Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najprawdopodobniej Gang Staff zdobył CWC i Zwycięstwo Rasy, a Brzanka chyba też CWC i NSwR. Trochę ciężko mi dokładnie określić, ponieważ sędzia wybitnie słabo akcentował kto wygrywał i w zasadzie trzeba się było mocno domyślać który jest pierwszy. Dlatego głowy nie dam za wyniki.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie wstałam po Wrocławskich zawodach agility
Foteczek troszke jest i wstawię potem.
W sumie w agility startują obecnie trzy parsony, zero jacków.
Parsony to: Gracja Obornicki Nornik, mój Kropek (Funt) i Milo Ludek.

Agata miło było cię poznać - Reja jest śliczna
Flaire w koncu wiemy z kim gadamy, nie ;)

Posted

PARSONRK napisał(a):
Właśnie wstałam po Wrocławskich zawodach agility
Foteczek troszke jest i wstawię potem.
W sumie w agility startują obecnie trzy parsony, zero jacków.
Parsony to: Gracja Obornicki Nornik, mój Kropek (Funt) i Milo Ludek.

Flaire w koncu wiemy z kim gadamy, nie ;)

A jak Wam poszło?

Posted

Ludek napisał(a):
A jak Wam poszło?

Startowałam tylko w niedzielę - w sobotę w korkach stałam :angryy: - mamy II miejsce w agility+jumping, a w egzaminach IV.
Mamy kolejny wpis do A2, brakuje nam tylko jednego :diabloti: do "dwójek"

Posted

Flaire w koncu wiemy z kim gadamy, nie ;)[/quote]

I nawzajem!!! Pierwszy raz byłam na zawodach agility i jest tam wspaniała atmosfera. Jeśli solidnie popracujemy z Reją to myślę że na pierwszy strzał agilitowski pójdzie Szczecin. A psiaki na torach świetne!

Posted

PARSONRK napisał(a):
Startowałam tylko w niedzielę - w sobotę w korkach stałam :angryy: - mamy II miejsce w agility+jumping, a w egzaminach IV.
Mamy kolejny wpis do A2, brakuje nam tylko jednego :diabloti: do "dwójek"

Gratuluję osiągnięć! :smilecol: Kropek świetnie się prezentuje na tych zdjęciach od Ludek.
A Gracja jest po prostu piękna.
Ja cały czas żałuję, że na Śląsku nie ma gdzie trenować agility.:oops:

Posted

Parę zdjęć z Antoninka:
Brzanka

Gang-Staff

Pierwsze jacki za płoty czyli spotkanie Rei z Jackami

Jacki na ringu. Niestety udało mi się złapać tylko Ganga, bo się zagadałam:oops: .

A teraz Leica Półdiable. Trzeba zaznaczyć że Pani Basia z Psiego Chaosu wpadła na wystawę dosłownie na 2 minuty przed sędziowaniem, ale i tak udało jej się wystawić wszystkie trzy suki.

I to na tyle ode mnie.

Posted

AGATA - świetne fotki. Zawsze fajnie oglądnąć zdjęcia z wystawy na której osobiście się nie było:razz: A Basia spóźniła się, bo pomylili Antonin z Antoninkiem:evil_lol:

LUDEK - też świetne zdjęcia Kropka (ja wstawiłam tylko jedno, które znalazłam w wątku Agility).

Posted

[quote name='Marek z Gromem']GRATULUJEMY ZWYCIĘŻCĄ !!!!!

I my sie pochwalimy

Szorstek w Gorzowie lokata 1, CWC Najlepszy Pies w Rasie i Zwyciężca Rasy :)

Gratulujemy :multi:

Co do agility. Fotki nadal się pojawiają, więc zamist je kopiować podaję link do wątku - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25304&page=9 od strony 9 zaczynają się fotorelacje. Znajdziecie tu full fotek, w tym też Kropka (Funta) i Gracji

Posted

Marek z Gromem i Szorstkiem - wielkie gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:

Agata Hanel- ten Gang- Staff to mi wygląda na Gabo- Wish Me Luck, od Luby. Ten co wygrał norę w Pszczynie. Ciekawe, czy dobrze trafiłam.:razz:

Posted

[quote name='Malcharek Maria']LUDEK - też świetne zdjęcia Kropka (ja wstawiłam tylko jedno, które znalazłam w wątku Agility).

Cieszę się, żedjęcia się podobaja, ale to nie mojego autorstwa.:evil_lol:

Posted

Agata Hanel- ten Gang- Staff to mi wygląda na Gabo- Wish Me Luck, od Luby. Ten co wygrał norę w Pszczynie. Ciekawe, czy dobrze trafiłam.:razz:

To był Gang Staff Wish me Luck- właściciel A. Leśniak- klasa otwarta.
A Brzanka to Yhenjyty Duuhukullaine (mam nadzieję ze się nie pomyliłam)- właściciel Marcin Cisło- klasa pośrednia. Źródło: katalog.

Posted

Hej!:lol: Właśnie wyłuskałam staweczkę na Szczecin. Z wykazu wystawców:evil_lol: .

