Coyote Ugly FCI Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Moj Grafek tez ja jadl i tez mu smakowala , dobra karma Quote
Agnieszka K. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Zgodnie z informacjami na ich stronie są 3 "półki" karmy: 1. supreme, 2. Premium adult 3. medium Programm + karma dla psów z chorobami nerek, wątroby i serca. Zauważyłam jedną rzecz: wszyskie karmy produkowane są z mączek (m.i. jagnięciny, królika, ryb). I moje pytanie: to dobrze czy źle? Quote
martavantos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Sadze ze Happy dog to dobra karma VAntos ja jadłi nie wybrzydzał:evil_lol: Quote
Atena Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mi ta karma była radzona przez hodowce. Jednak nie moge znaleść polskiej strony, a po niemiecku nierozumiem :p nawet w innych jezykach źle sie patrzy gdyż mi jest potrzebny wykaz cen. Quote
bigos Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Zrezygnowałam po połowie worka:-( Bigosowi bardzo wypada sierść i robią się takie małe wyłysienia+matowa sierść, więc dzisiaj kupiłam RC i Gammolen:cool1: Quote
graka53 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czy ktoś karmił szczeniaka HD Junior-Croq Start ? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja swojego psa -biały owczarek karmie HP od początku-poleciła mi go hodowczyni,która tez karmi swoje Hp. Uwazam,ze to bardzo dobra karma. Zaopatruje sie w bydg. z tej hurtowni, co juz został podany namiar. Quote
Guard Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Moje trzy sunie dostają tę karmę. Podaję im Happy Dog Supreme Nowa Zelandia już drugi rok. Wcześniej kupowałam Bosh i Royal, ale z tej jestem i moje sunie też, najbardziej zadowolona. Super kondycja, ładna sierść. Gorąco polecam. Kinga i trzy sunie. www.sennenhunde.pl Quote
DiDDlina85 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A ja uwazam że ta karma wcale nie jest taka tania..napisałas że płącisz 96zł za 15kg, ale swojemu psu musisz dawac az 0,6kg dziennie!! Czyli prosty rachunek..karma wystarczy Ci na 25dni..ja na razie kupuje Acane dla szczeniąt, ale potem będę kupować Acane 15kg za 140zł i pies musi jesć 0,3kg na dzien czyli o połowe mniej, gdybym kupowała HD to musiałąbym wydawac 2x 96zł czyli 192zł..czyli - karma wcale nie jest tania:) Quote
marie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Moja biala sucz - podobnie jak Aniowe bialasy tez dostawala HD (my po prostu musimy uwazac na nadmiar marchewki :diabloti: ). Kupowalam via animalia.pl - nie najtanszy, ale mnie akurat tylko ich transport pasuje. W tej chwili 15kg worki klasy premium to od 132 do 156 pln, a Supreme 180 pln. DiDDlina85! Dawkowanie zalezy od takze od wagi psa! Dziewczyna, ktora pisala o 0.6 kg karmy pisala o rotwailerze. Orientacyjna roznica masy pomiedzy Twoim goldkiem z awataru, a jej rotwailerem to 20 kg! Moja psiucha 25-30 kg junior croq jadla ok 350 g przy aktywnym trybie zycia. W tej chwili leci na BewiDogu, bo jej HD i Proformance, ktore sa najczesciej dla bialych polecane "niewchodza". Quote
DiDDlina85 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 marie napisał(a): DiDDlina85! Dawkowanie zalezy od takze od wagi psa! Dziewczyna, ktora pisala o 0.6 kg karmy pisala o rotwailerze. Orientacyjna roznica masy pomiedzy Twoim goldkiem z awataru, a jej rotwailerem to 20 kg! Moja psiucha 25-30 kg junior croq jadla ok 350 g przy aktywnym trybie zycia. Mówiłam o porównaniu z karmieniem dorosłego psa o wadze 45kg, ja na razie swojemu podaje jeszcze Acane dla szczeniąt, ale sprawdziłam jak to jest z karmą dla dorosłych psów ras dużych i przedstawia sie to dokłądnie tak jak przedstawiłam we wcześniejszym poście:) Quote
