hovomaniaczka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='AMIŚKA']Świat z wysokosci jamnisia:lol::lol: fajna fotka:multi: http://img21.imageshack.us/img21/834/foto0286ck0.jpg pozdrawiamy:multi: Kiedys trzeba zobaczyc jak to jest widziec wszystko z wysokosci prawie podlogi. [quote name='DG32']http://img520.imageshack.us/img520/3743/foto0283sv4.jpg U Was pogoda w sam raz na spacer, a u nas znowu śnieg. [quote name='Celina12'] Pogoda iście wiosenna...fajnie macie...u nas śnieg...i ponuro:shake: Z ta pogoda to tak nie do konca. Zdjecia sa z 7.02 - w tej chwili mam snieg, "szklanke" lub pluche. [quote name='NUTELLASTELLA'] http://img6.imageshack.us/img6/3659/foto0298nv1.jpg Jakie słodziutkie! :loveu: Tak wgl, Hej! :loveu: Co u was? Coś nie zaglądacie do nas ostatnio... :shake: Wybacz, że ja ostatnio nie mogłam, ale to akurat z braku czasu. Teraz staram się nadrobić, bo mam od wczoraj ferie. :cool3: Jak tam wam leci czas? Zima jest? ;-) U nas zimą pełną parą. Śnieg z deszczem, więc wcale nie tak fajnie. ;-) W galerii NOWA MEGA DOSTAWA FOTEK ZIMOWYCH I KRAJOBRAZOWYCH! Serdecznie zapraszam. :cool3: Pozdrawiam cieplutko z Ganją z zimowych Lubniewic! :loveu: Hej! ZAgladalam do was ale nic nie pisalam. Fotki widzialam i juz skomentowalam. U nas tez zima, a w sobote na spacerku hovciowym bylam i mam fotki. Niestety bez mojej jamniorki bo snieg byl w tym lesie po kostki i ona by 5 minut tam nie wytrzymala. Quote
hovomaniaczka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 A teraz cos innego. W hodowli hovawartow ENORMOUS urodzily sie w styczniu szczeniaczki i w sobote po spacerku poszlam na socjalizacje do nich. Za zdjecia baedzo dziekuje Pani Ani! Quote
hovomaniaczka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 deer_1987 napisał(a):No wlasnie mi mama mowila ze Wawe zasypalo.. a co Frida mowi na snieg? widze ze pisalas pod wyzje ze by nie wytrzymala w sniegu.. W miescie bylo dosyc chlodno - wiec w lesie bedzie na pewno zimno - a jak widze ze ona ledwo chodzi po podworku to nie chce jej meczyc bo spacer trwa okolo 1-2 godzin (to by mi jeszcze tam zamarzla). Quote
taxelina Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No wlasnie mi mama mowila ze Wawe zasypalo.. a co Frida mowi na snieg? widze ze pisalas pod wyzje ze by nie wytrzymala w sniegu.. Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Hej! ZAgladalam do was ale nic nie pisalam. Fotki widzialam i juz skomentowalam. U nas tez zima, a w sobote na spacerku hovciowym bylam i mam fotki. Niestety bez mojej jamniorki bo snieg byl w tym lesie po kostki i ona by 5 minut tam nie wytrzymala. A jak ta zima u was wygląda? Też taki mokry śnieg? :shake: Dawaj fotki, jakie masz. Domyślam się, że jakieś krajobrazy i inne twórcze zimowe fotografie... :cool3: Dawaj, dawaj! :roll:;) Quote
taxelina Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hovomaniaczka napisał(a):W miescie bylo dosyc chlodno - wiec w lesie bedzie na pewno zimno - a jak widze ze ona ledwo chodzi po podworku to nie chce jej meczyc bo spacer trwa okolo 1-2 godzin (to by mi jeszcze tam zamarzla). no tak, u nas dzis ok -1 a Ty probuj klekac i focic, bo wyjdzie ladniej niz z gory :D Nie tylko jamniki :cool3: Quote
