eurydyka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 stare i porzucane, dobrze ze jest lato a nie mrozna zima kiedy ta rasa sobie w ogole nie radzi z zimnem:( Quote
agatkia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wysłałam Pani wszystkie jamniorki, niestety nie mam odpowiedzi... :-( Matko, co to sie dzieje... Quote
szajbus Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Po prostu ciotka, ludziom we łbach się przewraca i obija im! Quote
luka1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Musi im nieźle odbijać skoro takie cuda jak moja MAMBA wywalają i to w ciąży. Albo takie starsze miski jak ten - jak ma na imię? OSKAR? :lol: Quote
basia0607 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mam takiego samego staruszka wyrzuconego na parkingu. Jest w nim tyle życia, że jak wracamy z pracy cale osiedle słyszy jak Gucio nas wita ! jamnicze dziadunie są cudowne !!! Quote
hanka456 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Pan Kracy jest słodki. Tak bardzo czeka, aż ktoś na chwilkę przy nim stanie. Wtedy wspina sie na tych swoich krótkich łapkach i daje się po pysiu całowac. Jest potem tylko przykra chwila gdy trzeba go opuścic. Wkłada ryjek miedzy kratki siatki i smutno zawodzi skarżąc się na wielką życiową niesprawiedliwośc. Quote
ciapuś Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 z tego co wiem jeszcze nie ma allegra (ja nie robiłam)bo na wszystko niestety doba jest za krótka Quote
Isadora7 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dzisiaj weekend więcej luzu to i Pankracy będzie miał u mnie allegro. Kochana Jamnicza Cioteczka Danusia sponsoruje wyróżnienie. Quote
Isadora7 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Allegro Pana Kracego http://allegro.pl/item415525575_jamnik_pan_kracy_z_kanapy_na_bruk.html wyróżnienie tej edycji sponsoruje danka1234 :loveu: Quote
danka1234 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Isadorko wielkie dzięki :loveu:oby to przyniosło efekt w postaci domku. Quote
ciapuś Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Cioteczki jesteście WIELKIE piękne dzięki za pomoc Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Aukcja dziadeczka na świstaku: http://www.swistak.pl/aukcje/3765080,Jamnik-Pan-Kracy-z-kanapy-na-bruk.html :cool1: Quote
danka1234 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Pankracy się przypomina,na domek czeka. Quote
Isadora7 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kiedyś na wątku staruszków wrocławskich przeczytałam taki wiersz: Przemijanie w boksie... Nie płacz kochanie, nie myśl już tyle... Popatrz na niebo, widzisz motyle? One przyniosą Ci dobre wieści: Między chmurami Psi Raj się mieści... Czeka na Ciebie cała rodzina... Myślisz, że kłamią? Nie! To nie kpina... Zaufaj motylom mój mniejszy bracie Bo ludziom już nie uwierzysz raczej. Pomyśl-to co teraz to tylko zła mara... A tego co winny dosięgnie kara... Pomyśl-ból to złudzenie, otrzyj swe łzy... Nie! Zamknij oczy! To nie są kły! Teraz gdy zimno zalewa Twe ciało... Pomyśl o słońcu, by nie bolało... Czerwień krwi Twojej, to tylko róże... Piękne, pachnące, tak bardzo duże... Duże tak prawie jak twoja miłość... Którą dla NIEGO niszczy otyłość... Duże jak serce wciąż kochające... Właśnie dla NIEGO jeszcze bijące... Już pora odejść mój przyjacielu... Wybacz mą zdradę, jest Was zbyt wielu... Wiem, że wybaczysz, więc o co proszę? Proszę wynagródź cierpienie Boże! Dla wszystkich staruszków, które odeszły...i tych, które jeszcze czekają Gosikf & dogs Quote
hanka456 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Pan Kracy śnupkę wystawiał dzisiaj przez kratki i tak bardzo prosił o domek. Quote
szajbus Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Więc i my prosimy w jego imieniu Ps. Piękny wiersz Quote
szajbus Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Pankracy nie ma czasu na długie czekanie. Quote
Recommended Posts