Ludek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Jacki z wystawy w NDM 11.12.2005 Psy Młodzież HARIBO Szczurołap (592) Kl.Pośrednia FOR PLEASURE of the Hunters Pride (593) Suki Młodzież ABRAKADABRA Balao (594) ZULKA MAGOR (1285) Kl.Pośrednia YACUZA Balao (595) Kl.Otwarta ARA Pniejnia (596) Ja ktoś chce więcej szczegółów, to niech da znać, to dopiszę :D . A zwycięski Jack też mi się podoba :D, na jesiennej też wygrał rasę, bo pamietam go z BIS-ów .
Ludek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 http://www.boulaburton.com/# Fajne animacje. Wejdźcie sobie w HIBAND.
Ziomalka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Dzięki Ludek! O!Boziu! Boziu! Siostra Ziomala była! Może ma ktoś zdjęcia Zulki Magor ? Please!!! :modla:
Ziomalka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Coś mi się wydaje, że w te zdjęcia z Krakowa wdarł się błąd. Na środkowym nie jest For pleasure tylko Joyreve Laird, nie suczka, jak wcześniej napisałam, tylko też pies! A tu są razem Prawda, że strasznie podobne?
Viz Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Boze jakie piekne te piesie! Gdzies mam fotki jacków z Poznańskiej międzynarodówki, ale musiałabym pogrzebać ;) Piękne psiaki :) A te na zdjeciach czarujace!
Ziomalka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Cuda! Normalnie cuda! A żeby tak Ktoś je podpisał? A ten ostatni Jackuś, podejrzewam, to kto? :multi: Słodziak!!! Asiunia!!! Takie skarby ukrywałaś? :oops:
PARSONRK Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 To ja też się troszkę pochwalę. Fanaberię znów wybrano do reklamy. Byłyśmy wczoraj w wa-wie ( Ludek, nie odzywałam się, bo wszystko ekspresem było :wink: ) i reklamowałyśmy koncentrat pomidorowy Pudliszki :lol: Troszkę fotek z planu W tle reklamowa rodzinka :wink: Chwile przerwy Moje zadanie - popychanie miski Nasza " kuchnia" Znów przerwa Co oni tam majstrują ? Osoba dzięki której dostałam się na plan Katarzyna Miklińska - zakład tresury Russ wa-wa Wielkie dzięki :angel: Ostatnia próba Po zdjęciach
PARSONRK Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! A z Poznania tez mam 8) To moje potworki :angel: A to tatuś Emira, dziadek Milo i Kropeczka
asiunia Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Hej!! Ziomalka-niestety pozostalych nie wiem :( Gratulujemy Fanaberii :angel: :angel: :angel: :angel: Zuch dziewczyna i rewelacyjna aktorka :drinking:
zadziorny Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ziomalka napisał(a):Pogrzeb Viz, pogrzeb!!! :lol: :lol: :lol: Przepraszam, a czyj to pogrzeb :hmmmm: :evil: :niewiem: :wink:
Ludek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 PARSONRK napisał(a):To ja też się troszkę pochwalę. Fanaberię znów wybrano do reklamy. Byłyśmy wczoraj w wa-wie ( Ludek, nie odzywałam się, bo wszystko ekspresem było :wink: ) i reklamowałyśmy koncentrat pomidorowy Pudliszki :lol: Gratulacje dla Fany :D . Kiedy emisja? Mam nadzieję, że koncentratu jej jeść nie kazali :lol: . PARSONRK napisał(a):Byłyśmy wczoraj w wa-wie ( Ludek, nie odzywałam się, bo wszystko ekspresem było :wink: ) Oj, podpadziocha :lol: .
Ziomalka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Pogrzeb Viz, jak nie pogrzebie! :snipersm: :sweetCyb: Dołączam sie do gratulacji dla Fanaberii :angel: A kiedy zabaczymy naszą gwiazdę w telewizji?
