Aga&Ganja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 hovomaniaczka napisał(a):ja w zeszlym roku mialam ostatnia ferie - w tym jako pierwsza. Na pewno lepiej bo zostaniem mniej czasu do swiat po feriach bedziesz miala tylko (okolo) 1,5 miesiaca - ja 2,5 miesiaca... oo. fajnie :cool3: baardzo fajnie, podoba mi się. :lol::lol: a powiedz mi Michalina, jakie masz zainteresowania albo co robisz, np. na co dzień? :cool3: Quote
hovomaniaczka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):oo. fajnie :cool3: baardzo fajnie, podoba mi się. :lol::lol: a powiedz mi Michalina, jakie masz zainteresowania albo co robisz, np. na co dzień? :cool3: No mi tez sie to podobalo. W tym mi sie podobalo to ze po swietach mialam dwa tygodnie szkoly i od nowa dwa tygodnie wolnego... Zainteresowania powiadasz... jezdze konno, z psem biegam na agility (ale nie ze przez cala droge biegniemy na trening - troche daleko:lol:), w wolnych chwilach ogladam anime, bawie sie w photoshopie, rysuje, biegam po ringu na MP, wydzieram sie do monitora... A ty czym sie interesujesz? Quote
Rybka_39 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Cześć, dawno mnie nie było.;) Ja dopiero od dziś mam ferie. Mamy podobne zainteresowania, z tym, że ja nie latam na ringu tylko obok ringów:evil_lol: i photoshopem sie nie bawię z braku czasu.;) Quote
hovomaniaczka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Rybka_39 napisał(a):Cześć, dawno mnie nie było.;) Ja dopiero od dziś mam ferie. Mamy podobne zainteresowania, z tym, że ja nie latam na ringu tylko obok ringów:evil_lol: i photoshopem sie nie bawię z braku czasu.;) Obok ringow tez latam :D a w photoshopie to tez jak mam czas (teraz mam bo ferie :evil_lol: to przezd toba 2 tyg leniuchowania - wyjezdzasz gdzies czy siedzisz w domu? Quote
hovomaniaczka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Musze cos oglosic... FRIDA jest u mnie już pół roku!!!! [SIZE=2]Dokładnie dzisiaj mija pół roku od kąd ją wziełam z Michałowa (wtedy wystraszona i zarobaczona - dzisiaj szczęśliwa (mam taką nadzieje:evil_lol:) i dokramiana przez swoje pańcie). Friduniu obyś jak najdłużej z nami była! Quote
Isadora7 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No to balanga dzisiaj u Fridy :loveu::loveu::loveu: Quote
hovomaniaczka Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 deer_1987 napisał(a):Ooo to macie co swietowac :D No mamy, mamy! W prezencie dostala ode mnie dwie pilki piszczace - ale jest szal! Isadora7 napisał(a):No to balanga dzisiaj u Fridy :loveu::loveu::loveu: Swietujemy tylko we trzy - bo mamy nie ma. A na 21 jedziemy na trening agility. Quote
taxelina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 http://img175.imageshack.us/img175/4960/foto0159ia0.jpg ale ogonek podkulia,.. Quote
Rybka_39 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Obok ringow tez latam :D a w photoshopie to tez jak mam czas (teraz mam bo ferie :evil_lol: to przezd toba 2 tyg leniuchowania - wyjezdzasz gdzies czy siedzisz w domu? No może na wieś wypocząć.:cool3: A Fridka coś ma podkulony ogonek, czyżby zimno?:razz: Quote
hovomaniaczka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 deer_1987 napisał(a):http://img175.imageshack.us/img175/4960/foto0159ia0.jpg ale ogonek podkulia,.. Bo zimno i pani kazala po murku chodzic... Rybka_39 napisał(a):No może na wieś wypocząć.:cool3: A Fridka coś ma podkulony ogonek, czyżby zimno?:razz: Ja przez cale ferie w domu siedze... Podkulony bo zimno :roll: Quote
hovomaniaczka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dzisiaj mam dla Was filmy. Pierwszy film - cala moja zagapiona Frida... Zucilam jej pilke a ona sie zorientowala dopiero po chwili i dlatego jej szukala.... YouTube - szukam pilki A tu juz zabawa z piszczaca pilka (pierwszy raz widziala Fride z takim usmiechem - z wyjatkiem lata gdy bylo jej goraco). YouTube - Frida wymusza pilke Quote
Cavy Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://img515.imageshack.us/img515/8144/foto0160zo0.jpg jak biegnie :evil_lol: a filmiki fajne, ten drugie super taka radosna Frida :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Cavy napisał(a):http://img515.imageshack.us/img515/8144/foto0160zo0.jpg jak biegnie :evil_lol: a filmiki fajne, ten drugie super taka radosna Frida :loveu: Snieg byl zimny - a ona chciala do domu (a pancia przetrzymała na dworzu). Od kad ma te pilki to po dluzszej zabawie ma takie minki - a jak je widzi to odrazu sie urbanizuje i nie odpusci do puki nie dostanie tej pilki. deer_1987 napisał(a):Ale szczeknela na koncu :-D Noo (az bylam w szoku), bo ona normalnie nie szczeka... Quote
Cavy Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jaki fajny bannerek macie :razz: :evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Cavy napisał(a): Jaki fajny bannerek macie :razz: :evil_lol: No fajny, fajny. Tylko wiesz, nie mam zielonego pojecia kto go zrobil:evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Tez mi sie wydaje ze to musial byc Swiety Mikolaj:lol: Fotki juz przyszykowane. Troche z tego co robi Frida gdy nikt nie patrzy albo gdy patrza wszyscy (troche zagmatwane). Mam jeszcze w zanadrzu zdjecia jak Frida bawi sie pilkami (ale te juz wieczorem). Quote
Cavy Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Święty mikołaj, pewnie przeczytał gdzieś że chcesz nowy i postanowił zrobić Ci spóźniony prezent świąteczny :evil_lol: a tak swoją droga, to fotki by się przydały :eviltong: Quote
taxelina Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Zerknij tu: http://nasza-klasa.pl/profile/22618757 Quote
Coffee&Nera Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Piękne zdjęcia- wiesz co mam ci do powiedzenia jestes najwieksza na swiecie osóbką- jak tylko w Wawie bede- zamawiam spotkanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts