Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ring: 10
Sędzia: Aneta Sobkowska-Dopierała (PL)
10.00 Jack Russell Terrier 19
11.00 Kerry Blue Terrier 5
11.15 Niemiecki terier myśliwski / Deutscher Jagdterrier / German Hunting Terrier 6
11.35 Parson Russell Terrier 4
11.50 Staffordshire Bull Terrier 20
12.50 Terier walijski / Welsh Terrier

Jacki jako pierwsze:-o , ciekawa jestem, czy parsony o czasie będą - w najgorszy gorąc.......

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Osiągnięcia wystawowe moich jackow:

IGI I.J.Rot - Zakończony Championat Młodzieżowy
Uri Paka Wilkołaka - Rozpoczęty Championat Młodzieżowy
Luna Półdiable - Rozpoczęty Championat Młodzieżowy

Powodzenia dla Was:)

Pozdrawiam

Posted

Witam!

Czy ktoś może mi powiedzieć, czy Sashka nie jest za gruba? I czy te włosy na brzuchu bardzo są widoczne :) Bo ona ma teraz (prawie) równą linię na dole, a kiedyś miała wcięcie ;) Jak to wygląda okiem fachowca?

PS- Nie czepiać się szelek :evil_lol: To było tak spontanicznie zrobione foto :eviltong:

Posted

Russelka napisał(a):
Witam!

Czy ktoś może mi powiedzieć, czy Sashka nie jest za gruba? I czy te włosy na brzuchu bardzo są widoczne :) Bo ona ma teraz (prawie) równą linię na dole, a kiedyś miała wcięcie ;) Jak to wygląda okiem fachowca?

PS- Nie czepiać się szelek :evil_lol: To było tak spontanicznie zrobione foto :eviltong:

No troszkę okrągła jest ;) ,lepiej by wyglądała z lekkim wcieciem - ale stoi super - kłaczki są ok.

Posted

No to super :) Pobiegamy troszkę, bo ostatnio to tylko się bawi z sheltiakiem :evil_lol: Poćwiczymy umysłowo i panienka figurki nabierze :loveu:

Posted

Witam wszystkich miłośników parson russel terrier-ów
chciałyśmy się przedstawić
i zapoznać ponieważ jesteśmy tu nowe

zatem przedstawiam moje najukochańsze szczęście
OTO KIRA
na tym zdjęciu śpi ze swoim przyjacielem Jodysławem

tutaj portrecik

a tu skok przez przeszkode na zajęciach z agility

pozdrawiamy wszystkie parsonki
i ich właścicieli:lol:

Posted

Witaj kajacc:)

Śliczne te Twoje zwierzaki.

Ja też oprócz parsona mam rudego kota, ale takich zdjęć nigdy nie będę miała. Kontakty Milo - Tygrys ograniczają się do prania po pysku. Oczywiście przez Tygrysa:evil_lol: .

Posted

Baaardzo długo nie było mnie na dogo, więc hurtem dla wszystkich gratulacje za osiągnięcia:multi: i witam również Kajacc wśród russellowców:loveu: . Może napiszesz coś więcej na jej temat? Po jakich rodzicach? W jakim jest wieku itp.
A poniżej zdjęcie małego jacka, który ratuje się przed upałami:

i wreszcie można "żyć"

Posted

Jakie one już duże i śliczniaste.:loveu:

I tak jak wszystkie russelle lubią wodę.

Mieszkam k. parku, w którym są zbiorniki z wodą wyłożone czerwoną cegła. Wczoraj na wieczornym spacerze z takiego musialam wyławiać piłkę, bo Milo gnał do niego przez pół parku z piłką w zębach. Oczywiście nagle ogłuchł:angryy: . Wsoczył do wody piłkę, utopił, a potem nie umiał jej znaleźć, bo woda czerwona o tych cegieł. No i Pani musiała uratować piłkę.:evil_lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Jakie one już duże i śliczniaste.:loveu:

I tak jak wszystkie russelle lubią wodę.

