Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Jej tam nie bylo... one oblegaly tylko tego goldena.

No własnie jej nie było!!!!!!

Biedna Frida zamiast na spacerki chadzać:razz:
to musi w domu za straznika pracować:mad:
Wszystko na jej biedniusiej jamniczej główce
a inne psy na spacerki sobie chodzą:mad:
milutko wlesie czas spedzają!!!
zamiast domu pilnowac!!!!:razz:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIŚKA napisał(a):
No własnie jej nie było!!!!!!

Biedna Frida zamiast na spacerki chadzać:razz:
to musi w domu za straznika pracować:mad:
Wszystko na jej biedniusiej jamniczej główce
a inne psy na spacerki sobie chodzą:mad:
milutko wlesie czas spedzają!!!
zamiast domu pilnowac!!!!:razz:

Tylko, ze zanim bysmy tam dotarly to ona by sie z zimna trzesla, a nastepnego dnia katar by miala. Domu nie musiala pilnowa bo siedziala z mama. A ona bedzie na sapcerki hovciowe chodzic - jak bedzie cieplej.

deer_1987 napisał(a):
Agility obejrzane :-D

Podobalo sie? Na normalnym treningu trudno mi zrobic zdjecie jak biega. A poniewaz cwiczymy w domu to mam czas by jedna rzecz powtorzyc nawet 100 razy.

Posted

deer_1987 napisał(a):
jasne ze sie podobalo :D my musimy poczekac az zaczniemy cos z agility, z powodu tej mojej reki..

Zycze szybkiego powrotu do zdrowia ;) Bieganie na agility to fajna zabawa - mysle, ze jak wy zaczniecie to tez wam sie spodoba ;)

AMIŚKA napisał(a):
OOo coraz wiecej jamnisi w agility:multi::multi::multi:
pieknie FRIDUNIA ćwiczy!!

http://img140.imageshack.us/img140/2161/foto0122wk3.jpg

a taki tunelik też chcę!!!:lol::lol:

Cwiczymy w domu - bo nadrabiamy 3 tygodnie nieobecnosci na treningach. Dlatego pytalam sie Pani na jakich wysokosciach skacza Pani jamnisie bo wydaje mi sie ze moja pozostanie na 20-stkach. Dlugo z nia biegac nie bede mo jeszcze jakies 1,5 roku (albo i krucej - zobacze jak bedzie sobie radzila).

Isadora7 napisał(a):
Chyba muszę moją parkę poprzeganiać, szczególnie Rambusia jak wydobrzeje bo mu ciałak przybyło.

Czytalam - biedulek. Moja mam byla na poczatku temu przeciwna teraz mowi, ze nawet dobrze, bo musi sie Frida ruszac.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No ja mam troche mozliwosci tam w parku - widzialas pewnie u mnie na stronie www - ale to nie to co prawdziwe agility...

Widzialam, widzialam. :D U mnie to nie ma takich miejsc nawet z pseudo agility. Jedynie to u mnie w domu - hopki z krzesel i tyczek od suszarki, kolo z hula-hop, tunel to akurat z royala (porzyczony od Pieseczkowo - za co dziekuje:loveu:) chociaz chociaz chce z ikei kupic bo wiem, ze mieli. A reszte musze na treningach doskonalic bo w domu to ani nie ma miejsca, ani nie ma gdzie kupic...

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
http://img339.imageshack.us/img339/3654/foto0119ot8.jpg :loveu::loveu:
a jak już wspominając ten śnieg, to już mam dość tego puchu, a raczej tej pluchy... niech już w końcu stopnieje i będzie spokój. :roll::lol:
pozdrawiam. :loveu:

Ja puch chetnie jeszcze bym chciala - ale nawet pluchy juz nie ma....

deer_1987 napisał(a):
U ns to jeszcze sniegu nie bylo...

Lipna masz ta zime....

Posted

A to u was już czyściutko, nie ma nic? nawet pluchy... ;) chciałaabym tak. :roll:

Plucha jest najgorsza. U nas to juz nic tylko piach gdzieniegdzie zostal...

Mam okropnego psa! Pospiesza mnie zebym poszla juz spac.....:evil_lol:

Posted

nie ma mowy, ja cię nie puszczam! :lol: a co, cierpisz na weekendową bezsenność, jak ja? :lol::evil_lol:

Sprobuje jej to jakos przetlumaczyc.... Nie chce wogole polozyc sie w lozku tylko siedzi mi na kolanach i zasypia. Nie... cierpie na feriowa bezsennosc... trwa troche dluzej :lol:

Posted

Plucha jest najgorsza. U nas to juz nic tylko piach gdzieniegdzie zostal...

Mam okropnego psa! Pospiesza mnie zebym poszla juz spac.....:evil_lol:

nie ma mowy, ja cię nie puszczam! :lol: a co, cierpisz na weekendową bezsenność, jak ja? :lol::evil_lol:

Posted

Sprobuje jej to jakos przetlumaczyc.... Nie chce wogole polozyc sie w lozku tylko siedzi mi na kolanach i zasypia. Nie... cierpie na feriowa bezsennosc... trwa troche dluzej :lol:

oo, to wy już macie ferie? :-o

Posted

uu, to mało zostało. akurat tym razem, moje województwo, lubuskie ma ostatnie ferie... może to z jednej strony lepiej, a może z drugiej nie. :roll:

ja w zeszlym roku mialam ostatnia ferie - w tym jako pierwsza. Na pewno lepiej bo zostaniem mniej czasu do swiat po feriach bedziesz miala tylko (okolo) 1,5 miesiaca - ja 2,5 miesiaca...

Posted

noooo.... i juz jestem po pierwszym tygodniu obijania sie:placz:

uu, to mało zostało. akurat tym razem, moje województwo, lubuskie ma ostatnie ferie... może to z jednej strony lepiej, a może z drugiej nie. :roll: