Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIŚKA']Świat z wysokosci jamnisia:lol::lol:
fajna fotka:multi:
http://img21.imageshack.us/img21/834/foto0286ck0.jpg

pozdrawiamy:multi:
Kiedys trzeba zobaczyc jak to jest widziec wszystko z wysokosci prawie podlogi.

[quote name='DG32']http://img520.imageshack.us/img520/3743/foto0283sv4.jpg

U Was pogoda w sam raz na spacer, a u nas znowu śnieg.

[quote name='Celina12'] Pogoda iście wiosenna...fajnie macie...u nas śnieg...i ponuro:shake:
Z ta pogoda to tak nie do konca. Zdjecia sa z 7.02 - w tej chwili mam snieg, "szklanke" lub pluche.

[quote name='NUTELLASTELLA'] http://img6.imageshack.us/img6/3659/foto0298nv1.jpg
Jakie słodziutkie! :loveu:

Tak wgl, Hej! :loveu: Co u was? Coś nie zaglądacie do nas ostatnio... :shake:
Wybacz, że ja ostatnio nie mogłam, ale to akurat z braku czasu. Teraz staram się nadrobić, bo mam od wczoraj ferie. :cool3:

Jak tam wam leci czas? Zima jest? ;-)
U nas zimą pełną parą. Śnieg z deszczem, więc wcale nie tak fajnie. ;-)
W galerii NOWA MEGA DOSTAWA FOTEK ZIMOWYCH I KRAJOBRAZOWYCH!
Serdecznie zapraszam. :cool3:

Pozdrawiam cieplutko z Ganją z zimowych Lubniewic! :loveu:
Hej! ZAgladalam do was ale nic nie pisalam. Fotki widzialam i juz skomentowalam. U nas tez zima, a w sobote na spacerku hovciowym bylam i mam fotki. Niestety bez mojej jamniorki bo snieg byl w tym lesie po kostki i ona by 5 minut tam nie wytrzymala.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wlasnie mi mama mowila ze Wawe zasypalo.. a co Frida mowi na snieg?

widze ze pisalas pod wyzje ze by nie wytrzymala w sniegu..

W miescie bylo dosyc chlodno - wiec w lesie bedzie na pewno zimno - a jak widze ze ona ledwo chodzi po podworku to nie chce jej meczyc bo spacer trwa okolo 1-2 godzin (to by mi jeszcze tam zamarzla).

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Hej! ZAgladalam do was ale nic nie pisalam. Fotki widzialam i juz skomentowalam. U nas tez zima, a w sobote na spacerku hovciowym bylam i mam fotki. Niestety bez mojej jamniorki bo snieg byl w tym lesie po kostki i ona by 5 minut tam nie wytrzymala.

A jak ta zima u was wygląda? Też taki mokry śnieg? :shake:
Dawaj fotki, jakie masz. Domyślam się, że jakieś krajobrazy i inne twórcze zimowe fotografie... :cool3: Dawaj, dawaj! :roll:;)

Posted

W miescie bylo dosyc chlodno - wiec w lesie bedzie na pewno zimno - a jak widze ze ona ledwo chodzi po podworku to nie chce jej meczyc bo spacer trwa okolo 1-2 godzin (to by mi jeszcze tam zamarzla).

no tak, u nas dzis ok -1

a Ty probuj klekac i focic, bo wyjdzie ladniej niz z gory :D Nie tylko jamniki :cool3:

Posted

U nas sniegu z dnia na dzien mniej.
A co do fotek to musze was zmartwic, bo zimowych jeszcze dluugo nie dam. Zdjec z soboty 7.02 mialam okolo 150, z zimowej pogodni za pilka okolo 60 - ale jest duzo nieostrych no i ze spacerku hovciowego rowno 99 (ale tez kilka nieostrych). A te zdjecia co dzisiaj rano dalam robila Pani Ania.

Posted

Z tej sesji byly ladne zdjecia.

Czesc! U nas duzo nauki. Bede jutro rano przed szkola, a wieczorkiem pewnie nie... (jak wroce z treningu bede marzyla o tym aby isc spac a tu jeszcze nauki duzo).
Caluski na dobranoc!

A ja mam od wczoraj ferie, więc o nauce całkiem zapominam... ;)
A co ty trenujesz? :cool3:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']http://img230.imageshack.us/img230/9923/foto0309ci9.jpg
To takie ładniuśkie! :cool3:;)
Z tej sesji byly ladne zdjecia.

[quote name='NUTELLASTELLA']Cześć późną godziną! :multi:
Co tam u was? Coś się nie odzywacie... Ni słychu, ni widu!
Całuski od Ganji! :buzi:
Czesc! U nas duzo nauki. Bede jutro rano przed szkola, a wieczorkiem pewnie nie... (jak wroce z treningu bede marzyla o tym aby isc spac a tu jeszcze nauki duzo).
Caluski na dobranoc!

Posted

deer_1987 napisał(a):
No ale to nastepne foty jak beziesz robic to ukleknij - nie z gory :D efekt calkiem inny wyjdzie :D

Bede klekac:lol: Ludzie i tak juz sie dziwinie patrza jak co drugi krok robie zdjecie:evil_lol: A nowi niech sie przyzwyczajaja:evil_lol:

Posted

Bede klekac:lol: Ludzie i tak juz sie dziwinie patrza jak co drugi krok robie zdjecie:evil_lol: A nowi niech sie przyzwyczajaja:evil_lol:

Haha, nie przejmuj sie ludzmi :P

Ta sesja lawkowa wlasnie taka bardziej naturalna bo z pozycji psa.

Posted

[quote name='Isadora7']Sesja ławkowa jest urokliwa. A to zdjęcie http://img19.imageshack.us/img19/2204/foto313dk3.jpg to śliczny portrecik.
Ze wszystkich zdjec z tego spacerku to mi sie najbardziej podoba. Ciesze sie ze sie zdjecia podobaja:D

[quote name='deer_1987']Haha, nie przejmuj sie ludzmi :P

Ta sesja lawkowa wlasnie taka bardziej naturalna bo z pozycji psa.
Ludzmi sie nie przejmuje - tylko czasem wlaza w kadr... Bede sie starala robic zdjecia z pozycji psa - moj znajomy mowi z "pozycji zaby":evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Masz o tyle gorzej ze jamnika masz.... czasami sie polozyc trzeba na sniegu czy blocie i wtedy sa najlepsze zdjecia :P

Wczoraj klekalam zeby zlapac hop Niuni z dobrej pozycji i co.. snieg przylepiony do spodni ale nie wazne :P

Odezwala sie wlascicelka jamnika:evil_lol: No niestety trzeba sie poswiecac, aby fajne fotki robic...
Ja lece do szkoly! Do zobaczonka jutro!

Posted

Masz o tyle gorzej ze jamnika masz.... czasami sie polozyc trzeba na sniegu czy blocie i wtedy sa najlepsze zdjecia :P

Wczoraj klekalam zeby zlapac hop Niuni z dobrej pozycji i co.. snieg przylepiony do spodni ale nie wazne :P