Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdzie można znależć jakieś wiadomośći na temat karmy HAPPY DOG ?Jest to trzecia karma (teraz w wersji junior cr 23),którą karmię Gaję i zdecydowanie najlepsza.Je drugi worek bez żadnych oznak znudzenia a i na zdrowie widac też wychodzi :P Chciałabym pozostać przy Happy dogu przechodząc na wersję dla dorosłych psów ale nigdzie nie mogę znależć informacji o tej firmie i opisu karmy.Tylko tyle ,że maja wersję "śródziemnomorską" i z królikiem i łososiem Ale juz np nie wiem czy są one przeznaczone dla ras dużych?

Mam jescze pytanie kiedy najlepiej przejść na dorosłą karmę?(Moja ma teraz 11 miesięcy)Dzięki z góry za informacje :P

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masala, a do tej pory gdzie kupowałaś Happy Doga? Poproś o jakieś ulotki, tam wszystko jest, równiez napisane, od kiedy przechodzić na karme dla starszych psów.

Fajnie, że napisałaś o HD. Ja właśnie będe przechodzić na te karmę. Jednym z argumentów, jaki do mnie przemówił, jest 11-letnia bernenka, od 8 lat żywiona ta karmą. Wygląda rewelacyjnie.

A czy Twoje dziecko nabrało trochę masy na HD?

Posted

Zamawiałam w telekarmie .Chociaz normalnie nie mają zaznaczone,że jest w ofercie to spytałam (bo przedtem brałam od nich bento kronen ale kiepsko służyło (ciągłe rozwolnienie ) :( i juz następnego dnia kurier mi przywiózł.Potem przy drugim worku nie od razu mieli ale też szybko w sumie przyszło.

HD chwalę sobie bo psu się nie nudzi ,podoba mi się,że nie jest robiona tylko z mięsa kurczka (mam do niego trochę mało zaufania-widząc np skrzydełka podpasione sterydziakami :wink: wielkośći udka),granule są ok.Pies wygląda i czuje się super. :D A co do Twojego pytania to masy jej nigdy nie brakowało (labradorka) teraz jednak zamiast tłuszczyku zaczęła wyrażnie "mężnieć" ale to chyba kwestia dorastania .Rozrasta jej się klata i zgubiła brzuszek.

Posted

a tak poza tym to przeglądajac "żywienie" dziwię się,że mało osób zna tę karmę i jej używa. Ma moim zdaniem jeden z najciekawszych składów jeśli nie najciekawszy.

Posted

Kojarzymy :D

15 kg za owcę z ryżem kosztuje uwaga, uwaga 96 zeta. Pies typu rottweieler ma jeść około 600 gramów tej karmy dziennie. A że moje jedzą pół na pół, tzn. gotowane i suche, no to rachunek jest prosty :D

Posted

96 zl? Strasznie tanio jakos. A moze ktos z Was probowal badz slyszal o happy dog hear spezial lub arthofit? Te karmy zdaja sie byc dosc ukierunkowane, czy rzeczywiscie daja jakies rezultaty? Orientujecie sie moze w cenach tych karm?

Posted

I o to chodzi, żeby było tanio :D I dobrze. Ja rozmawaiłam z bezpośrednim dystrybutorem.

ArthroFit to dodatek do żywienia, zwłaszcza dla psów duzych ras, na stawy. To jest chyba w formie jakichś tabletek, które zwierają zielono-ustne nowozelandzkie małże hodowlane ( :o ), w puchach kilogramowych i kosztuje ponad 100 zl.

Posted

Aha, ja myslalam ze to rodzaj karmy :oops: Wiecie, ale ja dzis dzwonilam ho hurtowni i kobieta powiedziala mi ze narazie nie maja jeszcze happy doga, ale na dniach bedzie i ze jest to karma o duzo wyzszym standardzie niz np. bewi dog- no a przeciez cena podobna jak mowicie?

Posted

Po bewi moje psy robią kupy 3 razy częściej i są one ze 2 razy większe objetościowo niż po innych karmach :-?

Będę próbować HD. Do mnie naprawdę najbardziej ta bernenka przemówiła.

Posted

aga2 JESTEM W SZOKU .Skąd masz taki cennik ?Ja za 15 kg juniora (baranina z kurczakiem )płacę 196 .!!!

I nie chodzi tu o dowóz do domu.Znasz jakiegos dystrybutora tej karmy?Mieszkam w zielonej Górze.

Czyzby telekarma takim zdziercą :evil: była??

Posted
Gdzie można znależć jakieś wiadomośći na temat karmy HAPPY DOG ?Jest to trzecia karma (teraz w wersji junior cr 23),którą karmię Gaję i zdecydowanie najlepsza.Je drugi worek bez żadnych oznak znudzenia a i na zdrowie widac też wychodzi :P Chciałabym pozostać przy Happy dogu przechodząc na wersję dla dorosłych psów ale nigdzie nie mogę znależć informacji o tej firmie i opisu karmy.Tylko tyle ,że maja wersję "śródziemnomorską" i z królikiem i łososiem Ale juz np nie wiem czy są one przeznaczone dla ras dużych?

Mam jescze pytanie kiedy najlepiej przejść na dorosłą karmę?(Moja ma teraz 11 miesięcy)Dzięki z góry za informacje :P

http://www.happy-dog.com.pl/

• 3 weeks later...
Posted

Też bym się chętnie dowiedziała.!!!Jak na razie zamawiam te karmę z Telekarmy ale wolałabym bezposrednio od dytrybutora.Pozdrawiam i mam nadzieję,że znajdzie sie ktos kto zna namiary! :modla:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...