PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ring: 10 Sędzia: Aneta Sobkowska-Dopierała (PL) 10.00 Jack Russell Terrier 19 11.00 Kerry Blue Terrier 5 11.15 Niemiecki terier myśliwski / Deutscher Jagdterrier / German Hunting Terrier 6 11.35 Parson Russell Terrier 4 11.50 Staffordshire Bull Terrier 20 12.50 Terier walijski / Welsh Terrier Jacki jako pierwsze:-o , ciekawa jestem, czy parsony o czasie będą - w najgorszy gorąc.......
wiki_2006 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Osiągnięcia wystawowe moich jackow: IGI I.J.Rot - Zakończony Championat Młodzieżowy Uri Paka Wilkołaka - Rozpoczęty Championat Młodzieżowy Luna Półdiable - Rozpoczęty Championat Młodzieżowy Powodzenia dla Was:) Pozdrawiam
Ziomalka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 wiki_2006- wielkie gratulacje:multi: . Masz zdolne bestie.;)
Russelka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Witam! Czy ktoś może mi powiedzieć, czy Sashka nie jest za gruba? I czy te włosy na brzuchu bardzo są widoczne :) Bo ona ma teraz (prawie) równą linię na dole, a kiedyś miała wcięcie ;) Jak to wygląda okiem fachowca? PS- Nie czepiać się szelek :evil_lol: To było tak spontanicznie zrobione foto :eviltong:
PARSONRK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Russelka napisał(a):Witam! Czy ktoś może mi powiedzieć, czy Sashka nie jest za gruba? I czy te włosy na brzuchu bardzo są widoczne :) Bo ona ma teraz (prawie) równą linię na dole, a kiedyś miała wcięcie ;) Jak to wygląda okiem fachowca? PS- Nie czepiać się szelek :evil_lol: To było tak spontanicznie zrobione foto :eviltong: No troszkę okrągła jest ;) ,lepiej by wyglądała z lekkim wcieciem - ale stoi super - kłaczki są ok.
Russelka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No to super :) Pobiegamy troszkę, bo ostatnio to tylko się bawi z sheltiakiem :evil_lol: Poćwiczymy umysłowo i panienka figurki nabierze :loveu:
kajacc Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Witam wszystkich miłośników parson russel terrier-ów chciałyśmy się przedstawić i zapoznać ponieważ jesteśmy tu nowe zatem przedstawiam moje najukochańsze szczęście OTO KIRA na tym zdjęciu śpi ze swoim przyjacielem Jodysławem tutaj portrecik a tu skok przez przeszkode na zajęciach z agility pozdrawiamy wszystkie parsonki i ich właścicieli:lol:
Ludek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Witaj kajacc:) Śliczne te Twoje zwierzaki. Ja też oprócz parsona mam rudego kota, ale takich zdjęć nigdy nie będę miała. Kontakty Milo - Tygrys ograniczają się do prania po pysku. Oczywiście przez Tygrysa:evil_lol: .
Marmal Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Baaardzo długo nie było mnie na dogo, więc hurtem dla wszystkich gratulacje za osiągnięcia:multi: i witam również Kajacc wśród russellowców:loveu: . Może napiszesz coś więcej na jej temat? Po jakich rodzicach? W jakim jest wieku itp. A poniżej zdjęcie małego jacka, który ratuje się przed upałami: i wreszcie można "żyć"
Marmal Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 no, może jeszcze trochę: No i "pupcię" trzeba trochę opalić: A to "mała dama" - KAMA
Ludek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jakie one już duże i śliczniaste.:loveu: I tak jak wszystkie russelle lubią wodę. Mieszkam k. parku, w którym są zbiorniki z wodą wyłożone czerwoną cegła. Wczoraj na wieczornym spacerze z takiego musialam wyławiać piłkę, bo Milo gnał do niego przez pół parku z piłką w zębach. Oczywiście nagle ogłuchł:angryy: . Wsoczył do wody piłkę, utopił, a potem nie umiał jej znaleźć, bo woda czerwona o tych cegieł. No i Pani musiała uratować piłkę.:evil_lol:
Marmal Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ludek napisał(a):Jakie one już duże i śliczniaste.:loveu: I tak jak wszystkie russelle lubią wodę. Oj, lubią, lubią:diabloti: Niedaleko mamy staw, na który nieopacznie wzięliśmy te maluchy (3 m-ce życia) i jak poszły do wody, to myśleliśmy, że trzeba będzie po nie płynąć, aby wreszcie chciały wyjść na ląd stały:cool3: Teraz tylko miednica na własnym podwórku - "za karę" hi,hi,hi;)
Ludek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ale jesteście okrutni.:evil_lol: A maluchy zostają u Was?
