Jump to content
Dogomania

***dziadzio jamnik*** najwspanialszy z wspaniałych MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam tylko powiedzieć, że Pan Kracy jest słodki. Dzisiaj nawet Pani dyrektor jak go zobaczyła, podskakującego najwyżej jak tylko potrafił, aby nie wiem co... zademonstrować swoją gotowość do wyjścia, przymilić się tak jak tylko on potrafi, to powiedziała nie podskakuj tak, bo mi serce pęknie. Tak właśnie codziennie czuje się gdy patrzę na niego i jego żałosną minę.

Posted

Mimo że jamniki nie są najbliższą mi rasą Pankracy ma w sobie coś takiego że nie można przejść obok niego obojętnie.Jego smutne oczy zapadają w serce i nie da się ich zapomnieć

Posted

Pankracy,tak chciałabym mieć dla ciebie dobrą wiadomość.

Ciapuś,przepraszam,że wcześniej tego z Tobą nie uzgodniłam,ale tak trudno dostać miejsce w przyzwoitym i niedrogim hoteliku.Właśnie otrzymałam odpowiedż od Murki,która prowadzi hotelik w koło Janowa Lubelskiego,że zgodziła się wpisać Pankracego w kolejkę oczekujących.(Stokrotne dzięki Mureczko).Nie jest to szybko,ale zawsze nadzieja,że jeżeli dziadziuś nie będzie adoptowany,to może jamniczkowi nie pozwolą zimy spędzać w schronie.Tam jest wspaniale,małe pieski są trzymane w domu ,dobra opieka weterynaryjna,a opieka nad psiaczkami lepsza niż w niejednym DS.Koszty pobytu w hoteliku będę pokrywała i będę mogła go odwiedzać.To wszystko co mogę pomódz i mieć nadzieję że hotelik znajdzie jak najszybciej dla Pankracego miejsce.
Jeszcze raz Ciapuś przepraszam ,że dopiero teraz się kontaktuję,ale to miejsce nie było pewne.Czy zgadzasz się?

Posted

Pan Kracy za wszystko dziękuje. Serce się kroi, gdy widać go stojącego, przytulonego nosem do siatki tak długo, aż skręcamy i nikniemy za rogiem ulicy na której jest Marmurowa. Kiedyś podejrzałam co się dzieje dalej. Niziutko, nie powiem na czworakach, aby mnie nie widział, podpatrzyłam co robi gdy nas już nie ma. Okazało się, że stoi jeszcze jakiś czas aż się upewni, że nic z tego i wraca do budki.

Posted

hanka456 napisał(a):
Pan Kracy za wszystko dziękuje. Serce się kroi, gdy widać go stojącego, przytulonego nosem do siatki tak długo, aż skręcamy i nikniemy za rogiem ulicy na której jest Marmurowa. Kiedyś podejrzałam co się dzieje dalej. Niziutko, nie powiem na czworakach, aby mnie nie widział, podpatrzyłam co robi gdy nas już nie ma. Okazało się, że stoi jeszcze jakiś czas aż się upewni, że nic z tego i wraca do budki.

Biedny jamniorek:-(:-(:-(

Posted

Więc mogę potwierdzić Murce rezerwcję miejsca dla Pankracego w hoteliku ?Zgadzacie się?Chociaż mam nadzieję że nie będzie to konieczne i jamniorek wcześniej znajdzie dobrego człowieka i dom.Ale lepiej mieć rozwiązanie alternatywne w zanadrzu.

Posted

bianka0 napisał(a):
Pankracy,tak chciałabym mieć dla ciebie dobrą wiadomość.

Ciapuś,przepraszam,że wcześniej tego z Tobą nie uzgodniłam,ale tak trudno dostać miejsce w przyzwoitym i niedrogim hoteliku.Właśnie otrzymałam odpowiedż od Murki,która prowadzi hotelik w koło Janowa Lubelskiego,że zgodziła się wpisać Pankracego w kolejkę oczekujących.(Stokrotne dzięki Mureczko).Nie jest to szybko,ale zawsze nadzieja,że jeżeli dziadziuś nie będzie adoptowany,to może jamniczkowi nie pozwolą zimy spędzać w schronie.Tam jest wspaniale,małe pieski są trzymane w domu ,dobra opieka weterynaryjna,a opieka nad psiaczkami lepsza niż w niejednym DS.Koszty pobytu w hoteliku będę pokrywała i będę mogła go odwiedzać.To wszystko co mogę pomódz i mieć nadzieję że hotelik znajdzie jak najszybciej dla Pankracego miejsce.
Jeszcze raz Ciapuś przepraszam ,że dopiero teraz się kontaktuję,ale to miejsce nie było pewne.Czy zgadzasz się?

Droga Cioteczko jestem Ci bardzo wdzięczna za wszelką pomoc,nawet nie wiesz ile radości sprawiłaś mi tą wiadomością
BARDZO BARDZO DZIęKUJE :Rose::Rose::Rose: