PARSONRK Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Marek z Gromem napisał(a):PARSONRK gdzie ćwiczysz ?? Agility ćwiczę w domku - mamy klubik. Zapraszam.
Viz Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Parsonrk skąd ja znam to szybsze konczenie :lol: Ale racja, pies mysli bardzo praktycznie - "Im szybciej skoncze, tym predzej ukoncze caly tor - i bedziemy miec spokoj 8)"
PARSONRK Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Viz napisał(a):Parsonrk skąd ja znam to szybsze konczenie :lol: Ale racja, pies mysli bardzo praktycznie - "Im szybciej skoncze, tym predzej ukoncze caly tor - i bedziemy miec spokoj 8)" Jaki spokój. Przebiegniemy jeszcze raz !:evil_lol:
Ludek Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 PARSONRK chyba muszę sie wybrac do Ciebie na nauke slalomu. Tylko dlaczego to tak daleko.
Russelka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 A ja dzisiaj ćwiczyłam z Sashką pozycję wystawową i stwierdzam, iż championem to ona nie będzie :P Albo znajdę prawdziwego handlera, który ją nauczy (ja nie daje rady)... Za to wszystkie inne komendy łapie od razu ;) Umie siadać, leżeć i prosić :D Moja zdolniacha! Ma nawet swoją koleżankę shit-zu Boni :) Bo z pinczerem bawić się nie da... Sashka jest szybsza i bardziej ruchliwa. A jak z Waszymi russelami?
Ziomalka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Hej! Russelka, a w jakim wieku Saszka jest? Bo naprawdę stanie w pozycji wystawowej, a zwłaszcza odpowiednie chodzenie po ringu dla pełnego energii szczeniaka jest nienaturalne i nie należy spodziewać się cudów bez ćwiczeń i czasu temu poświęconemu. A i według mnie czas spędzony z pańcią jest "the best", czyli najważniejszy. Handler moze to podtrzymać, uaktywnić, ale pańcia może nauczyć! Ja jestem tylko amatorem, ale jest to moja opinia i będę się jej trzymała!:evil_lol:
PARSONRK Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Ziomalka ma rację . Daj szczeniakowi się wybawić, a dopiero potem możesz sie starać ją ustawić.
PARSONRK Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 staweczka i fotaski parsonów, które byłu w Tulln, czyli potencjalna konkurencja:razz:
Russelka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Sashi ma dopiero 4 miesiące ;) Ale dzisiaj wytrzymała już dłużej :) Najpierw poszliśmy na mega spacerek i po powrocie spróbowałam ją ustawić- piknie stała. Nauczyła się szczekać :cool3: Trochę się zdziwiłam jak ją dzisiaj usłyszałam (do tej pory były warko-piski) :roll: Moja suńka "dorasta"...
Abi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Moze mi "slon na oko nadepna";) , ale bardzo nieliczne z przedstawionych parsonow odpowiadaja mojemu typowi (a wierzcie mi, nie chodzi o to, ze ich uszy maja stac:eviltong: ) dla mnie parson to "Rednock" - i to ladny rednock.
PARSONRK Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Abi napisał(a):Moze mi "slon na oko nadepna";) , ale bardzo nieliczne z przedstawionych parsonow odpowiadaja mojemu typowi (a wierzcie mi, nie chodzi o to, ze ich uszy maja stac:eviltong: ) dla mnie parson to "Rednock" - i to ladny rednock. O tak Rednocki sa śliczne - a parsony czeskie mi się nie podobają. Jakieś takie .. "inne" są:lol:
PARSONRK Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 http://www.eyedealpostcards.com/JackRussellTerriers.html Ładne pocztówki z jack i parson russell terrierami
Ludek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Zobaczcie jaki białasek:) http://www.parson-russell.sk/foto/JRTFestival2005/images/IMG_7344.jpg
Ludek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Zmieniła sie data wystawy klubowej terrier we Włocławku z 5.03 na 12.03.2006 r.
PARSONRK Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ludek napisał(a):Zmieniła sie data wystawy klubowej terrier we Włocławku z 5.03 na 12.03.2006 r. Tak już wiem. Dobrze, że tycdień przed wystawą nie zmienili :angryy: a i tak wiele osób zrezygnowało - bo w tym samam czasie,11-12 marca, w Wilnie jest 2x CACIB i klubówka terierów.
Viz Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Piekny białaś :) Wybaczcie chwilowa nieobecnosc, ale miałąm problemy z komputerem... Nieźle go zawirusowałam :oops:
anka-23 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Viz ja ostatnio miałam dokładnie taki sam problem, i byłam bez kompa kilka dni :( :angryy:
borsaf Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Witam, Tfu, odpukać, nie mam klopotów z kompem, ale mój TZ słyszał gdzies, podawali w TV, że serwer neostrady coś padł i pół Polski ma kłopoty z połączeniem sie z internetem? Widocznie to nie moje pół, bo nic mi sie nie działo niedobrego. Wkleiłam na offie ostrzeżenie, które dostałam, o jakims pasqdnym wirusie chodzącym z pocztą. Jesli chodzi o pocztę, to zastanowiło mnie jedno: - dostałam wiadomość, że "mój mail" nie dotarł do adresata... tylko, żeja żadnego takiego maila nie wysyłałam???
Flaire Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 borsaf napisał(a):Jesli chodzi o pocztę, to zastanowiło mnie jedno: - dostałam wiadomość, że "mój mail" nie dotarł do adresata... tylko, żeja żadnego takiego maila nie wysyłałam???Pardzo upraszaczająć, inni spryciarze mogą się pod Ciebie podszywać i wysyłać spamy jako Ty, albo z Twoim adresem zwrotnym. Czasem to ma przykre skutki, bo serwisy rejestrujące spamerów rejestrują Twój adres i potem do niektórych swoich korespondentów (tych, których serwery sprawdzają w takim serwisie, czy mail pochodzi od spamera) nie możesz wysłać maila, bo jest odrzucany jako spam... Takie wiadomości mogą również oznaczać, że Twój komputer jest zawirusowany i wysyła spamy w Twoim imieniu, ale ja bym raczej stawiała na to pierwsze.
Wind Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 PARSONRK, Widzialam Pudliszki :multi: Gratulacje dla aktorki :loveu:
PARSONRK Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Wind']PARSONRK, Widzialam Pudliszki :multi: Gratulacje dla aktorki :loveu: Qurcze, a ja jeszcze nie:angryy: Jutro cały dzień spędzę przed tv:evil_lol:
PARSONRK Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Zbieram imiona na "F" -czekam na propozycję. Imionka jednowyrazowe - lub dwu ostatecznie, głównie polskie:lol:
Ludek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 PARSONRK napisał(a):Zbieram imiona na "F" -czekam na propozycję. Imionka jednowyrazowe - lub dwu ostatecznie, głównie polskie:lol: To każdy miot na F bedzie? Furia, Fasolka, Fatamorgana, Fafik, Frędzel, Fragles:lol:
Wind Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ludek, Najbardziej podoba mi sie FURIA :evil_lol:
PARSONRK Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Wind']Ludek, Najbardziej podoba mi sie FURIA :evil_lol: Furia już jest, to sistra Milo:lol: - http://www.kynologia.pl/index.php?modul=dog&nrp=951
Recommended Posts