duzebzium Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Juz jutro wystawa w Legnicy :cool3: Moje psiaki wyczyszczone... jeszcze tylko pudrowanko je czeka :oops: Bedzie ktos? Staweczka westow malutka tylko 10 :oops: West Highland White Terrier (10) Psy Klasa szczeniąt BUBBLE TROUBLE Lady World Klasa młodzieży CROSS MY HEART du Moulin de Mac Gregor Klasa pośrednia LEONHARD`S JAZZ MANN Klasa otwarta FOCUS Harand Plus Klasa championów U ARE THE ONE Du moulin de Mac Gregor Suki Klasa młodzieży LEONHARD`S TIME STAR Klasa pośrednia Biała Osa INEZ Klasa otwarta BIANKA White Bassi Klasa championów JOUJOU DE GRYFFINDOR NELLY UNIQUE EVER vom Paradise of wind Quote
Waxy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Mnie nie będzie, ale życzę dużo szczęścia na wystawie :multi: Quote
ewelinka_m Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 trzymamy więc mocno kciuki :thumbs: i czekamy na fotki ;) Quote
Waxy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie ma kobiet :placz: No to wstawię wyniki i WIELKIE GRATULACJE !! :multi: Powiem, że Duzebziumy zaszalały na ringu: Psy - Dogs Klasa szczeniąt - Puppy Class 1.wo.NSzWR Widzyk Magda - BUBBLE TROUBLE Lady World Klasa młodzieży - Junior Class 1.dosk.Kwaśnik Grażyna - CROSS MY HEART du Moulin de Mac Gregor Klasa pośrednia - Intermediate Class 1.dosk.CWC ,NDPwR Grunewald Marion - LEONHARD`S JAZZ MANN Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 1.dosk.Zw.Mł.Grunewald Marion - LEONHARD`S TIME STAR Klasa pośrednia - Intermediate Class 1.dosk.CWC Sroga Margaret - Biała Osa INEZ Klasa otwarta - Open Class 1.dosk.CWC Widzyk Magda - BIANKA White Bassi Klasa championów - Champion Class 1.dosk.CWC,NDSwR,BOB,3BOG Fryz-Nowacka Anna - JOUJOU DE GRYFFINDOR 2.dosk.Jorg Bauer-NELLY UNIQUE EVER vom Paradise of wind BOB Jou Jou de Gryffindor GRATULACJE ! :multi: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Gratki dla zwycięzcy i zwyciężczyni! :multi::loveu: Quote
duzebzium Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Hehe innej opcji tam nie bylo :oops::oops: a ja juz dawno zapomniałam o tej wystawie :shake: Quote
duzebzium Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 My niestety baterii do aparatu nie wzielismy :shake: :oops: Quote
Recommended Posts