luka1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 jak zwykle ma Allegro i alegeratkę z mojej strony Quote
Ziutka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 luka1 napisał(a):jak zwykle ma Allegro i alegeratkę z mojej strony I jak zwykle idzie dzisiaj do Wyborczej Quote
Isadora7 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 luka1 napisał(a):jak zwykle ma Allegro i alegeratkę z mojej strony No fakt przecież luka prowadzi wątek nie może być inaczej :) Quote
luka1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 cały dzień w schronisku - mógł przez tenczas ktoś zabrać Mruczke do domu, ale nie...:shake: Nie dobrzy ludzie, FE Quote
luka1 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 dzis strasznie żle znosze upał, ale prosze o domek dla Mruczki, ktora musi w taką pogode siedzieć w schronisku. Quote
Ziutka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 luka1 napisał(a):dzis strasznie żle znosze upał, ale prosze o domek dla Mruczki, ktora musi w taką pogode siedzieć w schronisku. Podpisuje się pod prośbą Luki Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mam doła ... może to pogoda, albo cuś .... Co mam powiedzieć psu ; niw widzisz bo jakiemuś...................... nie chciało się zakraplać Ci oczu, jesteś ze mną - bo........... Cię wy......................... na ulicę. Co Wy macie powiedzieć psiakom za kratami???? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
luka1 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 jakie doły, jakie doły - tu nie ma miejsca na chmury. Do gory nochal! Jutro tez bedzie dzień i może być jeszcze gorszy po co więc dzis się martwić. A teraz na spacerek - wylać troche potu.:mad: Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A co myślisz,że robiłam? Futra się spuchały, że jej jej jej:evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Pokażmy się na pierwszej stronie...może teraz ktoś Cię wypatrzy ślicznotko ;) Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jeśli nie tak piękny Pies no to już nie wiem...:-( Quote
Aska25 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nie pisałam ale czasu brakuje. Wczoraj nie byłam w schronie. W srode bylam z Mruczka i Skrzekiem na spacerku. Jak przyszlam ze Skrzekolem po Mruczke, ta go przywitala radosnie i lizaly sobie pyszki. Na spacerku szly kolo siebie, wachaly razem, obsikiwaly te same miejsca, jadly wspolnie trawke, ba nawet sie troszke pobawily (Mruczka byla na 5 lince wiec pobiegala). Po spacerku grzecznie wrocila dfo budy. Skrzekaprzepielam 2 budy kolo Mruczki wiec maja sie na "oku" :) Dalam jej tez raciczke gotowana. Ciotka jaka mine zrobila jak ja dostala. Potem sobie lezala na boczku i wygrzewala sie na sloncu. Mozna powiedziec, ze Mruczka wraca do snormalnosci. Tylko najgorzej jak ja zostawiam - strasznie piszczy. Juz nie mowiac o tym, ze jak dotykam inne psy przy budach, kiedy ona widzi - wtedy wrecz wyje, zazdrosnica jedna. Quote
luka1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Najlepiej jak znajdzie sie domek dla Mruczki i jej kumpla - razem świetnie sie dopełniaja. Quote
szajbus Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Oby te marzenia sie spełniły ! Pokazuj sie sunia Quote
luka1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 a ja sie cieszę że Mruczka nie siedzi juz w zamknięciu i nie jest zagryziakiem Quote
ewatonieja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mruczka w końcu wie co to znaczy dobry dotyk i słowo co ona musiała przeżyc że tak reagowała :shake: Quote
Recommended Posts