Oj, lubią, lubią:diabloti: Niedaleko mamy staw, na który nieopacznie wzięliśmy te maluchy (3 m-ce życia) i jak poszły do wody, to myśleliśmy, że trzeba będzie po nie płynąć, aby wreszcie chciały wyjść na ląd stały:cool3: Teraz tylko miednica na własnym podwórku - "za karę" hi,hi,hi;)

Posted

Ludek napisał(a):
Ale jesteście okrutni.:evil_lol:

A maluchy zostają u Was?

Zostaje nasza damulka KAMA, reszta czeka;) .....

A to buziaczek dla braciszka w dniu 3-cich urodzin:

Posted

MM- piękne zdjęcia. Zazdrościmy domu z ogrodem. W taaakie upały biedne pieski w mieście nie mają gdzie się ochłodzić.:placz:
Wczoraj zostałam obrzydliwie zaskoczona. Pojechałam sobie z Ziomalem nad nasz pobliski akwen Jeziorko Nakło- Chechło i okazoło się, że gmina Świerklaniec wykombinowała zakaz kąpieli psów na całym akwenie.:crazyeye: (pod karą administracyjną)
Dali niezłą broń w ręce nietolerancyjnych ignorantów. Pies nawet łap przy brzegu ochłodzić nie może, bo zaraz krzyki: przecież tu się kąpią dzieci. Swoją drogą te mamuśki ślepe są na to, ze to właśnie ich pociechy do wody się załatwiają, a pies nigdy. A niech tam, niech się chlapią w tej zupie do upojenia. Tylko ludziska bezczelni sie zrobili zero tolerancji.
I żeby tak cały akwen- jezioro dla ludzi, zero dla piesków. Kiedyś to było miłe miejsce, a teraz miejsce nagonki na właścicieli psów.:shake:
Trochę jestem rozgoryczona, bo kawał Polski zjeździłam i jeszcze tak nie było żeby kawałka wody w jeziorze dla piesków nie było. A tu pod nosem taki afront.:angryy: Rasizm.

Posted

Ziomalko ja chyba wole kąpiele z psem- cichy, nie pyskuje, nie chlapie, nie rzuca błotem same plusy!;) Tylko czy nie można zostawić kawałka wody dla psów-osobne zjeście, nie wiem druga strona jeziora?

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Ziomalko ja chyba wole kąpiele z psem- cichy, nie pyskuje, nie chlapie, nie rzuca błotem same plusy!;) Tylko czy nie można zostawić kawałka wody dla psów-osobne zjeście, nie wiem druga strona jeziora?

No właśnie! Ale na to potrzeba trochę wyobraźni i tolerancji, a tego naszym władzom wyraźnie brakuje.:angryy:

Posted

Ja musze Su przedstawić wodę zobaczymy co powie;) Szkoda że psy nie nurkują w sprzęcie- ah na zawsze już razem nad i pod wodą:loveu:
Trzeba stworzyć drużyne i na zawody skoków psich do wody:diabloti:

Posted

Dziekujemy za sesje z Krakowa . :multi:
Czy wybieracie się do Nowego Sącza na wystawę ?
Pozdrowionka od Divy dla Ziomala

ABO nasz "użytek" ulubiony

Pieski młodzież

POKER Drapichrust ( wł. mówił, że auto mu się zepsuło i niestety przyjechał duuuużo później i wszystko w biegu....- szkoda pech)

YOHITO Magor

ZIOMAL Magor

Zwycięzca ZIOMAL

Otwarta
CUDNY CZORCIK Magor

CZARUJĄCY CIAPEK Magor

DYNAMIC DYLAN of Jack's Paradise

IWO J.J.ROT

Zwycięzca Ciapek

Kl. użytkowa - Gang- Staff WISH ME LUCK - Gabo

NPwR- CACIB
CIAPEK

Suczki młodzież
ABRACADABRA Balao

FILUTKA_FOREL Thidalium

INKA Obornicki Nornik

IRISH Obornicki Nornik

ZULKA Magor

ZUPER DIVA Balao

Finał - Filutka I miejsce

Kl. pośrednia
Gang- Staff GOOD LUCK

HERA Obornicki Nornik

Finał Pośr-

Wybory BOB

BOB - Piękna FILUTKA_FOREL Thidalium

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...