Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak mnie tu taj dawno nie było... Aż mi wstyd :roll: Teraztrzeba ponadrabiać zaległości ;)

Marek z Gromem napisał(a):
A czy ktos z Was wybiera sie na przyszłoroczną zimókę do Głogowa ???

Mieliśmy w tym roku po Polsce nie jezdzić ale stęsknieni za wystawami w piątek wysłaliśmy zgłoszenie :)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A czy ktos z Was wybiera sie na przyszłoroczną zimókę do Głogowa ???

Mieliśmy w tym roku po Polsce nie jezdzić ale stęsknieni za wystawami w piątek wysłaliśmy zgłoszenie :)

My się stawiamy w Głogowie:lol: Nowa Ruda nam nie wypaliła:mad:

Posted

[quote name='mona_27']poprostu słodkie :loveu:

Podobną "szarańczę" już też przeżyłam (chyba na zdjęciu jest ich 16 szt.?) To może być miot od 2 suniek:lol: U nas było jeszcze w latach 90-tych ubiegłego wieku (jak to fajnie brzmi?) taki miot: 16 szt. od 2 suniek:cool3:

Posted

Malcharek Maria napisał(a):
My się stawiamy w Głogowie:lol: Nowa Ruda nam nie wypaliła:mad:

Wiemy, że nie wypaliła - zamknąłem ten temat, stwierdziłem, że to walka z wiatrakami :shake: .

A jaki psiaki Pani wystawia??

Posted

Wiemy, że nie wypaliła - zamknąłem ten temat, stwierdziłem, że to walka z wiatrakami :shake: .

A jaki psiaki Pani wystawia??

w kl.juniorów - KAMA
w kl. championów - CHARLY
w kl. użytkowej - DIANA

Posted

Szanowny Zadziorny...
Co w tym wieku jest pięknego? :evil_lol:

Czemu odrazu szarańcza? To tylko małe diabełki :evil_lol: Ile ich... Tylko się z takimi bawic! Prześliczne!

Posted

Wyobrażam sobie stadko małych jacków pędzących na mnie... :lol: Co małe to słodkie i piękne :) Russellka a jak się miewa Twoja mała? ;)
A gdzie Ziomalka?

Posted

O Astuś :cool3:
Sashka ma się dobrze... Leniuch się zrobił, że głowa mała! Trzeba panienkę rozkręcic w przerwie świątecznej :evil_lol: A jak B.J.? Kiedy planujesz własnego JRT? :loveu:

Posted

Tyle czasu już mineło, plany co do tego JRT "trochę się zmieniły... ;) A B.J dobrze, od jutra zaczynamy intensywne treningi, musi ciałka nabrać i KONDYCJI :lol: A masz może jakieś aktualne fotki swojej małej? :)

Posted

[quote name='Russelka']

Zadziorny Twoja 16- stka musiała byc daaawno temu :evil_lol: Bo obecnie nic fajnego w tym wieku nie ma...

Ziomalka z moim ukochanym Ziomalem- gdzie jesteście?

Jesteśmy,:lol: :calus: właśnie idziemy na spacer!

Jakby się tak zastanowić: to 16-ka jest tym atrakcyjniejsza, im bardziej się odniej oddalamy.:evil_lol: :placz:

Jest trochę zdjęć Ziomala w dogomaniackiej galerii (trochę starych, trochę nowych), można zerknąć...

Posted

[quote name='Russelka']
Zadziorny Twoja 16- stka musiała byc daaawno temu :evil_lol: Bo obecnie nic fajnego w tym wieku nie ma...

Zapewniam Cię, że zmienisz zdanie gdy dobijesz 80-tki :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

zadziorny napisał(a):
Zapewniam Cię, że zmienisz zdanie gdy dobijesz 80-tki :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Może nic fajnego = żadnych fajnych facetów? :cool3:

Posted

Ziomalka napisał(a):
Jesteśmy,:lol: :calus: właśnie idziemy na spacer!

Jakby się tak zastanowić: to 16-ka jest tym atrakcyjniejsza, im bardziej się odniej oddalamy.:evil_lol: :placz:

Jest trochę zdjęć Ziomala w dogomaniackiej galerii (trochę starych, trochę nowych), można zerknąć...

No nareszcie :multi: A Ziomal to już po prostu dorosły i przystojny mężczyzna :razz:

zadziorny napisał(a):

Ah... Ten czas tak szybko mija :-( :evil_lol: Zanim się obejrzymy to tyle się wydarzy...
D0minika napisał(a):

Popieram :D

Posted

[quote name='Asta']

Popieram :D

To brać się za starszych :eviltong: Jak ja miałam 16 lat, to pamiętam że rówieśnicy płci męskiej na etapie 6latków byli :evil_lol: Potem w ciągu roku, dwóch im się wyrównało ;)

Posted

Tylko Wy mi chłopa nie szukajcie :mad: Ja już swojego mam! Co prawda innego gatunku, ale za to jaki męski i elegancki :loveu: ZIOMAL Magor! Ba! Jak go w Sopocie zobaczyłam to odrazu pokochałam :evil_lol:

Asta, jak będe miała czas to poszukam jeszcze fot- pomęczę Was.

To Ty stary jesteś Zadziorny :evil_lol: A raczej "Panie" Zadziorny (80 lat to już szacuneczek) :evil_lol:

Posted

[quote name='Russelka']
To Ty stary jesteś Zadziorny :evil_lol: A raczej "Panie" Zadziorny (80 lat to już szacuneczek) :evil_lol:
Wręcz przeciwnie :shake:. Jestem "prawie" w Twoim wieku, bo mam teraz 15 lat (tylko na odwyrtkę :cool3: :evil_lol: :eviltong:). [SIZE=2]I bez "Pana" poproszę :mad:. Po prostu zadziorny :cool3: ;)

Posted

Russelka ale masz super psiaka! :loveu: Strasznie mi sie podobaja jej uszy wyglada z nimi super :loveu: Na prawde jest sliczna ;)
A my bedziemy miec pieska w sobote :crazyeye:

Co do 16lat to bylo super, moim najwiekszym zmartwieniem bylo czy pojde dzisiaj na konie czy nie :roll: :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...