Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DG32'] Ślicznie się Frida prezentuje w sweterku :loveu:.
No pasuje jej!
[quote name='Nera-']Skąd wy macie taki kubraczek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nam by sie przydal kubraczek ale czerwony :cool3:
Ze sklepu:eviltong: Byly do wyboru czerwone lub czarne, najpierw chcialam wziąć czerwony ale później stwierdziłam, że lepszy będzie czarny. I tak zostało. A kubraczek kupowałam jak u nas pierwszy śnieg spadł co był tylko 1 dzień.
[quote name='Isadora7']
Może tutaj cos dobierzesz
http://www.dogomania.pl/forum/f99/ku.../#post11521190
Bazarek! Obróżki mi się podobają, ale na razie chyba koniec z kupowaniem...
[quote name='deer_1987']No Sherry tez ladnie nosi :-D
Jak sie przekona do noszenia to juz później z górki! Ale nagrody za ładne noszenie dostaje!

Posted

Celina12 napisał(a):
Cudnie wygląda Fridunia...:loveu::loveu:..moja DUmcia chętnie nosi ubranka.

Frida jak musi to chodzi, ale ogolnie woli bez. Czasem jak idziemy na spacer w ubranku to sie zatrzymuje i nie chce dalej isc.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Taka zadowolona mina na ostatniej fotce!!

Jak ja sie wyglaszcze albo cos sie w domu dzieje to siedzi taka zadowolona. Tu akurat sie cieszyla bo choinke podrzerala i wyglaskalam ja.

Wczoraj jak nie bylo Fridy w domu to kicia chodzila po mieszkaniu, obleciala wszystkie katy a na zakonczenie takiej milej wycieczki poszla spac do szafy. Gdy wróciłyśmy z Frytką do domu to kot nawet na okno nie uciekl, spala w szafie do godzin nadrannych. Frida nawet kota nie szukala, tylko poszla na swoje poslanie i zległa. Opatuliłam ją w kocyk, żeby się rozgrzała i tak spała do póki nie położyłyśmy się z mamą.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jak reaguje na snieg? lubi? czy smutna bo zimno?

Smutna bo zimno, ale w ubranku chodzic nie chciala.:angryy: No i oczywiscie, wredna pancia chciala zdjecia robic (dlatego trzeba bylo uciekac przed nia do cieplego domku).

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Smutna bo zimno, ale w ubranku chodzic nie chciala.:angryy: No i oczywiscie, wredna pancia chciala zdjecia robic (dlatego trzeba bylo uciekac przed nia do cieplego domku).

u nas od poolowy grudnia nie ma sniegu, ale mroz lapie.. rano -11, w dzien -8, teraz -12.... marzna lapki ale o ubranku pamietamy i ladnie nosi :evil_lol:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
A gdzie Fridka w ubranku?Kocur świetnie je choine:evil_lol:

Ubranko w domu - bo nie chce w nim chodzić. Puchacz je i rozrzuca choinkę (a później klawiaturę trzeba czyścić, albo wyciągać igły z napojów).

A ja mam nowość od soboty (oczywiście korzystną). Jak wcześniej pisałam kocica zaczęła bezczelnie chodzić po domu. Dzisiaj rano jak wróciłam ze spaceru z Fridką (nie muszę mówić, że ona powróciła do poprzedniej czynności - czyli spania:evil_lol:), to kocica zeszła z okna przeszła się przez całe mieszkanie po czym poszła do kuchni i zaczęła głośno miauczeć pod drzwiami wyjściowymi. Sunia jak spała tak spała dalej. Obie z mamą byłyśmy w ciężkim szoku, widząc ten miniteatrzyk.

Posted

deer_1987 napisał(a):
u nas od poolowy grudnia nie ma sniegu, ale mroz lapie.. rano -11, w dzien -8, teraz -12.... marzna lapki ale o ubranku pamietamy i ladnie nosi :evil_lol:

lapki marzna owszem - i to juz 15 metrow od domu, po 30 metrach juz kuleje na wszystkie lapki i o pojsciu gdziekolwiek dalej nie ma mowy (do tego czasu zdarzy zrobic polowe potrzeb - wiec nie jest tak zle). no to ja ja pod pache biore i idziemy do domu. U nas snieg od 1.01 i wieksze mrozy to od soboty zaczelyl lapac.

Posted

Moje w niedzielę jak spadło tyle śniegu tak szybko wyleciały na śnieg i skikały jak zające-trwało to około 5 minut i biegiem do domku....:evil_lol::evil_lol:

Czy ja mogę poprosić o zdjęcia wełnianego wdzianka??? Chciałabym "obczaić " czy podobnie robiony jak aj robię swoim.....przepraszam z kłopot :oops:

Kociczka Śliczna.....Fridunia Piękna...aż miło oglądać fotki :loveu::loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widze podobny do tego co my mamy ;)

W sklepie bylo kilka wzorów - ale ten się najlatwiej zakaldalo.;)

Piękny kubrak ;-) Do nas tez juz kubrak pędzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzieki Basi od Bonnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ooo! To znaczy, że jak dojedzie to fotki będą!!:cool3: