich po długiej przerwie ;) U Fridy wszystko ok, ta zima działa na nią w bardzo dziwny sposób, bo ostatnio rozrabia jak pijany zając. xD Powoli zaprzyjaźnia się z kotem, a kot nie zwraca na nią najmniejszej uwagi. xD Niestety z różnych przyczyn nie trenujemy już agility (nad czym ubolewam). Obecnych fotek żadnych nie mam, ponieważ mój aparat się zbuntował. xD Fotki mogę wrzucić te zaległe z lata i początku jesieni. xD No to wrzucaj ! Czekamy ! Quote
Pieseczkowo Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Już jej tak długooo nie widziałam :)) Quote
hovomaniaczka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Witam! :) Hm, fotek nie będzie bo mam problem z wrzuceniem ich do posta. Ewentualnie mogę podać linki do zdjęć. Quote
Recommended Posts