anovip1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pomóżmy Merlinowi znaleźć domek. To wspaniały,delikatny ,radosny piesek . Jego oczy , proszące o ratunek wbijają się głęboko w człowieka serce :-( Quote
ewatonieja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Merlin jak sie okazuje jest wielkości mojej wiewióry Rutki, czyli nie za duży z niego gość :cool3: Quote
anovip1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='ciapuś']I jest taki kochany :oops: i słodziutki ,przytulaśny ,cudowny. Merlinek bardzo pragnie pójść do swojego wymarzonego domeczku. Quote
szajbus Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kto pokocha tego słodziaka???? On tak bardzo chce byc kochany. LUDZIE POMOCY!!!!!!!!! On czeka !!!!!!!! Quote
Niewiasta_21 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Merlinek 2 dni temu poszedł do domku :-) Quote
ewatonieja Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 normalnie szok, dzisiaj go nie widziałysmy ale pomyślałysmy ze siedzi w budzie super wiadomość:placz::multi: Quote
anovip1 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Niewiasta_21']Merlinek 2 dni temu poszedł do domku :-) Łojejku :placz::lol::multi: ,matuchno:placz::lol::multi:!!!! Nie mogę uwierzyć w tą wspaniałą wiadomość :placz::lol::placz::lol::placz::lol::placz::lol::multi: Tak bardzo pragnął, by pójść do człowieka i się udało :multi::multi: Merlinek to wspaniały piesek.Jak tego pysia można nie pokochać? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Powodzenia Merlinku,będziesz prawdziwym skarbem dla swoich ludków :multi: Quote
hanka456 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Podobno super ludzie, ale odwiedzę go na pewno. Cieszę się bardzo, że ma dom , ale będę tęsknić. Quote
szajbus Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nie mogę w to uwierzyć!!!!!!! Cudownie, bo ta psina spędzła mi sen z powiek. Właśnie wycofałam go z ogłoszeń Quote
hanka456 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Już wiem, że Merlinowi trafił się domek jak przysłowiowej ślepej kurze złote ziarno. Państwo bardzo zaangażowani i pokochali go bardzo. Mają nadzieje, że znajdą lekarza cudotwórcę i wyleczą jego łapę. Już rozpoczęli rundę po gabinetach weterynaryjnych. Ale jeśli się nie uda, to też będzie dobrze. Quote
szajbus Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Takie wieści to jak balsam na serce. Doczekał się bidulek swojego domeczku. Oby jak najwięcej było takich ludzi. Bardzo przypominał mi Wiwata. Quote
Recommended Posts