Coffee&Nera Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kochana ja tu o wiecej zdjec prosze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie już sa teraz u ciebie musza byc- ja jeszcze zaraz pokaze jakie obrozki nabylam;) Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Nera- napisał(a):Kochana ja tu o wiecej zdjec prosze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie już sa teraz u ciebie musza byc- ja jeszcze zaraz pokaze jakie obrozki nabylam;) Spacerowych fotek nie mam, ale "zalegam" z jedna sesja fotograficzna - ktora robilam w listopadzie (ale nie bylo czasu - albo okazji aby ja pokazac)... :oops:Wiem, ze na pewno mam jakis filmik (tylko gdzie on jest?...:oops::roll:). A obrozki nabyte chetnie obejrze. :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Spacerowych fotek nie mam, ale "zalegam" z jedna sesja fotograficzna - ktora robilam w listopadzie (ale nie bylo czasu - albo okazji aby ja pokazac)... :oops:Wiem, ze na pewno mam jakis filmik (tylko gdzie on jest?...:oops::roll:). A obrozki nabyte chetnie obejrze. :cool3: Rogziki i tyle- wiecej niebede miala- jakos niewidze radosci z nabywania takiego typu rzeczy :roll: Tylko radosc z odbierania paczki a potem- 'A zwykle obroze nic wiecej' ewidentnie niezarazilam sie "obrozomania" ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Nera- napisał(a):Rogziki i tyle- wiecej niebede miala- jakos niewidze radosci z nabywania takiego typu rzeczy :roll: Tylko radosc z odbierania paczki a potem- 'A zwykle obroze nic wiecej' ewidentnie niezarazilam sie "obrozomania" ;) Obrozomania nie... a jak idziesz do sklepu zoologicznego to z iloma torbami wychodzisz? A jezeli chodzi o zdjecia juz sie poprawiam i zaraz bedzie ta ''zalegla'' sesja:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Obrozomania nie... a jak idziesz do sklepu zoologicznego to z iloma torbami wychodzisz? A jezeli chodzi o zdjecia juz sie poprawiam i zaraz bedzie ta ''zalegla'' sesja:cool3: Z tym co bylo mi potrzebne i z niczym więcej ;) Zawsze robie sobie liste co MUSZE kupić i to kupuje, a nie że wracam z czyms innym- nie mam na takie wywalanie w błoto ;):roll: Quote
Coffee&Nera Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Ja listy nie robie bo i tak kupuje to co jest potrzebne np. żwirek dla kota, karme 3 kg dla suni i 1,5 kg dla kota (a wiecej nie kupuje bo te zakupy to robie jak ze szkoly wracam - CH jest po drodze). Ja jak już robie zakupy to spore- wszystko co jest potrzebne w przeciagu miesiaca badź dwóch ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ja listy nie robie bo i tak kupuje to co jest potrzebne np. żwirek dla kota, karme 3 kg dla suni i 1,5 kg dla kota (a wiecej nie kupuje bo te zakupy to robie jak ze szkoly wracam - CH jest po drodze). Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Nera- napisał(a):Ja jak już robie zakupy to spore- wszystko co jest potrzebne w przeciagu miesiaca badź dwóch ;) To co napisalam to zakupy na miesiac. W sumie jak kotu sie jedzenie skonczy to i tak psie dostaje... W tej chwili mam Eukanube Adult dla malych (kupowalam na poczatku listopada). Ale one na swieta dostaly po pol kilo karmy suchej na wage. Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 To juz nie opozniam i daje zdjecia. Quote
Coffee&Nera Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hovomaniaczka napisał(a):To co napisalam to zakupy na miesiac. W sumie jak kotu sie jedzenie skonczy to i tak psie dostaje... W tej chwili mam Eukanube Adult dla malych (kupowalam na poczatku listopada). Ale one na swieta dostaly po pol kilo karmy suchej na wage. Niejestem przekonana do karm w niehermetycznych opakowaniach :roll: Co do karmy- ja czekam już ponad miesiac na Eukanube Mini Junior ktora żekomo wygralam w jakiejs ankiecie i mieli mi do 20 dni wyslac ;) I tak co prawda jadamy Hillsa Mini Junior ale zawsze można za te 50zł sprzedac tamta (w sklepach normalnie 70zł kosztuje 3kg Eukanuby) Śliczne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 A tu w zestawie, który aktualnie nosze na te mrozy. Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Nera- napisał(a):Niejestem przekonana do karm w niehermetycznych opakowaniach :roll: Co do karmy- ja czekam już ponad miesiac na Eukanube Mini Junior ktora żekomo wygralam w jakiejs ankiecie i mieli mi do 20 dni wyslac ;) I tak co prawda jadamy Hillsa Mini Junior ale zawsze można za te 50zł sprzedac tamta (w sklepach normalnie 70zł kosztuje 3kg Eukanuby) Śliczne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: To widze, ze czekasz podobnie jak ja na znaczniki dla Fridy (po miesiacu dostalam, ale akurat na swieta). Pewnie, ze mozna spzedac - bedzie na nastepna karme ;) Patrzylam na Eukanube dla jamnikow i na Hillsa dla jamnikow. To 3 kg Eukanuby bylo tansze od 2,5 kg Hillsa (moze nie do konca tansze ale ceny roznily sie od siebie okolo 8zl...:roll:). Dobra, ja lece bo matme i franca tzreba odrobic i biologi sie pouczyc. Quote
Coffee&Nera Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hovomaniaczka napisał(a):To widze, ze czekasz podobnie jak ja na znaczniki dla Fridy (po miesiacu dostalam, ale akurat na swieta). Pewnie, ze mozna spzedac - bedzie na nastepna karme ;) Patrzylam na Eukanube dla jamnikow i na Hillsa dla jamnikow. To 3 kg Eukanuby bylo tansze od 2,5 kg Hillsa (moze nie do konca tansze ale ceny roznily sie od siebie okolo 8zl...:roll:). Dobra, ja lece bo matme i franca tzreba odrobic i biologi sie pouczyc. Co do Eukanuby- ponoc byly jakies akcje z ta karma cos z problemami trawiennymi psów coś tego typu- moja psica i tak tego jesc niechce a zapach mnie jakos nieprzyciaga a Hillsa moglabym wąchac caly dzien :evil_lol: Ja jestem w trakcie nauczania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zdjęcia obłędne, usmiałam się. A to zwala z nóg: http://img72.imageshack.us/img72/1151/foto0104xw7.jpg Quote
hovomaniaczka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nera- napisał(a):Co do Eukanuby- ponoc byly jakies akcje z ta karma cos z problemami trawiennymi psów coś tego typu- moja psica i tak tego jesc niechce a zapach mnie jakos nieprzyciaga a Hillsa moglabym wąchac caly dzien :evil_lol: Ja jestem w trakcie nauczania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja jak do tej pory nie miala zadnych problemow z trawieniem po Eukanubie. Ona ogolnie za karma nie przepada wiec mieszam jej z jedzeniem z puszki (lub saszetki). Isadora7 napisał(a): Zdjęcia obłędne, usmiałam się. A to zwala z nóg: http://img72.imageshack.us/img72/1151/foto0104xw7.jpg W oczach ma nadzieje, ze jej to zdejme:evil_lol: deer_1987 napisał(a): Ale na zime panienka przygotowana :-D Oczywiscie - ma stroj na kazdy dzien tygodnia:D Quote
Coffee&Nera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Moja jak do tej pory nie miala zadnych problemow z trawieniem po Eukanubie. Ona ogolnie za karma nie przepada wiec mieszam jej z jedzeniem z puszki (lub saszetki). Skoro saszetki czyzbys czasami dawala Pedigree :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Bo innych karm w saszetach niema :eviltong: P.s zaraz na gg zagadam bo mamy wiele wspolnych tematow :multi: Quote
hovomaniaczka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nera- napisał(a):Skoro saszetki czyzbys czasami dawala Pedigree :evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Bo innych karm w saszetach niema :eviltong: P.s zaraz na gg zagadam bo mamy wiele wspolnych tematow :multi: No nawet nie czasami a codziennie... Bede czekac:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 hovomaniaczka napisał(a):No nawet nie czasami a codziennie... Bede czekac:cool3: Już ci pisalam na gadulcu co o tym mysle :razz::razz::razz: Quote
hovomaniaczka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nera- napisał(a):Już ci pisalam na gadulcu co o tym mysle :razz::razz::razz: No pisalas, pisalas. Quote
Pieseczkowo Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 I doszlyscie do jakiego porozumienia.ja to tam na karmach malo co się znacm,moje psy jedza royala,moge jedynie powiedziec ze Hills to dobre karmy lecznice bez dodatkow soli->przez co psy często nie chca jesc,a co do Eukanuby czesto byly przypadki uczuleń skórnych i drapań.O i to taka ta moja wiedza.:evil_lol:;) Quote
Coffee&Nera Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pieseczkowo napisał(a):I doszlyscie do jakiego porozumienia.ja to tam na karmach malo co się znacm,moje psy jedza royala,moge jedynie powiedziec ze Hills to dobre karmy lecznice bez dodatkow soli->przez co psy często nie chca jesc,a co do Eukanuby czesto byly przypadki uczuleń skórnych i drapań.O i to taka ta moja wiedza.:evil_lol:;) No ja do Royala mam wiele- sama chemia a płaci sie za etykietke ;) Co do Hillsa- my sie nim karmimy, sunia chętnie je a byla tadkiem niejadkiem, jedyne co mam do Hillsa- dość sporo białka, jednak no nie tak jak chociazby w Orijenie. Co do Eukanuby tez widze znasz duzo takich różnych "historyjek" ale i tak ludzie to kupuja- moja tego jesc niechce to swoja drogą :lol: Quote
Pieseczkowo Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja to tm specjalnie do royala nic nie mam.Moje psy go jedza od poczatku i jest ok.Raczej nie zmieniamy im karmy,a głownie ejdza ta bo tata ja ma w lecznicy i zawsze moze cos skombinowac od siebie:) Quote
Pieseczkowo Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 No pewnie.Gdzies nam zniknęła i pańcia i Fridka.Moze sie poźnije pojawi;) Quote
Recommended Posts