Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img395.imageshack.us/img395/8360/foto0667.jpg Fridaśka piłkarz :evil_lol:
Mozna pomyslec ze ta obroza to gwizdek sedziego:evil_lol:
[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Ja czekam na te rogaliki ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze robisz ?[/FONT]
Wlasnie skonczylam! Wyszly trzy blachy rogalikow:evil_lol: I przez to wszystko nie jadlam obiadu - ale rogaliki mi to chyba wynagrodza:lol:

SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!

Posted

Slicznie jej w tej obrozce :D

My teraz mamy dwie obrozki i dwie pary szelek bo jedne to te do samochodu. i od wczoraj identyfikatow czerwone serduszko ale nie wiem do czego przypinac bo nie wiem co akurat bedzie miec :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
Slicznie jej w tej obrozce :D

My teraz mamy dwie obrozki i dwie pary szelek bo jedne to te do samochodu. i od wczoraj identyfikatow czerwone serduszko ale nie wiem do czego przypinac bo nie wiem co akurat bedzie miec :P

Dziekujemy (obie ;):lol:)
No ja mam glownie obrozki - szelki raz miala to je przegryzla :P, a mi sie nastepnych kupowac nie chcialo. Za to bardzo podoba mi sie w tych ''krowach''.:evil_lol:

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Dziekujemy (obie ;):lol:)
No ja mam glownie obrozki - szelki raz miala to je przegryzla :P, a mi sie nastepnych kupowac nie chcialo. Za to bardzo podoba mi sie w tych ''krowach''.:evil_lol:

No to ja mam te szelki czasami z limexa co zakladam a tak to bedzie pewnie chodzic w tych szelkach do samochodu jak gdzies jechac bedziemy ale to tez ciezko potem przekladac id pomiedzy obroza a szelkami :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to ja mam te szelki czasami z limexa co zakladam a tak to bedzie pewnie chodzic w tych szelkach do samochodu jak gdzies jechac bedziemy ale to tez ciezko potem przekladac id pomiedzy obroza a szelkami :P

No moja tych szelek do samochodu nie ma, ale jak bedzie latac jak pijany zajac po samochodzie zamkne ja w transporterze kota:evil_lol: