Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ZAGINĄŁ SZCZENIAK PODOBNY DO TERIERA biały brązowy łeb, czarna łatka PONIEDZIAŁEK 12.03.07
W okolicach ul.FOKSAL WABI SIĘ MAJKI PIES MA 4 MIESIĄCE I JEST W TRAKCIE SZCZEPIEŃ DLA ZNALAZCY WYSOKA
NAGRODA
KONTAKT KRZYSIEK 602 11 44 00 lub 603 079 667

PROSIMY O POMOC W ODNALEZIENIU PSA

Posted

gladi napisał(a):
ZAGINĄŁ SZCZENIAK PODOBNY DO TERIERA biały brązowy łeb, czarna łatka PONIEDZIAŁEK 12.03.07
W okolicach ul.FOKSAL WABI SIĘ MAJKI PIES MA 4 MIESIĄCE I JEST W TRAKCIE SZCZEPIEŃ DLA ZNALAZCY WYSOKA
NAGRODA
KONTAKT KRZYSIEK 602 11 44 00 lub 603 079 667

PROSIMY O POMOC W ODNALEZIENIU PSA

Zamieść też ogłoszenie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=96

i śledź ogłoszenia zamieszczane tutaj
http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=28

Porozklejaj również ogłoszenia w okolicy, u wetów, zawiadom straż miejską, policję i sprawdzaj na Paluchu. Wiem też, że w GW ukazują się bezpłatnie ogłoszenia o znalezionych/zagubionych psach, tylko nie wiem czy codziennie.

Mam nadzieję, że psiak szybko się znajdzie.

Posted

Kto z was wybiera się w tym roku do Czaplinka ?
Ja się właśnie zastanawiam czy:
jechać do czaplinka,
czy jechać z białymi i z

do Wałbrzycha na klubówke gończych i krajówkę...........

Posted

Pozdrawiamy po spacerku z dwoma potworami :evil_lol:.
Oto dwa norowce...

Dookoła fruwały grudy ziemi.

Idąc z Lolkiem trzeba mieć oczy dookoła głowy, chwila nieuwagi i ....

Posted

[quote name='Nat&Rob']A kto to?:crazyeye:
To Whisky Kłusująca Sfora :) gończy polski :)
Ma prawie 2 miesiące (8-ego będzie miała). Kusza ma 3 i pół a są tego samego wzrostu :)

Posted

A ja przedstawię moją małą, bo rodzina mi się powiększyła.
GangStaff A CAPPELLA czyli Milka
o;Int.Ch., Ch.Nord Bushwack's AUSSIE BOY TO SALTIS
m; Ch. Pl.Gang Staff ALE LASKA

Posted

Gratulacje :)

Widzę, że russellowe rodzinki sie rozrastają.
Ciekawe dlaczego mój TZ jest taki nieubłagany.:evil_lol:

Posted

Wczoraj mielismy okazje (przy okazji wizyty w naszym oddziale ZK) spotkac przecudną nową sunie Agnieszki (PARSONRK).

Mała jest fenomenalna - najładniejszy Parson na kuli ziemskiej, :loveu: przepiękna:loveu: , :loveu: poprostu całuśna:loveu: , :loveu: mniamnuśna:loveu: i :loveu: ogólnie cudowna:loveu: .

Pozdrawiam

Agniecha :)

Posted

Ludek napisał(a):
Gratulacje :)

Widzę, że russellowe rodzinki sie rozrastają.
Ciekawe dlaczego mój TZ jest taki nieubłagany.:evil_lol:

A planujesz sunie dla Milo :cool3: koty chyba się same wyprowadzą :evil_lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
A planujesz sunie dla Milo :cool3: koty chyba się same wyprowadzą :evil_lol:

Na Milo, to ja planuję inny zamach:diabloti: .
Ale jeśli kiedyś będę sie jeszcze decydować na psiura, to na 99% będzie to sunia.:)

Posted

Witam, jestem nowa na tym forum, nazywam sie Anka i od ponad roku mam przyjemnosc posiadac jacka, suczke GiGi Gangstaff. Bylysmy juz na paru wystawach i nawet cos z nich przywiozlysmy :lol:
Ziomalka, gratuluje szczeniaczka, tak sie sklada, ze widzialam ten miot u hodowcy, wszystkie byly cudowne, mi szczegolnie spodobal sie jeden piesek, ale niestety narazie nie moge miec drugiego psa :placz:

Posted

Nie wiem czemu ale wcina mi ostatnio posty:angryy:

Wiec po raz drugi gratuluję Ziomalce pieknej suni!
Teraz Ziomal nie będzie musiał daleko lecieć w kawalerkę:razz:

Witaj Anka na forum! Przedstaw nam proszę swoją sunię, jaki ma charakter, itd. Fotki baaardzo mile widziane!

Posted

Dziekuje za namiar na forum, widzialam zdjecia, super!:)

GiGi znalazla sie u mnie jak miala prawie 5miesiecy, ale od razu przypadlysmy sobie do gustu, choc poczatki byly trudne, zwlaszcza szkody, ktore czynila w moich rzeczach osobistych...:mad: ale to juz za nami. Od poczatku szkole ja pod katem pracy z dziecmi, w maju mam nadzieje, ze pojedziemy na egzamin i juz sie denerwuje jak to bedzie, ale GiGi jeszcze o tym nie wie;) Uczy sie blyskawicznie, jest chetna i zawsze gotowa do pracy, ma super stosunki z innymi psami, ale zwierzeta typu kot musza miec sie na bacznosci. Uwielbiam patrzec jak mala "pracuje" nad wyniuchana nora krecia: kopie wtedy zajadle i przy tym smiesznie wyrywa zebami kawaly trawy z korzeniami, morde ma pelna ziemi:lol:

Zdjecia wstawie, jak tylko rozkminie jak to sie robi:oops:

Posted

[quote name='Anka&GiGi']

Zdjecia wstawie, jak tylko rozkminie jak to sie robi:oops:
jak odpowiadasz, to nad białym okienkiem odpowiedzi masz różne ikonki, między innych taką

Dalej - zdjęcie o rozmiarach 500x500 lub mniejsze ! wgrywasz np tu - http://www.imageshack.us/ (tu możesz od razu zmniejszyć fotkę zaznaczając "resize image") kopiujesz ścieżkę dostępu do zdjęcia (np prawą myszką, potem właściwości i kopiujesz adresik url ),po czym klikasz tą ikonkę
wklejasz skopiowany url i powinno pojawić się zdjęcie

Posted

[SIZE="5"]Wesołych Świąt.
Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,
a, przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka.
I niech, te święta będą jak bajka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...