WŁADCZYNI Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja jak na razie nie spławiłam psa w jakimś bajorku- jakoś mnie te miejskie odrzucają;)
Marmal Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ludek napisał(a):Ale jesteście okrutni.:evil_lol: A maluchy zostają u Was? Zostaje nasza damulka KAMA, reszta czeka;) ..... A to buziaczek dla braciszka w dniu 3-cich urodzin:
Ziomalka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 MM- piękne zdjęcia. Zazdrościmy domu z ogrodem. W taaakie upały biedne pieski w mieście nie mają gdzie się ochłodzić.:placz: Wczoraj zostałam obrzydliwie zaskoczona. Pojechałam sobie z Ziomalem nad nasz pobliski akwen Jeziorko Nakło- Chechło i okazoło się, że gmina Świerklaniec wykombinowała zakaz kąpieli psów na całym akwenie.:crazyeye: (pod karą administracyjną) Dali niezłą broń w ręce nietolerancyjnych ignorantów. Pies nawet łap przy brzegu ochłodzić nie może, bo zaraz krzyki: przecież tu się kąpią dzieci. Swoją drogą te mamuśki ślepe są na to, ze to właśnie ich pociechy do wody się załatwiają, a pies nigdy. A niech tam, niech się chlapią w tej zupie do upojenia. Tylko ludziska bezczelni sie zrobili zero tolerancji. I żeby tak cały akwen- jezioro dla ludzi, zero dla piesków. Kiedyś to było miłe miejsce, a teraz miejsce nagonki na właścicieli psów.:shake: Trochę jestem rozgoryczona, bo kawał Polski zjeździłam i jeszcze tak nie było żeby kawałka wody w jeziorze dla piesków nie było. A tu pod nosem taki afront.:angryy: Rasizm.
WŁADCZYNI Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ziomalko ja chyba wole kąpiele z psem- cichy, nie pyskuje, nie chlapie, nie rzuca błotem same plusy!;) Tylko czy nie można zostawić kawałka wody dla psów-osobne zjeście, nie wiem druga strona jeziora?
Ziomalka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):Ziomalko ja chyba wole kąpiele z psem- cichy, nie pyskuje, nie chlapie, nie rzuca błotem same plusy!;) Tylko czy nie można zostawić kawałka wody dla psów-osobne zjeście, nie wiem druga strona jeziora? No właśnie! Ale na to potrzeba trochę wyobraźni i tolerancji, a tego naszym władzom wyraźnie brakuje.:angryy:
PARSONRK Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nasz ogrodowy basenik :p oblegany notorycznie Fabio już nawet nie bawi się z wchodzeniem, tylko skacze z brzegu :evil_lol:
WŁADCZYNI Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja musze Su przedstawić wodę zobaczymy co powie;) Szkoda że psy nie nurkują w sprzęcie- ah na zawsze już razem nad i pod wodą:loveu: Trzeba stworzyć drużyne i na zawody skoków psich do wody:diabloti:
Diva Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dziekujemy za sesje z Krakowa . :multi: Czy wybieracie się do Nowego Sącza na wystawę ? Pozdrowionka od Divy dla Ziomala ABO nasz "użytek" ulubiony Pieski młodzież POKER Drapichrust ( wł. mówił, że auto mu się zepsuło i niestety przyjechał duuuużo później i wszystko w biegu....- szkoda pech) YOHITO Magor ZIOMAL Magor Zwycięzca ZIOMAL Otwarta CUDNY CZORCIK Magor CZARUJĄCY CIAPEK Magor DYNAMIC DYLAN of Jack's Paradise IWO J.J.ROT Zwycięzca Ciapek Kl. użytkowa - Gang- Staff WISH ME LUCK - Gabo NPwR- CACIB CIAPEK Suczki młodzież ABRACADABRA Balao FILUTKA_FOREL Thidalium INKA Obornicki Nornik IRISH Obornicki Nornik ZULKA Magor ZUPER DIVA Balao Finał - Filutka I miejsce Kl. pośrednia Gang- Staff GOOD LUCK HERA Obornicki Nornik Finał Pośr- Wybory BOB BOB - Piękna FILUTKA_FOREL Thidalium
Recommended Posts