Viz Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Piękne fociaki, tego psiaka z łaciatym uszkiem pamiętam :D Dziewczynki nonie wiem na ktorym e-mailu je mam :( (:lol:) Jak znajde to obiecuje ze wstawie oczywiscie ;)
PARSONRK Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ziomalka napisał(a): Dołączam sie do gratulacji dla Fanaberii :angel: A kiedy zabaczymy naszą gwiazdę w telewizji? Reklamę Fervex-u można wypatrywać teraz w tv - czasami leci :angel: , ale kiedy puszczą Pudliszki.. tego nie wiem :roll:
Ziomalka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 A ten jackuś wydaje mi się wyjątkowo rodzinny, kto zacz? Może ktoś jest w stanie zidentyfikować? Wypisz, wymaluj- Ziomal! Spójrz w lewo! Dlaczego międzynarodowa wystawa poznańska nie pokazuje ani zwycięzców, ani stawek, że już galerii powystawowej nie wspomnę, a taki Chorzów potrafi, NDM też , a ten Poznań, gdzie ma być wystawa światowa w przyszłym roku to nie ma żadnych wyników po wystawie? No, chyba, że ja coś przeoczyłam uświadomcie mnie, bo sądzę, że jak ktoś już dostał prawa do ŚWIATÓWKI to powinien się wykazać. A wchodzę dziś na poznańską stronę, a tam null czyt. zero!! :evil:
PARSONRK Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Zdjęcia szczeniaczków z poprzedniego miotu. Zdjęcia są zeskanowane - wtedy jeszcze cyfrówki nie miałam cała rodzinka :P Ludek poznajesz potwora :angel: od góry: Emir i Fanaberia, szczeniaki, od lewej: Fetysz, Funt, Faraon, Fort, Ferwex, Furia Tak wynosiłam je na pierwszy spacerek pierwszy spacer - miały koło miesiąca chyba ... :roll: od lewej: Funt, Fort, Faraon (w głębi), Fetysz, Furia (najbardziej z przodu) mleczarnia :lol: Półtora miesięczne psiaczki na spacerku Rodzinka ruch to zdrowie :lol:
Ludek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 PARSONRK napisał(a):Zdjęcia szczeniaczków z poprzedniego miotu. Czyżbyś spodziewała się następnych maluchów?
anka-23 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 PARSONRK gratulacje dla Fany:D jakie słodkie maleństwa :) :)
Ziomalka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Jakie piękne, słodkie maluchy!:drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Cudeńka, aż mnie zazdrość bierze, że miałaś 6 rozkoszek w domu . :nonono2: Gdybym miała dom z ogrodem?Ach!!!:placz:
eloise Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ja tez mam russela i powiem wam ze z niego niezly zgrywus :) uwielbia zdieci i kocha ludzi. pozwala ze soba wszystko zrobic, jest neisamowitym pieszczochem to taka zywa maskotka, uwielbia byc w centrum zainteresowania ale.. lubi dominowac, rzuca sie na psy wieksze od siebie, ktorym wydaje sie ze on-kurdupel powinien sie podporzadkowac. juz nie raz musielismy go rozdzielac go z innymi psami. zawsze byly rany, czasem nawet do krwi- i to nie tylko u psow, bo my tez bylismy pogryzieni- niby nie powinno sie wkladac rak miedzy walczace psy ale lepiej ryzykowac swoimi ranami, niz psow, tak sadze. poniewaz zcasem chce sie rzucic na anszego 2 psa, to grozimy mu lapka na muchy :) i sie jej boi :) na spacery chodzi niestety na smyczy bo ucieka- szczegolnie w lesie, mozna sobie na niego czekac nawet godzine :) zadne grozby ani klapsy nie dzialaja zapobiegawczo- goni sarny, zajace, ko[ie dziury jak szalony- nasze podworko to pole golfowe :)
Ludek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 eloise napisał(a):ja tez mam russela i powiem wam ze z niego niezly zgrywus :) uwielbia zdieci i kocha ludzi. pozwala ze soba wszystko zrobic, jest neisamowitym pieszczochem to taka zywa maskotka, uwielbia byc w centrum zainteresowania ale.. lubi dominowac, rzuca sie na psy wieksze od siebie, ktorym wydaje sie ze on-kurdupel powinien sie podporzadkowac. juz nie raz musielismy go rozdzielac go z innymi psami. zawsze byly rany, czasem nawet do krwi- i to nie tylko u psow, bo my tez bylismy pogryzieni- niby nie powinno sie wkladac rak miedzy walczace psy ale lepiej ryzykowac swoimi ranami, niz psow, tak sadze. poniewaz zcasem chce sie rzucic na anszego 2 psa, to grozimy mu lapka na muchy :) i sie jej boi :) na spacery chodzi niestety na smyczy bo ucieka- szczegolnie w lesie, mozna sobie na niego czekac nawet godzine :) zadne grozby ani klapsy nie dzialaja zapobiegawczo- goni sarny, zajace, ko[ie dziury jak szalony- nasze podworko to pole golfowe :) Wypisz wymaluj Milo. No w lesie jeszcze mi nie zwiał, ale pewni jakby zobaczył jakiegoś zwierzaka, to by poleciał.
Recommended Posts