Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Pięknie :loveu: Naprawdę wszystkie propozycje bardzo ciekawe, ładne i ogólnie pasowałaby każda. Nie jestem w stanie dokonać wyboru, lecz niezależnie jak wybierzesz - na pewno wyjdzie ślicznie :). Quote
DG32 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Frida pozuje jak zawodowa modelka. http://img295.imageshack.us/img295/9494/dscn0033lc2.jpg Ale to zdjęcie jest najbardziej rozbrajające - miziaj mnie miziaj :lol:. Quote
Pieseczkowo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cała Fridka.Co nieco o nije wiem bo jest mi bardzo znana dzięki swojej Pani która jest moją dobra koleżanką.;) Quote
hovomaniaczka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Dzieki! Frida bardzo lubi pieszczochy i stad te pozy - mysle ze kazdy pies je lubi ;) A z Pieseczkowo sie znamy i to nawet dobrze (chyba :lol:). Quote
hovomaniaczka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 To w takim razie nie mam watpliwosci :evil_lol: Quote
Fanka jamników Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Mały czarny podpalany szorstkowłosy jamnik Duduś z Łodzi pozdrawia cieplutko Fridę - małego rudzielca. Poznaliśmy się na wystawie psów w W-wie dzięki Dominice. Jamnisi życzę teraz samych ciepłych, szczęśliwych dni spędzanych razem ze swoją pańcią ( jak widać z historii o przygarnięciu Fridy ) - dziewczyną o wielkim sercu. Tak trzymać!!! Świat będzie wtedy lepszy, gdy każdy psiak znajdzie ludzkiego przyjaciela, bo nasz stosunek do zwierząt świadczy o naszym człowieczeństwie ! Do tych pozdrowień dołącza się oczywiście moja pani Basia z Wojtkiem. Pa, pa, pa i do ponownego spotkania na forum dogomanii. Quote
Pieseczkowo Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Hej Hej Drogi przyjacielu Dudalku;) Quote
hovomaniaczka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Fanka jamników napisał(a):Mały czarny podpalany szorstkowłosy jamnik Duduś z Łodzi pozdrawia cieplutko Fridę - małego rudzielca. Poznaliśmy się na wystawie psów w W-wie dzięki Dominice. Jamnisi życzę teraz samych ciepłych, szczęśliwych dni spędzanych razem ze swoją pańcią ( jak widać z historii o przygarnięciu Fridy ) - dziewczyną o wielkim sercu. Tak trzymać!!! Świat będzie wtedy lepszy, gdy każdy psiak znajdzie ludzkiego przyjaciela, bo nasz stosunek do zwierząt świadczy o naszym człowieczeństwie ! Do tych pozdrowień dołącza się oczywiście moja pani Basia z Wojtkiem. Pa, pa, pa i do ponownego spotkania na forum dogomanii. Witam serdecznie Pania Basie z Wojtkiem i oczywiscie Dudka! Pamietam malego szorsciaka i Pania rowniez. Dziekuje za zyczenia i mam nadzieje, ze jeszcze sie spotkamy na forum! Pozdrawiam! Quote
Klaudysiaczek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 To my się przywitamy !:loveu: Quote
hovomaniaczka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Zdjecia z dzisiejszego spacerku! Seria w lisciach... Nad naszym stawem w parku Fridaska na tle Wislostrady ;) Quote
hovomaniaczka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Jaś wedrowniczek.... No bo to taki problem aby przez 5 sekund na pania popatrzyc :D Quote
Isadora7 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Do twarzy jej w liściach. Śliczna jamnisia. Quote
hovomaniaczka Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Troche zdjec z dzisiejszego spacerku! Quote
hovomaniaczka Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Nie wiem jak ona to robi ze je i wcale nie tyje!:crazyeye: Quote
hovomaniaczka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Oboje sie patrzyli na to co Ty wyprawialas z Ertusia :cool3: Jeszcze mam takie zdjecie gdzie jest Klenio i kawalek Fridy... Quote
hovomaniaczka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Od razu mowie, ze tu jest baaardzo maly kawaleczek Fridy. Zdjecie bylo robione z mysla o Kleniu. Quote
hovomaniaczka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Zdjecie grupowe - jedno z niewielu... Quote
Recommended Posts