hovomaniaczka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 U nas sniegu z dnia na dzien mniej. A co do fotek to musze was zmartwic, bo zimowych jeszcze dluugo nie dam. Zdjec z soboty 7.02 mialam okolo 150, z zimowej pogodni za pilka okolo 60 - ale jest duzo nieostrych no i ze spacerku hovciowego rowno 99 (ale tez kilka nieostrych). A te zdjecia co dzisiaj rano dalam robila Pani Ania. Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/9923/foto0309ci9.jpg To takie ładniuśkie! :cool3:;) Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć późną godziną! :multi: Co tam u was? Coś się nie odzywacie... Ni słychu, ni widu! Całuski od Ganji! :buzi: Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Z tej sesji byly ladne zdjecia. Czesc! U nas duzo nauki. Bede jutro rano przed szkola, a wieczorkiem pewnie nie... (jak wroce z treningu bede marzyla o tym aby isc spac a tu jeszcze nauki duzo). Caluski na dobranoc! A ja mam od wczoraj ferie, więc o nauce całkiem zapominam... ;) A co ty trenujesz? :cool3: Quote
hovomaniaczka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']http://img230.imageshack.us/img230/9923/foto0309ci9.jpg To takie ładniuśkie! :cool3:;) Z tej sesji byly ladne zdjecia. [quote name='NUTELLASTELLA']Cześć późną godziną! :multi: Co tam u was? Coś się nie odzywacie... Ni słychu, ni widu! Całuski od Ganji! :buzi: Czesc! U nas duzo nauki. Bede jutro rano przed szkola, a wieczorkiem pewnie nie... (jak wroce z treningu bede marzyla o tym aby isc spac a tu jeszcze nauki duzo). Caluski na dobranoc! Quote
hovomaniaczka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):A ja mam od wczoraj ferie, więc o nauce całkiem zapominam... ;) A co ty trenujesz? :cool3: Chyba teraz ostatnia tura feriowiczow sie rozpoczela. A ja w kazda srode jezdze konno:D Quote
hovomaniaczka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 deer_1987 napisał(a):No ale to nastepne foty jak beziesz robic to ukleknij - nie z gory :D efekt calkiem inny wyjdzie :D Bede klekac:lol: Ludzie i tak juz sie dziwinie patrza jak co drugi krok robie zdjecie:evil_lol: A nowi niech sie przyzwyczajaja:evil_lol: Quote
taxelina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No ale to nastepne foty jak beziesz robic to ukleknij - nie z gory :D efekt calkiem inny wyjdzie :D Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Sesja ławkowa jest urokliwa. A to zdjęcie http://img19.imageshack.us/img19/2204/foto313dk3.jpg to śliczny portrecik. Quote
taxelina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Bede klekac:lol: Ludzie i tak juz sie dziwinie patrza jak co drugi krok robie zdjecie:evil_lol: A nowi niech sie przyzwyczajaja:evil_lol: Haha, nie przejmuj sie ludzmi :P Ta sesja lawkowa wlasnie taka bardziej naturalna bo z pozycji psa. Quote
hovomaniaczka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Isadora7']Sesja ławkowa jest urokliwa. A to zdjęcie http://img19.imageshack.us/img19/2204/foto313dk3.jpg to śliczny portrecik. Ze wszystkich zdjec z tego spacerku to mi sie najbardziej podoba. Ciesze sie ze sie zdjecia podobaja:D [quote name='deer_1987']Haha, nie przejmuj sie ludzmi :P Ta sesja lawkowa wlasnie taka bardziej naturalna bo z pozycji psa. Ludzmi sie nie przejmuje - tylko czasem wlaza w kadr... Bede sie starala robic zdjecia z pozycji psa - moj znajomy mowi z "pozycji zaby":evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 deer_1987 napisał(a):Masz o tyle gorzej ze jamnika masz.... czasami sie polozyc trzeba na sniegu czy blocie i wtedy sa najlepsze zdjecia :P Wczoraj klekalam zeby zlapac hop Niuni z dobrej pozycji i co.. snieg przylepiony do spodni ale nie wazne :P Odezwala sie wlascicelka jamnika:evil_lol: No niestety trzeba sie poswiecac, aby fajne fotki robic... Ja lece do szkoly! Do zobaczonka jutro! Quote
taxelina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Masz o tyle gorzej ze jamnika masz.... czasami sie polozyc trzeba na sniegu czy blocie i wtedy sa najlepsze zdjecia :P Wczoraj klekalam zeby zlapac hop Niuni z dobrej pozycji i co.. snieg przylepiony do spodni ale nie wazne :P Quote
Recommended Posts