AgataM Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Oto kilka zdjęć Syriany z włocławskiej wystawy, na której otrzymała tytuły: Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie: i jedno "domowe http://images33.fotosik.pl/340/934ed55a15fcaa75med.jpg Quote
sylv Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratulacje, pięknie się dziewczyna prezentuje. Śliczny włos. Quote
AgataM Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Dziękujemy;) zapomniałam dodać, że Syriana wczoraj skończyła roczek:multi: Quote
nefesza Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratulacje Agata! A Syrianka jakby ciemnieje na latkach? (laciatki :loveu:) Quote
AgataM Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Cieszę się nefesza, że Syriana się Tobie podoba;). :oops2: Trochę to będzie :offtopic: bo o kolorkach jest osobny wątek ale... ;) Z łatkami jest różnie. Jedno, co pewne to to, że biały jest zawsze biały a łatki były jasne, potem ciemniejsze teraz znów się zmieniają................ z resztą co ja tam będę pisać, popatrz na zdjęcia - bardziej "robocze" niż artystyczne (proszę oglądających o wyrozumiałość;))ale kolorki dobrze widać;). I jedna fotka z początku maja Quote
mucha__ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratulacje dla Syrianki!!! Proszę ją ode mnie wymiziać. A mała jesli chodzi o kolorki to się zmienia bardzo, nasza Pilcia ma za to niezly baleyage, aż wiele kobiet jej zazdrości :D Quote
nefesza Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Oj Agata, Agata... odrostow jej nie farbujesz? :evil_lol: Quote
AgataM Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='nefesza']Oj Agata, Agata... odrostow jej nie farbujesz? :evil_lol: No widzisz jak ją zaniedbałam :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
agata56 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Agata Syriana jest sliczna :) ale to już wiesz :) ;) buziaki dla Syśki :loveu: Quote
AgataM Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Miło mi wiedzieć, że Syriana się Tobie podoba:) Buziaki przekazane ;) Quote
Recommended Posts