resuruss Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 KWPR Legnica 3.08. 2008 r. Sędzia: Monika Kuriata-Okarmus (PL) Psy Klasa młodzieży ATOS Alioth AXEL Alioth AGATT Roingold Dog`s of Dark Khaan WILD HORSE Favonius Klasa pośrednia JAMIL JASHAN Avocaduh dosk 1 ,CWC Klasa otwarta ARTUSH od Teareibi dosk 2 Angel Look BELLAGIO 3 PAGIANINI Raj dla Zwierzat dosk 1 ,CWC Klasa championów Hossa Vija MICKE PRINCE SUPRISE dosk 1,CWC ,NDPwR ,BOB Secret PAN I WŁADCA dosk 3 VENI OTELLO Sub-O-Divo dosk 2 Suki Klasa szczeniąt AMARO CIOCCOLATINO Piaulau-Gou wo 1, NSz Klasa młodzieży DARSSY Plysovy Pritel AVANGARDA Roingold BEAUTY PRINCESS Kolorowy Ogrod OKSANA z Gangu Lysych Klasa pośrednia Inka`s BAHIJA APRILIA PEARL Gattaca dosk 1 ,CWC ,NDSwR + III Pies Oddziału Legnica Quote
maga18 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 i wszytskie wyniki, sędzia: Monika Kuriata-Okarmus (PL) Psy Klasa młodzieży ATOS Alioth - doskonaly I, Zw.Mł AXEL Alioth - nb AGATT Roingold - doskonaly III Dog`s of Dark Khaan - doskonaly IV WILD HORSE Favonius -doskonaly II Klasa pośrednia JAMIL JASHAN Avocaduh - doskonaly I, CWC Klasa otwarta ARTUSH od Teareibi - doskonaly II Angel Look BELLAGIO - doskonaly III PAGIANINI Raj dla Zwierzat - doskonaly I, CWC Klasa championów Hossa Vija MICKE PRINCE SUPRISE - dosk I, CWC, NDPwR, BOB Secret PAN I WŁADCA - doskonaly III VENI OTELLO Sub-O-Divo - doskonaly II Suki Klasa szczeniąt AMARO CIOCCOLATINO Piaulau-Gou - WO I Klasa młodzieży DARSSY Plysovy Pritel - doskonala I, Zw.Mł AVANGARDA Roingold - doskonala II BEAUTY PRINCESS Kolorowy Ogrod - nb OKSANA z Gangu Lysych - doskonala III Klasa pośrednia Inka`s BAHIJA - doskonala II APRILIA PEARL Gattaca - doskonala I, CWC, NDSwR Quote
miniaga Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Cóż mogę powiedzieć: sędzina z Krakowa, zaproszona przez Mascowa do sędziowania w Legnicy więc BOB dla Mikiego jakoś mnie nie dziwi, ale nie będę się czepiać. Ja w Warszawie powiedziała pewna sędzina: kupując szczenię nie oszczędzaj, bo inaczej będziesz musiała w związku godzinami tyrać, żeby twój pies coś osiągnął:evil_lol: Quote
maga18 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 moje fotki: spoza ringu i ocena, psy: kl. mlodziezy Quote
maga18 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Khaan i Wild Horse Atos, Khaan i Wild Horse Khaan Wild Horse psy: kl.posrednia Jamil Quote
maga18 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 i niestety z moich fotek to koniec, pozniej bylam zajeta wystawianiem :) ale na deserek mam jeszcze moją gwiazde :loveu: Quote
miniaga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Madzik super fotaski. Api jak zawsze piękna i bardzo podoba mi się Jamil w ruchu. Quote
Recommended Posts