Jump to content
Dogomania

***dziadzio jamnik*** najwspanialszy z wspaniałych MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanka456 napisał(a):
Pan Kracy mówi dobranoc.

Dzisiaj jak każdego dnia z nosem w kratce siatki czekał na zmiłowanie ludzkie.
Taki cudny psiak.

aż sie płakać chce.... Że też nikt się nie zlitował nad nim :placz:

Posted

Cioteczki az sie boje cieszyć ale właśnie odbyłam prawie godzinną rozmowę z Panią z Gdańska która zakochała się w naszym Pankracym i chce mu dać dom.
Ale nie ma tak łatwo i oczywiście jest problem co z transportem -czy macie jakieś pomysły?
Mam dać znać Pani do jutra wieczora czy damy rade coś zorganizować

Posted

ciapuś napisał(a):
Cioteczki az sie boje cieszyć ale właśnie odbyłam prawie godzinną rozmowę z Panią z Gdańska która zakochała się w naszym Pankracym i chce mu dać dom.
Ale nie ma tak łatwo i oczywiście jest problem co z transportem -czy macie jakieś pomysły?
Mam dać znać Pani do jutra wieczora czy damy rade coś zorganizować

Już tyle razy i nie takie transporty udało się załatwić. Może na transportowym, a może zrzutka aby ktoś go zawiózł (może pani też coś wrzuci). I pytanko skąd pani sie dowiedziała? Z allegro? Bo on ma 5 obserwatorów i ponad 1700 wejść.

Posted

Pani dowiedziała się z allegro
jeśli się nikt nie zgłosi do transportu to trzeba będzie się zrzucić na bilety dla jakiegoś "szaleńca"który poświęci weekend na jazdę tam i z powrotem
mam nadzieję że się uda i nasz dziadzi już kolejny tydzień zacznie w nowym własnym domku

Posted

O matko,jak sie cieszę,zaraz powiem biankaO,mam u siebie jamnisie która bedzie jechała do niej do domku, do Janowa Lubelskiego,tez organizujemy transport,to cos połaczymy,zeby tylko był domek,z transportem damy radę to najmniejszy problem.
Jak zwykle allegro Isadorki nie zawiodło.

Posted

Ciapuś jaka wspaniała wiadomość!Od kilku dni Pankracy był Nr 1 do zabezpieczenia dla conajmniej kilku jamniczych ciotek!Tak jak napisała danka 1234 transpotrt będzie możliwy jeszcze w tym tygodniu(oprócz piątku) jeżeli domek będzie w porządku a pani nie zmieni zdania.Jamniczka Lilithka będzie transportowana ze Słupska do Warszawy,ja mam ją odebrać w Warszawie i miejsce spowrotem się zwolni.Lilith miała mieć inną opcję transportu do Warszawy,ale danka 1234 kiedy się dowiedziała,że problemem jest transport zgodziła się zawieżć Lilithkę sama do Warszawy,a potem odwieżć Pankracego do Gdańska.

Wielkie dzięki Danusiu!Wielkie dzięki Isadorko.
Nie ma to jak te dwie jamnicze cioteczki,dla Nich wszystko jest możliwe.
Ciapuś kontaktuj się z danką1234,ja jestem do dyspozycji do odebrania jamniczki w Warszawie codziennie do poniedziałku,oprócz piątku.

Posted

ciapuś napisał(a):
Cioteczki jesteście wielkie
Czyli dobrze zrozumiałam że ja mam tylko zorganizować transport do Warszawy?

Tak,do Warszawy, na dogodny dla Was dzień i godzinę,my się dostosujemy,tylko oprócz piatku(22),mam nadzieję ze dacie radę jak najszybciej.

Posted

Więc czekamy z danką 1234 na wiadomość kiedy ruszamy z dwóch stron Polski w trasę,żeby wszystkie spotkać się z jamniczkami w Warszawie.To chyba w Łodzi nareszcie zerowy stan jamniorków w schronie,to byłoby piękne.

Posted

Wszystko skłania sie ku czwartkowi :cool3:.
Napiszcie mi tylko jak to rozegramy? Czy ja mogę dowieżc Pankracego do Wawy o dowolnej godzinie a ktos go przetrzyma kilka godzin do kolejnego transportu czy jak?
Mnie pasowałoby wyjechac z Łodzi raczej rano (9.00-najdalej 10.00). Wtedy w Wawie byłabym ok 12.00.

Posted

danka1234 napisał(a):
Myslę że to dobre rozwiązanie aby Pankracy w razie czego miał gdzie zaczekac bo z takiej dalekiej trasy mogę nie dojechac na umówiony czas.Poszukamy kogoś i napiszemy.

Otóż to. Na trasach jest różnie-korki, objazdy. Ja mam 120km, Wy znacznie dalej. Może byc ciężko spotkac się o konkretnej godzinie. O której planujecie wstępnie wyjazd?

Posted

O widze że już wszystko dopięte na ostatni guzik
A co do stanu jamników w łodzi to został jeszcze czarny staruszek
czarna 2 letnia sunia
i ruda staruszka z guzami