Jump to content
Dogomania

***dziadzio jamnik*** najwspanialszy z wspaniałych MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

biankaO ma zdaje sie ze 250 km, odemnie jest 500 km to wyjade wcześnie rano aby byc koło południa.Juz mamy miejsce ustalone ,Selenga zgodziła się aby Pankracy zatrzymał sie u niej,wejdzie tu i poda adres.

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
biankaO ma zdaje sie ze 250 km, odemnie jest 500 km to wyjade wcześnie rano aby byc koło południa.Juz mamy miejsce ustalone ,Selenga zgodziła się aby Pankracy zatrzymał sie u niej,wejdzie tu i poda adres.

Bomba :thumbs:!!!!

Posted

U Murki w hoteliku cały czas będzie zarezerwowane miejsce na hasło ,, stary jamnik,,przesuwając się w kolejce.,z zaoferowaną dotacją dla Pankracego.Pamiętajcie o tym.

Posted

Witam :)
Potwierdzam to co napisała danka123 - jamniś może poczekać u mnie. Ja jestem cały czas w domu więc o której przyjedzie to będzie i kto pierwszy przyjedzie to poczeka :)
Wyślę adres i telefon kontaktowy na PW

Posted

Selenga napisał(a):
Witam :)
Potwierdzam to co napisała danka123 - jamniś może poczekać u mnie. Ja jestem cały czas w domu więc o której przyjedzie to będzie i kto pierwszy przyjedzie to poczeka :)
Wyślę adres i telefon kontaktowy na PW

Super. Bardzo sie cieszę :multi::multi::multi:!!!

Posted

Ale będzie zlot gwiaździsty u mnie :)
Lilith z Danusią przyjeżdża ze Słupska i będzie czekała na dziewczyny z Janowa Lubelskiego. Dziadunio z Reno przyjeżdża z Łodzi i będzie czekał na Danusię. Z Kielc przyjeżdża koteczka z Fioną i też będzie czekała na Danusię.
Ale będzie wesoło :evil_lol:

Posted

Selenga napisał(a):
Ale będzie zlot gwiaździsty u mnie :)
Lilith z Danusią przyjeżdża ze Słupska i będzie czekała na dziewczyny z Janowa Lubelskiego. Dziadunio z Reno przyjeżdża z Łodzi i będzie czekał na Danusię. Z Kielc przyjeżdża koteczka z Fioną i też będzie czekała na Danusię.
Ale będzie wesoło :evil_lol:

Ciekawe o której zbiórka?

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ciekawe o której zbiórka?

no nie wiem czy ludziom uda się wszystkim spotkać :)
ale zwierzaki mają zapewnione miejsce do czekania aż do skutku :)

Posted

danka1234 napisał(a):
A nie zapomnij o moim Toficzku,też dołaczy do tego grona,
no i bedzie Twoja Duśka i Guzik,no niezła gromadka,oby chałupa wytrzymała ten gwiezdzisty zlot.

Duśka jak ją znam to się schowa pod tapczan, Guzik Lilith na pewno nie ruszy, Tofika pewnie też nie, bo jak widzi jamnika to mało łap nie połamie tak do niego leci. Może i Pankracy się na tę jego sympatię do jamników załapie. A kicia z Kielc ma przyjechać w kontenerku :)
Damy sobie radę :)

Posted

He, he, żeby tylko stan domowych zwierząt u Selengi po tym zlocie pozostał bez zmian :evil_lol: W takim zamieszaniu coś sie moze zapodziać... :lol:

Posted

Ale było wesoło :)
Kotka najpierw radośnie zwiedzała mieszkanie, potem była bardzo zdziwiona, a na koniec została schowana do kontenerka bo Tofik napastował kotkę, Lilith napastowała Guzika, Guzik napastował Pankracego. Duśka sama zadbała o własne bezpieczeństwo i wskoczyła na swoją ulubiona szafkę dzięki czemu na wszystko patrzyła spokojnie z góry. Lekko wystraszonego Pankracego ratowały z opresji dziewczyny biorąc go na kolana gdzie sobie cichutko popiskiwał. Lilith, która na Tofika u Danki wogóle nie zwracała uwagi, zapałała gorącym uczuciem do Guzika, aż się chłopak przed nia zębami bronił. Za to nie wiedzieć czemu Guzik zapałał równie gorącym uczuciem do Pankracego i trzeba było biedaka chronić przed Guzikiem.
Wszyscy już pojechali, stan mojej zwierzyny pozostał bez zmian - Duśka na szafie, Guzik na hasło "no to jedziemy" położył się na nogach pańci i wyraźnie dał do zrozumienia, że on tu zostaje. Co prawda jak odprowadzał Pankracego do windy to nie można go było odpędzić, ale w końcu wrócił i teraz śpi.

Posted

malagos napisał(a):
To gratuluję super-akcji!
tylko nie doczytalam, dokad pojechal ten stareńki jamnik? :oops:

Pankracy do DS w Gdańsku
Lilith do DS w Janowie Lubelskim
kotka do DS aż pod Szczecin
Tofik z pańcią swoją do Słupska