evita. Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 P.S. Enia- dzięki za odwiedzinki i nowe foty naszej Dodisi cioteczko :multi: :loveu: Quote
enia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dodusia tak dziś szalała, że nie dało sie prawie fot zrobić, normalnie szał ciał:loveu: panna ma sie całkiem dobrze, ustawiła się w domu aż miło, robi co chce, ostatnio namiętnie "czyta":p książki, wysokie obcasy, program tv, po czym robi za niszczarkę........ wygląda bardzo dobrze, i widać ,że czuje się u siebie też super:loveu: została zaczipowana , kocha swoich dużych i jest kochana:loveu: ale najmilsze było, że mnie i tz poznała, a nie widzieliśmy sie dosyć długo:multi: pani Dodki przekazała dziś 250 zl na bulwki w potrzebie, poproszę o numer konta do wpłaty. Quote
lavinia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 enia masz pw Dodusia :loveu: cud miód malina - a jakie szeleczki ma świetne, ciekawe gdzie można takie kupić ?? Quote
enia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Co do tych wypasionych szeleczek to nie wiem , spytam przy nastepnej okazji, a Marcel ma obróżke w tym samym fasonie :loveu: bardzo fajnie wyglądaja razem:loveu: bawią sie wspólnie, jedzą, śpiochają, taka kumpelka się Marcelowi trafiła idealna i zgodna:p Lavinio, zaraz wyśle pieniądze na wskazane konto.Jak dojdą to potwierdź. Quote
evita. Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cosik nikt się nie zachwyca naszą cudną Dodillą :loveu::loveu::loveu: Czyżby ciotki o niej już całkiem zapomniały ? ;) Quote
evita. Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Lavinia- uratowałaś honor fan klubu Dodisi :multi:;) Quote
lavinia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 jak to nie ?? ja się zachwycam cały czas od wczoraj :loveu: Quote
enia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a powiem Wam cioteczki ,że mój tz w samochodzie wracajac od małej larwy, mówi do mnie tak: i po co ją oddałaś??? jak ona taka fajna? byśmy jej "podcięli" :crazyeye:gardło i by mogła "nawet" ze mną spać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiecie co...... normalnie ze śmiechu nie mogłam tchu złapać:p pamiętasz jak sie spotkałysmy lavinia na Kosiarzy? to wtedy mówiłaś o plastyce Pepe....... a ten bystrzak sobie właśnie skojarzył:lol: dawno się tak nie uśmiałam;) Quote
lavinia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 enia, ale wiesz, z całym szacunkiem dla pana doktora, który robił operację, Pepisiowi zbytnio się nie poprawiło...........nadal chrumka, chrapie i sapie :cool3: Quote
enia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 chrumki są boskie, ale Dodzia tak chrapie jak stary chłop-dosłownie:lol: na działce jak spała w domu to pod oknami ją słyszałam....... a Marcel nie chrapie w ogóle....... kochane te pyszczydła:loveu: Quote
lavinia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 enia - pieniądze otrzymałam - dziękuję :-) Quote
Recommended Posts