hanka456 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jeśli Pan Kracy będzie wyjeżdżał. Chętnie się z nim przejadę. Quote
malagos Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 hanka456 napisał(a):Pan Kracy mówi dobranoc. Dzisiaj jak każdego dnia z nosem w kratce siatki czekał na zmiłowanie ludzkie. Taki cudny psiak. aż sie płakać chce.... Że też nikt się nie zlitował nad nim :placz: Quote
ciapuś Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Cioteczki az sie boje cieszyć ale właśnie odbyłam prawie godzinną rozmowę z Panią z Gdańska która zakochała się w naszym Pankracym i chce mu dać dom. Ale nie ma tak łatwo i oczywiście jest problem co z transportem -czy macie jakieś pomysły? Mam dać znać Pani do jutra wieczora czy damy rade coś zorganizować Quote
Isadora7 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ciapuś napisał(a):Cioteczki az sie boje cieszyć ale właśnie odbyłam prawie godzinną rozmowę z Panią z Gdańska która zakochała się w naszym Pankracym i chce mu dać dom. Ale nie ma tak łatwo i oczywiście jest problem co z transportem -czy macie jakieś pomysły? Mam dać znać Pani do jutra wieczora czy damy rade coś zorganizować Już tyle razy i nie takie transporty udało się załatwić. Może na transportowym, a może zrzutka aby ktoś go zawiózł (może pani też coś wrzuci). I pytanko skąd pani sie dowiedziała? Z allegro? Bo on ma 5 obserwatorów i ponad 1700 wejść. Quote
ciapuś Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Pani dowiedziała się z allegro jeśli się nikt nie zgłosi do transportu to trzeba będzie się zrzucić na bilety dla jakiegoś "szaleńca"który poświęci weekend na jazdę tam i z powrotem mam nadzieję że się uda i nasz dziadzi już kolejny tydzień zacznie w nowym własnym domku Quote
danka1234 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O matko,jak sie cieszę,zaraz powiem biankaO,mam u siebie jamnisie która bedzie jechała do niej do domku, do Janowa Lubelskiego,tez organizujemy transport,to cos połaczymy,zeby tylko był domek,z transportem damy radę to najmniejszy problem. Jak zwykle allegro Isadorki nie zawiodło. Quote
bianka0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ciapuś jaka wspaniała wiadomość!Od kilku dni Pankracy był Nr 1 do zabezpieczenia dla conajmniej kilku jamniczych ciotek!Tak jak napisała danka 1234 transpotrt będzie możliwy jeszcze w tym tygodniu(oprócz piątku) jeżeli domek będzie w porządku a pani nie zmieni zdania.Jamniczka Lilithka będzie transportowana ze Słupska do Warszawy,ja mam ją odebrać w Warszawie i miejsce spowrotem się zwolni.Lilith miała mieć inną opcję transportu do Warszawy,ale danka 1234 kiedy się dowiedziała,że problemem jest transport zgodziła się zawieżć Lilithkę sama do Warszawy,a potem odwieżć Pankracego do Gdańska. Wielkie dzięki Danusiu!Wielkie dzięki Isadorko. Nie ma to jak te dwie jamnicze cioteczki,dla Nich wszystko jest możliwe. Ciapuś kontaktuj się z danką1234,ja jestem do dyspozycji do odebrania jamniczki w Warszawie codziennie do poniedziałku,oprócz piątku. Quote
Ola164 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Isadora i Danka to najwspanialsze jamnicze Ciotki! kropka :loveu: Quote
ciapuś Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Cioteczki jesteście wielkie Czyli dobrze zrozumiałam że ja mam tylko zorganizować transport do Warszawy? To jakiś cud ,tak szybkie akcje to ja lobię Quote
danka1234 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ciapuś napisał(a):Cioteczki jesteście wielkie Czyli dobrze zrozumiałam że ja mam tylko zorganizować transport do Warszawy? Tak,do Warszawy, na dogodny dla Was dzień i godzinę,my się dostosujemy,tylko oprócz piatku(22),mam nadzieję ze dacie radę jak najszybciej. Quote
ciapuś Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 własnie rozmawiałam z nowa panią pankracego -zaczyna szykować już duży wygodny fotel i mięciutki kocyk Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Najprawdopodobniej będe mogła pojechac z Pankracym do Wawy. Ustalę jeszcze czy w środę czy w czwartek. Quote
szajbus Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No i się kurde poryczałam. Czemu takich domków nie ma więcej? Quote
ciapuś Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 no to powiem wam jeszcze jedną nową dobrą wiadomośc Jamniczek bez oka też już w nowym domku Quote
ciapuś Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 a i jeszcze jedna dobra wiadomośc jeden z czarnych jamników już w DT Quote
malagos Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kamień z serca.... :multi: To co jest na stanie? Że tak sie zapytam? :cool3: Quote
bianka0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Więc czekamy z danką 1234 na wiadomość kiedy ruszamy z dwóch stron Polski w trasę,żeby wszystkie spotkać się z jamniczkami w Warszawie.To chyba w Łodzi nareszcie zerowy stan jamniorków w schronie,to byłoby piękne. Quote
Isadora7 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Może ja i Rambo jakiś komitet powitalny zrobimy w Warszawie? Quote
bianka0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Byłoby wspaniele!Ja niestety swoich czterech w trasę nie wezmę,ale odbiorę Lilithkę.Jak zdążyłam poznać dankę 1234 to chyba z Tofikiem przyjedzie. Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wszystko skłania sie ku czwartkowi :cool3:. Napiszcie mi tylko jak to rozegramy? Czy ja mogę dowieżc Pankracego do Wawy o dowolnej godzinie a ktos go przetrzyma kilka godzin do kolejnego transportu czy jak? Mnie pasowałoby wyjechac z Łodzi raczej rano (9.00-najdalej 10.00). Wtedy w Wawie byłabym ok 12.00. Quote
danka1234 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Myslę że to dobre rozwiązanie aby Pankracy w razie czego miał gdzie zaczekac bo z takiej dalekiej trasy mogę nie dojechac na umówiony czas.Poszukamy kogoś i napiszemy. Quote
Reno2001 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 danka1234 napisał(a):Myslę że to dobre rozwiązanie aby Pankracy w razie czego miał gdzie zaczekac bo z takiej dalekiej trasy mogę nie dojechac na umówiony czas.Poszukamy kogoś i napiszemy. Otóż to. Na trasach jest różnie-korki, objazdy. Ja mam 120km, Wy znacznie dalej. Może byc ciężko spotkac się o konkretnej godzinie. O której planujecie wstępnie wyjazd? Quote
ciapuś Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 O widze że już wszystko dopięte na ostatni guzik A co do stanu jamników w łodzi to został jeszcze czarny staruszek czarna 2 letnia sunia i ruda staruszka z guzami Quote
Recommended Posts