hovomaniaczka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Zerknij tu: Logowanie do nasza-klasa.pl Dodam do znajomych i jakby co bede miala szybki dostep do rozreklamowania. Czesm znajomi mnie sie pytaja czy nie mam jakiegos jamniczka do przygarniecia - to bede im podawa adres i beda wchodzic i sie zastanawiac. Nera- napisał(a):Piękne zdjęcia- wiesz co mam ci do powiedzenia jestes najwieksza na swiecie osóbką- jak tylko w Wawie bede- zamawiam spotkanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No teraz to ja sie głupio czuje:oops: A na spotkanko mozesz liczyc ;) Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Dziekujemy ;) Zaprosilam na nk :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Myslalm, ze dam zdjecia ze spaceru po odwilzowego a tu nici... baterie padly na spacerze. Troche zdjec mam ale to na aparacie nie zrzucone... I dlatego "obiecane" wieczorne zdjecia z zabawy z pilka. Quote
taxelina Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ona sie grzecznie bawi czy rozwala zabawki=? Quote
hovomaniaczka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Mysle, ze jej kazda zabawa predzej czy pozniej doprowadzi do rozszarpania zabawki lub odgryzienia jej jakiejs czesci tak ze przestanie piszec. Ale glownie to chyba mysli, ze wszystko da sie zjesc... Quote
halgre Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jaka słodka jamnisia !!!!!!!!!!!!!!!!! Obejrzałam fotki i filmiki - fajne, szczególnie ten drugi filmik :multi::multi::multi: PS. dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='halgre58']Jaka słodka jamnisia !!!!!!!!!!!!!!!!! Obejrzałam fotki i filmiki - fajne, szczególnie ten drugi filmik :multi::multi::multi: PS. dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :loveu: Ja również dziękuje i zapraszam ponownie ;) Quote
taxelina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witamy sie, zaraz ide na spacer i potem umyc glowe ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Witamy sie, zaraz ide na spacer i potem umyc glowe ;) Witamy przed jedenastą (przynajmniej u mnie na zegarku ;)). Ja wstawie kilka fotek i bede szła pucować mieszkanko. Quote
hovomaniaczka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Mamy dzisiaj ładną słoneczną pogodę dlatego postaram się dorobić zdjęcia ze spacerku po odwilżowego (tym razem baterie mi nie padną ;) ). A narazie zdjęcia z zabawy. Quote
taxelina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Zazdroszcze pogody, u nas od dawna ciemno i ponuro i tak bedzie jeszcze dlugo... Quote
hovomaniaczka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Slonca u mnie nie ma od jakis 2 godzin. Nie fajna taka pogoda, gdzie ciemno i ponuro... a jak dlugo to sie jeszcze utrzyma? Quote
taxelina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Slonca u mnie nie ma od jakis 2 godzin. Nie fajna taka pogoda, gdzie ciemno i ponuro... a jak dlugo to sie jeszcze utrzyma? moze masz szczescie i krotko.. tu od paru tygodni i tak jeszcze bedzie dlugo.. ciemno ponuro.. nie da sie focic.. Quote
hovomaniaczka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 U nas jest teraz tak, ze codziennie w godzinach 11-12 jest slonce pozniej juz go nie ma. No chyba ze dzien ogolnie jest pochmurny to w tedy slonca nie ma caly dzien. No fakt... gdy jest ciemno to ciezko focic. A dzisiaj lekki misz-masz. Troche zdjec kota, psa i innych... Zamiana - tym razem kot mi siedzi na kolanach ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Postaram sie wstawiac fotki czesciej bo mam spory zapas, tylko jakos nie widze chetnych do ogladania:mad: Ja proponuje, zeby to zdjecie promowalo turniej tenisowy :evil_lol: Patrzy sie gdzie indziej ale nadal pilnuje A to zdjecie rozpoczyna sesje pt. "Spacerek po odwilzowy odslona 1 - przed padnięciem baterii" Quote
hovomaniaczka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 C.D. widoczków I na koniec coś innego... też zwierzaki tylko, że dużo większe:evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Te zdjęcia są z wiosny bo te co robiłam wczoraj za bardzo nie wyszły - a nie chciałam im błyskać fleshem po oczach... Quote
taxelina Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Frida sie grzecznie slucha bez smyczy? Quote
AMIŚKA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Widoczki super,te schodki odjazdowe:eviltong: ,te kręcone przy murze obronnym też:eviltong: ale jamnisi na nich brakuje... i mało,mało...... a KOCICĘ masz piekną,:crazyeye: jak ma na imie , ile latek liczy pozdrowionka :lol::lol::lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='deer_1987']Frida sie grzecznie slucha bez smyczy? Ja chodze z nia bez smyczy okolo 3 tygodnie - i na kazdym spacerze idzie luzem (z wyjatkiem jak jedziemy na trening wtedy jest na smyczy). Ogolnie sie slucha, chociaz ma czasem momenty, ze sie zawiesza i musze do niej mowic kilka razy - ale zawsze przyjdzie. Strasznie sie balam, ze jak wyczuje kota to zaraz za nim poleci ale wystarczy ze powiem "zostaw" i daje sobie spokuj... :crazyeye: Moja mam boi sie ja spuszczac i zawsze wychodzi z nia na smyczy (z tego co mi kiedys powiedzial domyslam sie ze jej uciekla). [quote name='AMIŚKA']Widoczki super,te schodki odjazdowe:eviltong: ,te kręcone przy murze obronnym też:eviltong: ale jamnisi na nich brakuje... i mało,mało...... a KOCICĘ masz piekną,:crazyeye: jak ma na imie , ile latek liczy pozdrowionka :lol::lol::lol: Krecone schodki widze za kazdym razem jak z domu wyjde. A moze byc taki widoczek? Na innych Frida jest strasznie malutka... Kocica ma wiele imion - u weterynarza jest zapisana jako Kizia-Mizia, w domu nazywamy ją: Kiciunia, Futrzak, Futrzasty Krem, Puszunia, Kitek, Mruczando... I ma 8 lat. Jest z tych wiekszych kotow dachowych. Quote
taxelina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No to ladnie, u nas bardziej karna i posluszna jest Niunia, choc pewnie gdyby byla sama Sherry to by sie grzeczniej sluchala... Quote
Recommended Posts