hanka456 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Chciałam tylko powiedzieć, że Pan Kracy jest słodki. Dzisiaj nawet Pani dyrektor jak go zobaczyła, podskakującego najwyżej jak tylko potrafił, aby nie wiem co... zademonstrować swoją gotowość do wyjścia, przymilić się tak jak tylko on potrafi, to powiedziała nie podskakuj tak, bo mi serce pęknie. Tak właśnie codziennie czuje się gdy patrzę na niego i jego żałosną minę. Quote
danka1234 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Niech się ktoś znajdzie i zabierze robaczka do domu. Quote
Isadora7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 danka1234 napisał(a):Niech się ktoś znajdzie i zabierze robaczka do domu. Niech się obserwatorzy ośmielą Quote
agatkia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jenyyyyyy..... a on nadal bez domu??????? Miłośnicy jamników- gdzie wy jesteście????:placz: Quote
Reno2001 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Isadora7 napisał(a):Niech się obserwatorzy ośmielą Fajnie, ze on choc obserwatorów ma. Moja Korunia (podpis) nie może się tym cieszyc :roll:. Quote
Isadora7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Reno2001 napisał(a):Fajnie, ze on choc obserwatorów ma. Moja Korunia (podpis) nie może się tym cieszyc :roll:. Przyjdzie i do niej, obiecałaś jej to. Quote
Reno2001 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Isadora7 napisał(a):Przyjdzie i do niej, obiecałaś jej to. No, obiecałam :lol:. Quote
hanka456 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jamniś nieustannie prosi, podskakując tak wysoko jak tylko mu na to jego krótkie nóżki pozwalają. Quote
danka1234 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Pamiętamy o Pankracym i szukamy,szukamy Quote
ciapuś Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Mimo że jamniki nie są najbliższą mi rasą Pankracy ma w sobie coś takiego że nie można przejść obok niego obojętnie.Jego smutne oczy zapadają w serce i nie da się ich zapomnieć Quote
hanka456 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ludziki, czy nikt nie chce Pan Karacego. On jest taki słodki. Quote
szajbus Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Pankracy, pies na medal szuka swojego człowieka Quote
bianka0 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Pankracy,tak chciałabym mieć dla ciebie dobrą wiadomość. Ciapuś,przepraszam,że wcześniej tego z Tobą nie uzgodniłam,ale tak trudno dostać miejsce w przyzwoitym i niedrogim hoteliku.Właśnie otrzymałam odpowiedż od Murki,która prowadzi hotelik w koło Janowa Lubelskiego,że zgodziła się wpisać Pankracego w kolejkę oczekujących.(Stokrotne dzięki Mureczko).Nie jest to szybko,ale zawsze nadzieja,że jeżeli dziadziuś nie będzie adoptowany,to może jamniczkowi nie pozwolą zimy spędzać w schronie.Tam jest wspaniale,małe pieski są trzymane w domu ,dobra opieka weterynaryjna,a opieka nad psiaczkami lepsza niż w niejednym DS.Koszty pobytu w hoteliku będę pokrywała i będę mogła go odwiedzać.To wszystko co mogę pomódz i mieć nadzieję że hotelik znajdzie jak najszybciej dla Pankracego miejsce. Jeszcze raz Ciapuś przepraszam ,że dopiero teraz się kontaktuję,ale to miejsce nie było pewne.Czy zgadzasz się? Quote
szajbus Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Pankracy na pewno jest wdzięczny za wszelkie działania mające na względzie jego dobro i ciocia ciapuś też. Quote
hanka456 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Pan Kracy za wszystko dziękuje. Serce się kroi, gdy widać go stojącego, przytulonego nosem do siatki tak długo, aż skręcamy i nikniemy za rogiem ulicy na której jest Marmurowa. Kiedyś podejrzałam co się dzieje dalej. Niziutko, nie powiem na czworakach, aby mnie nie widział, podpatrzyłam co robi gdy nas już nie ma. Okazało się, że stoi jeszcze jakiś czas aż się upewni, że nic z tego i wraca do budki. Quote
Isadora7 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hanka456 napisał(a):Pan Kracy za wszystko dziękuje. Serce się kroi, gdy widać go stojącego, przytulonego nosem do siatki tak długo, aż skręcamy i nikniemy za rogiem ulicy na której jest Marmurowa. Kiedyś podejrzałam co się dzieje dalej. Niziutko, nie powiem na czworakach, aby mnie nie widział, podpatrzyłam co robi gdy nas już nie ma. Okazało się, że stoi jeszcze jakiś czas aż się upewni, że nic z tego i wraca do budki. Biedny jamniorek:-(:-(:-( Quote
danka1234 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Serce pęka jak się to czyta i złosć bierze na bezsilność. Quote
bianka0 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Więc mogę potwierdzić Murce rezerwcję miejsca dla Pankracego w hoteliku ?Zgadzacie się?Chociaż mam nadzieję że nie będzie to konieczne i jamniorek wcześniej znajdzie dobrego człowieka i dom.Ale lepiej mieć rozwiązanie alternatywne w zanadrzu. Quote
ciapuś Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 bianka0 napisał(a):Pankracy,tak chciałabym mieć dla ciebie dobrą wiadomość. Ciapuś,przepraszam,że wcześniej tego z Tobą nie uzgodniłam,ale tak trudno dostać miejsce w przyzwoitym i niedrogim hoteliku.Właśnie otrzymałam odpowiedż od Murki,która prowadzi hotelik w koło Janowa Lubelskiego,że zgodziła się wpisać Pankracego w kolejkę oczekujących.(Stokrotne dzięki Mureczko).Nie jest to szybko,ale zawsze nadzieja,że jeżeli dziadziuś nie będzie adoptowany,to może jamniczkowi nie pozwolą zimy spędzać w schronie.Tam jest wspaniale,małe pieski są trzymane w domu ,dobra opieka weterynaryjna,a opieka nad psiaczkami lepsza niż w niejednym DS.Koszty pobytu w hoteliku będę pokrywała i będę mogła go odwiedzać.To wszystko co mogę pomódz i mieć nadzieję że hotelik znajdzie jak najszybciej dla Pankracego miejsce. Jeszcze raz Ciapuś przepraszam ,że dopiero teraz się kontaktuję,ale to miejsce nie było pewne.Czy zgadzasz się? Droga Cioteczko jestem Ci bardzo wdzięczna za wszelką pomoc,nawet nie wiesz ile radości sprawiłaś mi tą wiadomością BARDZO BARDZO DZIęKUJE :Rose::Rose::Rose: Quote
Isadora7 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witaj dziadeczku, szkoda że te wichury jeszcze w schronie. Ale najważniejsze że światełko w tunelu widać. Quote
hanka456 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Pan Kracy mówi dobranoc. Dzisiaj jak każdego dnia z nosem w kratce siatki czekał na zmiłowanie ludzkie. Taki cudny psiak. Quote
szajbus Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Dobrano to on mówi teraz, bo jeszcze chłopak sobie pójdzie na nocny spacerek Quote
Recommended Posts