Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
dzis strasznie żle znosze upał, ale prosze o domek dla Mruczki, ktora musi w taką pogode siedzieć w schronisku.

Podpisuje się pod prośbą Luki

Posted

Mam doła ... może to pogoda, albo cuś .... Co mam powiedzieć psu ; niw widzisz bo jakiemuś...................... nie chciało się zakraplać Ci oczu, jesteś ze mną - bo........... Cię wy......................... na ulicę.
Co Wy macie powiedzieć psiakom za kratami????
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

jakie doły, jakie doły - tu nie ma miejsca na chmury. Do gory nochal! Jutro tez bedzie dzień i może być jeszcze gorszy po co więc dzis się martwić. A teraz na spacerek - wylać troche potu.:mad:

Posted

Nie pisałam ale czasu brakuje. Wczoraj nie byłam w schronie. W srode bylam z Mruczka i Skrzekiem na spacerku. Jak przyszlam ze Skrzekolem po Mruczke, ta go przywitala radosnie i lizaly sobie pyszki. Na spacerku szly kolo siebie, wachaly razem, obsikiwaly te same miejsca, jadly wspolnie trawke, ba nawet sie troszke pobawily (Mruczka byla na 5 lince wiec pobiegala). Po spacerku grzecznie wrocila dfo budy. Skrzekaprzepielam 2 budy kolo Mruczki wiec maja sie na "oku" :)
Dalam jej tez raciczke gotowana. Ciotka jaka mine zrobila jak ja dostala. Potem sobie lezala na boczku i wygrzewala sie na sloncu.
Mozna powiedziec, ze Mruczka wraca do snormalnosci. Tylko najgorzej jak ja zostawiam - strasznie piszczy. Juz nie mowiac o tym, ze jak dotykam inne psy przy budach, kiedy ona widzi - wtedy wrecz wyje, zazdrosnica jedna.