resuruss Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Zakopane 3.08.2008 sędzia :Anna Rogowska Klasa pośrednia: KINGSTON Pastoral dosk 1,CWC,NDPwR Klasa otwarta: FIDO Figlarny Ogonek dosk 1 Suki Klasa szczeniąt: PERSYMONA Nesjana WO 1 NSz Klasa młodzieży: BONI Siringara dosk 2 KEDIRI Nesjana dosk1,ZwMł ,NJwR ,BOB Shadow White SONG FOR MY BOY bdb 3 Klasa pośrednia: K'CY Motylek Biały dosk 1,CWC ,NDSwR Quote
Light of Shin-Ra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jestem bardzo zadowolona. Moja Oki poszła z ogonkiem podniesionym, praca z nią zaczyna jednak dawać efekty. :multi: Mam nadzieję, że rozetki się podobały wszystkim którzy dostali. Bardzo się starałam. Quote
Nesjanna Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 - wielkie dzięki - rozetki śliczne !!!! szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że będą ........... Quote
resuruss Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Gratulacje Nesjanko :multi: Mimo tego ,ze stawka niezbyt liczna na tej wystawie to konkurenta miałyscie bardzo mocnego w postaci Kingstona Pastoral a to przepiękny pies. Quote
Nesjanna Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 zgadzam się - nie liczyłam na tak wiele - a tu proszę niespodzianka :lol: Quote
resuruss Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Dziewczynka się rozwija ,nic tylko się cieszyc :multi: Quote
Light of Shin-Ra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nesjanka napisał(a):- wielkie dzięki - rozetki śliczne !!!! szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że będą ........... To miała być niespodzianka. Quote
Recommended Posts