Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jacki z wystawy w NDM 11.12.2005

Psy

Młodzież
HARIBO Szczurołap (592)

Kl.Pośrednia
FOR PLEASURE of the Hunters Pride (593)

Suki
Młodzież
ABRAKADABRA Balao (594)
ZULKA MAGOR (1285)

Kl.Pośrednia
YACUZA Balao (595)

Kl.Otwarta
ARA Pniejnia (596)

Ja ktoś chce więcej szczegółów, to niech da znać, to dopiszę :D .

A zwycięski Jack też mi się podoba :D, na jesiennej też wygrał rasę, bo pamietam go z BIS-ów .

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Coś mi się wydaje, że w te zdjęcia z Krakowa wdarł się błąd. Na środkowym nie jest For pleasure tylko Joyreve Laird, nie suczka, jak wcześniej napisałam, tylko też pies!

A tu są razem

Prawda, że strasznie podobne?

Posted

Boze jakie piekne te piesie!
Gdzies mam fotki jacków z Poznańskiej międzynarodówki, ale musiałabym pogrzebać ;)
Piękne psiaki :)
A te na zdjeciach czarujace!

Posted

Cuda! Normalnie cuda! A żeby tak Ktoś je podpisał? A ten ostatni Jackuś, podejrzewam, to kto? :multi: Słodziak!!!
Asiunia!!! Takie skarby ukrywałaś? :oops:

Posted

To ja też się troszkę pochwalę.
Fanaberię znów wybrano do reklamy. Byłyśmy wczoraj w wa-wie ( Ludek, nie odzywałam się, bo wszystko ekspresem było :wink: ) i reklamowałyśmy koncentrat pomidorowy Pudliszki :lol:

Troszkę fotek z planu

W tle reklamowa rodzinka :wink:

Chwile przerwy

Moje zadanie - popychanie miski

Nasza " kuchnia"

Znów przerwa

Co oni tam majstrują ?

Osoba dzięki której dostałam się na plan Katarzyna Miklińska - zakład tresury Russ wa-wa Wielkie dzięki :angel:

Ostatnia próba

Po zdjęciach

Posted

PARSONRK napisał(a):
To ja też się troszkę pochwalę.
Fanaberię znów wybrano do reklamy. Byłyśmy wczoraj w wa-wie ( Ludek, nie odzywałam się, bo wszystko ekspresem było :wink: ) i reklamowałyśmy koncentrat pomidorowy Pudliszki :lol:

Gratulacje dla Fany :D . Kiedy emisja? Mam nadzieję, że koncentratu jej jeść nie kazali :lol: .

PARSONRK napisał(a):
Byłyśmy wczoraj w wa-wie ( Ludek, nie odzywałam się, bo wszystko ekspresem było :wink: )

Oj, podpadziocha :lol: .

Posted

Piękne fociaki, tego psiaka z łaciatym uszkiem pamiętam :D
Dziewczynki nonie wiem na ktorym e-mailu je mam :( (:lol:)
Jak znajde to obiecuje ze wstawie oczywiscie ;)

Posted

Ziomalka napisał(a):

Dołączam sie do gratulacji dla Fanaberii :angel:
A kiedy zabaczymy naszą gwiazdę w telewizji?

Reklamę Fervex-u można wypatrywać teraz w tv - czasami leci :angel: , ale kiedy puszczą Pudliszki.. tego nie wiem :roll:

Posted

A ten jackuś wydaje mi się wyjątkowo rodzinny, kto zacz?

Może ktoś jest w stanie zidentyfikować? Wypisz, wymaluj- Ziomal! Spójrz w lewo!
Dlaczego międzynarodowa wystawa poznańska nie pokazuje ani zwycięzców, ani stawek, że już galerii powystawowej nie wspomnę, a taki Chorzów potrafi, NDM też , a ten Poznań, gdzie ma być wystawa światowa w przyszłym roku to nie ma żadnych wyników po wystawie? No, chyba, że ja coś przeoczyłam uświadomcie mnie, bo sądzę, że jak ktoś już dostał prawa do ŚWIATÓWKI to powinien się wykazać. A wchodzę dziś na poznańską stronę, a tam null czyt. zero!! :evil:

Posted

Zdjęcia szczeniaczków z poprzedniego miotu.
Zdjęcia są zeskanowane - wtedy jeszcze cyfrówki nie miałam

cała rodzinka :P Ludek poznajesz potwora :angel:
od góry: Emir i Fanaberia, szczeniaki, od lewej: Fetysz, Funt, Faraon, Fort, Ferwex, Furia

Tak wynosiłam je na pierwszy spacerek

pierwszy spacer - miały koło miesiąca chyba ... :roll:

od lewej: Funt, Fort, Faraon (w głębi), Fetysz, Furia (najbardziej z przodu)

mleczarnia :lol:

Półtora miesięczne psiaczki na spacerku

Rodzinka

ruch to zdrowie :lol:

Posted

Jakie piękne, słodkie maluchy!:drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Cudeńka, aż mnie zazdrość bierze, że miałaś 6 rozkoszek w domu . :nonono2: Gdybym miała dom z ogrodem?Ach!!!:placz:

Posted

ja tez mam russela i powiem wam ze z niego niezly zgrywus :)
uwielbia zdieci i kocha ludzi. pozwala ze soba wszystko zrobic, jest neisamowitym pieszczochem to taka zywa maskotka, uwielbia byc w centrum zainteresowania
ale.. lubi dominowac, rzuca sie na psy wieksze od siebie, ktorym wydaje sie ze on-kurdupel powinien sie podporzadkowac.
juz nie raz musielismy go rozdzielac go z innymi psami. zawsze byly rany, czasem nawet do krwi- i to nie tylko u psow, bo my tez bylismy pogryzieni- niby nie powinno sie wkladac rak miedzy walczace psy ale lepiej ryzykowac swoimi ranami, niz psow, tak sadze.
poniewaz zcasem chce sie rzucic na anszego 2 psa, to grozimy mu lapka na muchy :) i sie jej boi :)
na spacery chodzi niestety na smyczy bo ucieka- szczegolnie w lesie, mozna sobie na niego czekac nawet godzine :) zadne grozby ani klapsy nie dzialaja zapobiegawczo- goni sarny, zajace, ko[ie dziury jak szalony- nasze podworko to pole golfowe :)

Posted

eloise napisał(a):
ja tez mam russela i powiem wam ze z niego niezly zgrywus :)
uwielbia zdieci i kocha ludzi. pozwala ze soba wszystko zrobic, jest neisamowitym pieszczochem to taka zywa maskotka, uwielbia byc w centrum zainteresowania
ale.. lubi dominowac, rzuca sie na psy wieksze od siebie, ktorym wydaje sie ze on-kurdupel powinien sie podporzadkowac.
juz nie raz musielismy go rozdzielac go z innymi psami. zawsze byly rany, czasem nawet do krwi- i to nie tylko u psow, bo my tez bylismy pogryzieni- niby nie powinno sie wkladac rak miedzy walczace psy ale lepiej ryzykowac swoimi ranami, niz psow, tak sadze.
poniewaz zcasem chce sie rzucic na anszego 2 psa, to grozimy mu lapka na muchy :) i sie jej boi :)
na spacery chodzi niestety na smyczy bo ucieka- szczegolnie w lesie, mozna sobie na niego czekac nawet godzine :) zadne grozby ani klapsy nie dzialaja zapobiegawczo- goni sarny, zajace, ko[ie dziury jak szalony- nasze podworko to pole golfowe :)

Wypisz wymaluj Milo. No w lesie jeszcze mi nie zwiał, ale pewni jakby zobaczył jakiegoś zwierzaka, to by poleciał.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...