Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
ja w zeszlym roku mialam ostatnia ferie - w tym jako pierwsza. Na pewno lepiej bo zostaniem mniej czasu do swiat po feriach bedziesz miala tylko (okolo) 1,5 miesiaca - ja 2,5 miesiaca...

oo. fajnie :cool3: baardzo fajnie, podoba mi się. :lol::lol:
a powiedz mi Michalina, jakie masz zainteresowania albo co robisz, np. na co dzień? :cool3:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
oo. fajnie :cool3: baardzo fajnie, podoba mi się. :lol::lol:
a powiedz mi Michalina, jakie masz zainteresowania albo co robisz, np. na co dzień? :cool3:

No mi tez sie to podobalo. W tym mi sie podobalo to ze po swietach mialam dwa tygodnie szkoly i od nowa dwa tygodnie wolnego...
Zainteresowania powiadasz... jezdze konno, z psem biegam na agility (ale nie ze przez cala droge biegniemy na trening - troche daleko:lol:), w wolnych chwilach ogladam anime, bawie sie w photoshopie, rysuje, biegam po ringu na MP, wydzieram sie do monitora... A ty czym sie interesujesz?

Posted

Cześć, dawno mnie nie było.;)
Ja dopiero od dziś mam ferie.
Mamy podobne zainteresowania, z tym, że ja nie latam na ringu tylko obok ringów:evil_lol: i photoshopem sie nie bawię z braku czasu.;)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Cześć, dawno mnie nie było.;)
Ja dopiero od dziś mam ferie.
Mamy podobne zainteresowania, z tym, że ja nie latam na ringu tylko obok ringów:evil_lol: i photoshopem sie nie bawię z braku czasu.;)

Obok ringow tez latam :D a w photoshopie to tez jak mam czas (teraz mam bo ferie :evil_lol: to przezd toba 2 tyg leniuchowania - wyjezdzasz gdzies czy siedzisz w domu?

Posted

Musze cos oglosic... FRIDA jest u mnie już pół roku!!!! [SIZE=2]Dokładnie dzisiaj mija pół roku od kąd ją wziełam z Michałowa (wtedy wystraszona i zarobaczona - dzisiaj szczęśliwa (mam taką nadzieje:evil_lol:) i dokramiana przez swoje pańcie). Friduniu obyś jak najdłużej z nami była!

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ooo to macie co swietowac :D

No mamy, mamy! W prezencie dostala ode mnie dwie pilki piszczace - ale jest szal!
Isadora7 napisał(a):
No to balanga dzisiaj u Fridy :loveu::loveu::loveu:

Swietujemy tylko we trzy - bo mamy nie ma. A na 21 jedziemy na trening agility.

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Obok ringow tez latam :D a w photoshopie to tez jak mam czas (teraz mam bo ferie :evil_lol: to przezd toba 2 tyg leniuchowania - wyjezdzasz gdzies czy siedzisz w domu?

No może na wieś wypocząć.:cool3:

A Fridka coś ma podkulony ogonek, czyżby zimno?:razz:

Posted

Cavy napisał(a):
http://img515.imageshack.us/img515/8144/foto0160zo0.jpg
jak biegnie :evil_lol: a filmiki fajne, ten drugie super taka radosna Frida :loveu:

Snieg byl zimny - a ona chciala do domu (a pancia przetrzymała na dworzu).
Od kad ma te pilki to po dluzszej zabawie ma takie minki - a jak je widzi to odrazu sie urbanizuje i nie odpusci do puki nie dostanie tej pilki.

deer_1987 napisał(a):
Ale szczeknela na koncu :-D

Noo (az bylam w szoku), bo ona normalnie nie szczeka...

Posted

Tez mi sie wydaje ze to musial byc Swiety Mikolaj:lol:

Fotki juz przyszykowane. Troche z tego co robi Frida gdy nikt nie patrzy albo gdy patrza wszyscy (troche zagmatwane).

Mam jeszcze w zanadrzu zdjecia jak Frida bawi sie pilkami (ale te juz wieczorem).

Posted

Święty mikołaj, pewnie przeczytał gdzieś że chcesz nowy i postanowił zrobić Ci spóźniony prezent świąteczny :evil_lol:

a tak swoją droga, to fotki by się przydały :eviltong: