Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to dziewczyna ma wszystkie jamnicze zachowania :)

Można powiedzieć, że jest rasowym jamnikiem.:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
No to ja mam na razie troche obrozek, smycze 3 i dobrze :-D wiecej nie potrzeba :-D

Frida ma 4 komplety (1 na cwiczenia, reszta do noszenia na zmiane - jak narazie tylko przy jednym ma znaczek z numerem tel.)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Ja mam wrazenie, ze jezeli o chipy chodzi to jestesmy zacofani. Podobno nieliczne komendy straży miejskiej maja czytnik do chipow.

i podobno jest pare standardow? zaleznych od regionu pl?

Posted

deer_1987 napisał(a):
no to tutaj weci, policia i inne osoby maja cos do odczytania ale wiadomo ze z adresowki kazdy odczyta i szybciej sie znajdzie wlasciciel, moje jeszcze nie maja adresowek, szukam i mysle jakie sa najlepsze.. widzialam ze w zoologu mozna miec jakie sie chce i wpisuja twoj nr albo cos co tam chcesz :diabloti::diabloti:

Frida "dostała" adresówkę pod choinkę (bo tak długo szła). Ja zamówiłam przez internet (wypatrzyłam na allegro), bo w zoologiku to strasznie drogie jest. Ja za dwie adresówki+ wygrawerowanie i przesyłka zapłaciłam 15 zł, a normalnie w sklepie płci się 25-30 zł (za jedną). I jestem z tych moich zadowolona.

Posted

...a o tym nie słyszałam... to już się jakieś dziwne robi.:shake:

no to tutaj weci, policia i inne osoby maja cos do odczytania ale wiadomo ze z adresowki kazdy odczyta i szybciej sie znajdzie wlasciciel, moje jeszcze nie maja adresowek, szukam i mysle jakie sa najlepsze.. widzialam ze w zoologu mozna miec jakie sie chce i wpisuja twoj nr albo cos co tam chcesz :diabloti::diabloti:

Posted

Jakie piekne kartki dostalas :loveu::loveu::loveu:

AMIŚKA- skąd ty masz takie cudowne Jamniczki?! :loveu::loveu::loveu: Cudowne są :multi:

A teraz powinnas nam dać jakies fotki Fridy- ja mojej Nery mam jeszcze ze 100 do wstawienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

U nas szalenstwo w sylwestra bylo. Zwierzaki spokojnie go zniosly. Ale mam dla was kilka fotek z dzisiejszego rana. A u nas snieg!!!

U nas też byl spokoj ;) I u nas caly czas pada lalala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):
U nas też byl spokoj ;) I u nas caly czas pada lalala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

U nas pada od wczoraj.
Isadora7 napisał(a):
Dla Rambiego Sylwester zakończył się atakiem padaczki:-(

Biedaczek.:-(

Posted

Isadora7 napisał(a):
No proszę dziewczynka ma ubranko a na dodatek zgadza się je nosić. Zaraz pokaże to Rambiemu.

Ma ubranko a ostatnio dostala od cioci plaszczyk przeciw deszczowy. Nosi ale trzeba ja do tego przekonywac smakolykami.