Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Isadora7']Może tutaj cos dobierzesz http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubraczki-smycze-obrozki-szelki-na-jamnicza-skarpete-kup-teraz-do-10-01-09r-128182/#post11521190 My mamy +/- 37cm dlugosci... ale widze tu piekne kompleciki :evil_lol::evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='DG32'] Ślicznie się Frida prezentuje w sweterku :loveu:. No pasuje jej! [quote name='Nera-']Skąd wy macie taki kubraczek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nam by sie przydal kubraczek ale czerwony :cool3: Ze sklepu:eviltong: Byly do wyboru czerwone lub czarne, najpierw chcialam wziąć czerwony ale później stwierdziłam, że lepszy będzie czarny. I tak zostało. A kubraczek kupowałam jak u nas pierwszy śnieg spadł co był tylko 1 dzień. [quote name='Isadora7'] Może tutaj cos dobierzesz http://www.dogomania.pl/forum/f99/ku.../#post11521190 Bazarek! Obróżki mi się podobają, ale na razie chyba koniec z kupowaniem... [quote name='deer_1987']No Sherry tez ladnie nosi :-D Jak sie przekona do noszenia to juz później z górki! Ale nagrody za ładne noszenie dostaje! Quote
Celina12 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cudnie wygląda Fridunia...:loveu::loveu:..moja DUmcia chętnie nosi ubranka. Quote
hovomaniaczka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Celina12 napisał(a):Cudnie wygląda Fridunia...:loveu::loveu:..moja DUmcia chętnie nosi ubranka. Frida jak musi to chodzi, ale ogolnie woli bez. Czasem jak idziemy na spacer w ubranku to sie zatrzymuje i nie chce dalej isc. Quote
hovomaniaczka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Kilka zdjęć kota mmm, smaczna choinka ale jestem z siebie zadowolona! Quote
taxelina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Taka zadowolona mina na ostatniej fotce!! Quote
hovomaniaczka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Taka zadowolona mina na ostatniej fotce!! Jak ja sie wyglaszcze albo cos sie w domu dzieje to siedzi taka zadowolona. Tu akurat sie cieszyla bo choinke podrzerala i wyglaskalam ja. Wczoraj jak nie bylo Fridy w domu to kicia chodzila po mieszkaniu, obleciala wszystkie katy a na zakonczenie takiej milej wycieczki poszla spac do szafy. Gdy wróciłyśmy z Frytką do domu to kot nawet na okno nie uciekl, spala w szafie do godzin nadrannych. Frida nawet kota nie szukala, tylko poszla na swoje poslanie i zległa. Opatuliłam ją w kocyk, żeby się rozgrzała i tak spała do póki nie położyłyśmy się z mamą. Quote
hovomaniaczka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Kilka zimowych fotek ze spacerku. Quote
taxelina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jak reaguje na snieg? lubi? czy smutna bo zimno? Quote
hovomaniaczka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 A na zakończenie zdjęcie na klatce.:cool3: Quote
hovomaniaczka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Jak reaguje na snieg? lubi? czy smutna bo zimno? Smutna bo zimno, ale w ubranku chodzic nie chciala.:angryy: No i oczywiscie, wredna pancia chciala zdjecia robic (dlatego trzeba bylo uciekac przed nia do cieplego domku). Quote
Pieseczkowo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A gdzie Fridka w ubranku?Kocur świetnie je choine:evil_lol: Quote
taxelina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Smutna bo zimno, ale w ubranku chodzic nie chciala.:angryy: No i oczywiscie, wredna pancia chciala zdjecia robic (dlatego trzeba bylo uciekac przed nia do cieplego domku). u nas od poolowy grudnia nie ma sniegu, ale mroz lapie.. rano -11, w dzien -8, teraz -12.... marzna lapki ale o ubranku pamietamy i ladnie nosi :evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Pieseczkowo napisał(a):A gdzie Fridka w ubranku?Kocur świetnie je choine:evil_lol: Ubranko w domu - bo nie chce w nim chodzić. Puchacz je i rozrzuca choinkę (a później klawiaturę trzeba czyścić, albo wyciągać igły z napojów). A ja mam nowość od soboty (oczywiście korzystną). Jak wcześniej pisałam kocica zaczęła bezczelnie chodzić po domu. Dzisiaj rano jak wróciłam ze spaceru z Fridką (nie muszę mówić, że ona powróciła do poprzedniej czynności - czyli spania:evil_lol:), to kocica zeszła z okna przeszła się przez całe mieszkanie po czym poszła do kuchni i zaczęła głośno miauczeć pod drzwiami wyjściowymi. Sunia jak spała tak spała dalej. Obie z mamą byłyśmy w ciężkim szoku, widząc ten miniteatrzyk. Quote
hovomaniaczka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 deer_1987 napisał(a):u nas od poolowy grudnia nie ma sniegu, ale mroz lapie.. rano -11, w dzien -8, teraz -12.... marzna lapki ale o ubranku pamietamy i ladnie nosi :evil_lol: lapki marzna owszem - i to juz 15 metrow od domu, po 30 metrach juz kuleje na wszystkie lapki i o pojsciu gdziekolwiek dalej nie ma mowy (do tego czasu zdarzy zrobic polowe potrzeb - wiec nie jest tak zle). no to ja ja pod pache biore i idziemy do domu. U nas snieg od 1.01 i wieksze mrozy to od soboty zaczelyl lapac. Quote
Isadora7 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Rambo uwielbia śnieg, biega jak oszalały. Ale Ruda płacze, wychodzimy pójdzie pare metrów i kładzie sie z płaczem. Quote
Celina12 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Moje w niedzielę jak spadło tyle śniegu tak szybko wyleciały na śnieg i skikały jak zające-trwało to około 5 minut i biegiem do domku....:evil_lol::evil_lol: Czy ja mogę poprosić o zdjęcia wełnianego wdzianka??? Chciałabym "obczaić " czy podobnie robiony jak aj robię swoim.....przepraszam z kłopot :oops: Kociczka Śliczna.....Fridunia Piękna...aż miło oglądać fotki :loveu::loveu: Quote
hovomaniaczka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Snieg byl fajny na poczatku teraz tylko szybkie siu i do domu. Nie ma problemu - fotki moge zrobic. Jezeli trzeba bedzie jakies bardziej dokladne zdjecia to prosze mowic. Quote
Coffee&Nera Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Piękny kubrak ;) Do nas tez juz kubrak pędzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzieki Basi od Bonnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Widze podobny do tego co my mamy ;) W sklepie bylo kilka wzorów - ale ten się najlatwiej zakaldalo.;) Piękny kubrak ;-) Do nas tez juz kubrak pędzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzieki Basi od Bonnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ooo! To znaczy, że jak dojedzie to fotki będą!!:cool3: Quote
Coffee&Nera Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hovomaniaczka napisał(a): Ooo! To znaczy, że jak dojedzie to fotki będą!!:cool3: Oczywiscie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Nera- napisał(a):Oczywiscie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To będę czekać:lol: Quote
Onomato-Peja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hej ja tu pierwszy raz sweet ta twoja jamnisia pocieszna bardzo :lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 psiara1996 napisał(a):hej ja tu pierwszy raz sweet ta twoja jamnisia pocieszna bardzo :lol: Dzieki:loveu: Quote
Recommended Posts