adrian1tro Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Artrofit jest to dodatek do karmy na ochronę stawów. Ja stosuje ten dodatek dla owczarka niemieckiego wcina bardzo chętnie Quote
Akitka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Odświeżam temat, ponieważ chciałabym poznać Waszą opinię o karmie HAPPY DOG SUPREME LACH & KANINCHEN (łosoś i królik)? Błagam o opinię. Muszę szybko podjąć decyzję o zmianie karmy. Quote
marie Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Moja sunka leci w tej chwili na Supreme Toscana i sobie chwali. Zdrowa, energie ma, koopa jak trzeba, smakuje jej i nie zolknie. Badania krwi super. Lososia nie probowala, ale to juz sa raczej male roznice w obrebie tej samej "serii" karmy. Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 marie napisał(a):Moja sunka leci w tej chwili na Supreme Toscana i sobie chwali. Zdrowa, energie ma, koopa jak trzeba, smakuje jej i nie zolknie. Badania krwi super. Lososia nie probowala, ale to juz sa raczej male roznice w obrebie tej samej "serii" karmy. Ok. Dzięki za recenzję. :cool3: Quote
Bura Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie orientujecie się gdzie najtaniej kupić Toscanę? Quote
marie Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja kupuje w animalia.pl - zupelnie nie najtaniej, ale za to dobra dla mnie dostawa. Najtaniej to na pewno polski dystrybutor vitapol.pl Nie wiem jakie maja oferty dla niehurtownikow. Ale hodowle z nimi wpolpracuja. Quote
marie Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dla mnie dobra :) Czyli nie zwykly kurier, ktory przyjezdza bez zapowiedzi w dni powszednie miedzy 8 a 18, tylko ich wlasny, ktoremu podajesz dokladne godziny, ktore wchodza w gre (np. dni powszednie miedzy 20 a 22, sob i niedz miedzy 10 a 12) i, ktory dzwoni do Ciebie, ze ma paczke i czy moze byc dzis o tej i o tej u Ciebie, a jesli nie to kiedy Ci pasuje. Dla mnie tachanie 15 kg worka z pracy bylo niewykonalne, a 8-18 w dni powszednie, to ja nie bywalam w domu :) Quote
Agnieszka K. Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ale taki sposób dostawy jest chyba tylko w Warszawie. Poza Wawe wysyłają firma kurierską na warunkach tejze firmy, a nie swoich. Quote
marie Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Pewnie tak. Tak jak napisalam ta dostawa jest dobra akurat dla mnie, a w zasadzie byla jak pracowalam po 10 h, teraz z koleji mam juz tak "nastukane" u nich rabatow, ze nieoplaca mi sie zmieniac. Jak szukalam dla siebie sklepu to sobie zrobilam tabelke w excelu - cena za 2-3 karmy, wybor innych artykulow (bo nie chce mi sie po kazde krople na pchly do weta biegac i przeplacac), cena i mozliwosci dostawy. Wybralam jeden z 10 :) Quote
Bura Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dzieki!!! Popatrzę w necie i sprawdzę czy z wysyłką wyjdzie taniej niż w sklepie u mnie. Quote
Agnes Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 sa kolejne opinie o tej karmie?:cool3: zaciekawily mnie wlasciwie trzy rodzaje SUPREME IRELAND SUPREME NEW ZELAND SUPREME TOSCANIA jak wyglada kwestia wielkosci granulek? Quote
siugar Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jesli ktos chce to moge podac numer telefonu do bezposredniego dystrybutora napewno jest tanio karmie ta karma moje ksiaki od ponad roku i jest wszystko oki nawet wet powiedzial ze jest oki. Jesli ktos chce to niech do mnie najlepiej napisze na emaila Quote
drzalka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Witam czy karmil ktoś swojego psa/psy ta karmą ? http://www.telekarma.pl/p3534happy.dog.naturcroq.adult.jagniecina.i.ryz.15.kg.htm HAPPY DOG NATURCROQ ADULT JAGNIĘCINA I RYŻ ? Zastanawiam się nad nią, ale chmm niema zadnej zmianki w składzie o mięsie, chyba za ja tego nie widze.. chmm co to jest wogole mączka ? rozdrobnione mięso czy cos zmielone ?? chmmm... Quote
Recommended Posts