Jack Russell Terrier, pies, młodzieży - ALI ABABOUA OF Mayo Land
Jack Russell Terrier, pies, młodzieży - ZIOMAL Magor

Jack Russell Terrier, pies, pośrednia - HULA-HOP Szczurołap
Jack Russell Terrier, pies, pośrednia - Gang-Staff (FCI) MOVIE STAR

Jack Russell Terrier, pies, otwarta - FROLIK Fioletowa Magia

Jack Russell Terrier, suka, młodzieży - INDI Półdiable
Jack Russell Terrier, suka, młodzieży - FAWORYTKA-FULDA Thidalium
Jack Russell Terrier, suka, młodzieży - LEDA Bieszczadzkie Leszcze

Jack Russell Terrier, suka, pośrednia - Yhenjyty DUUHUKELLOINE
Jack Russell Terrier, suka, pośrednia - GENTLE GABI of Jack's Paradise

Jack Russell Terrier, suka, otwarta - Beaconway SUMMER WIND
Jack Russell Terrier, suka, otwarta - CYMKA Kucykowy Kumpel

Parson Russell Terrier, pies, pośrednia - FUNT Mysia Zagłada

Parson Russell Terrier, pies, otwarta - REDNOCK EMIR Green Dog

Parson Russell Terrier, suka, pośrednia - TOFFI Półdiable

Parson Russell Terrier, suka, otwarta - GRACJA Obornicki Nornik
Parson Russell Terrier, suka, otwarta - GAMA Obornicki Nornik
Parson Russell Terrier, suka, otwarta - FANABERIA Półdiable
Parson Russell Terrier, suka, otwarta - TOTO Półdiable
Parson Russell Terrier, suka, otwarta - NAOMI OF WHITE NICE STYLE

Parson Russell Terrier, suka, użytkowa - NOMEN OMEN JAGA Półdiable

Posted

Wiecie co, to nudne być zaczyna. Nikt psów nie wystawia ?? Psów w sensie samców.

Stawka na krajową terrierów Lubieszyn - zaraz po Szczecinie 18 czerwca
Parsony moje dwa chłopaki

Jack russell
Cisło Marcin, KrasneJack Russell Terrier, suka, pośrednia - Yhenjyty DUUHUKELLOINE

Jadwiszczak Grażyna, SzczecinJack Russell Terrier, suka, młodzieży - INDI Półdiable

Jadwiszczak Grażyna, SzczecinJack Russell Terrier, pies, młodzieży - ALI ABABOUA OF Mayo Land

Jadwiszczak Grażyna, SzczecinJack Russell Terrier, suka, pośrednia - GENTLE GABI of Jack's Paradise

Jóźwiak-Drożdż Anna, GdańskJack Russell Terrier, suka, otwarta - Beaconway SUMMER WIND

Kowaliński Janusz, KobylankaJack Russell Terrier, pies, pośrednia - HULA-HOP Szczurołap

Maryniak Marek, SzczecinJack Russell Terrier, pies, pośrednia - Gang-Staff (FCI) MOVIE STAR

Tymańska Małgorzata, GdańskJack Russell Terrier, suka, młodzieży - LEDA Bieszczadzkie Leszcze

[COLOR=black][FONT=Arial]Wawrzyniak Iwona, GryficeJack Russell Terrier, suka, otwarta - CYMKA Kucykowy Kumpel

[COLOR=black][FONT=Arial]Wójcik Marta, SzczecinJack Russell Terrier, pies, otwarta - FROLIK Fioletowa Magia

Posted

[quote name='Ziomalka']Qurcze znowu trafił nam się piękny pies do rywalizacji:diabloti: , będzie ciężko:mad: .

A oto on jak miał trzy miesiące (chyba niecałe) Ali Ababoua of Mayo Land

Piękny, prawda? :evil_lol:
Więcej o Alim http://fioletowamagia.pl/index800x600.php
Można go też zobaczyć na naszej stronce klubowej - Grażyna ćwiczy z nami agility ;) www.hop-szczecin.prv.pl
A z Alim spotkacie się też w Czaplinku

Foto z zawodów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1763013#post1763013 Fanaberia i Fabio :loveu:

Posted

[quote name='Ziomalka']

Trafiony zatopiony;)
Mój Gapcio dostał CWC, Zw Rasy i tym samym zakończył Championat Polski!!!!!!:multi:

Powodzenia dla wszystkich w Szczecinie!!

Posted

[quote name='LUBA']Trafiony zatopiony;)
Mój Gapcio dostał CWC, Zw Rasy i tym samym zakończył Championat Polski!!!!!!:multi:

LUBA - WIELKIE GRATULACJE :laola:

Będzie w Czaplinku co....:popcorn:

Z mordusi Twój Gapcio jest bardzo podobny do tatusia Charlego:lol:

Posted

LUBA napisał(a):
Trafiony zatopiony;)

Wielkie brawa dla Championa i Właścicielki! :cunao: :cunao: :laola:

Posted

Słuchajcie Myszobóje:lol: Mam do Was prośbę - kolega (a raczej jego urwisy:lol: ) zainteresowany jest mocno zakupem szczeniaczka rasy Jack Rusell Terier. Pyta się mnie, ale ja ani mru-mru się nie znam się na rasie, ani też hodowli nie znam. Czy moglibyście polecić jakąś hodowlę tej rasy, gdzie szczeniaczki będą do odebrania kole września?
Z góry dzięki!:diabloti: :lol: ;)
PS.
Zapomniałem - tylko z prawej dolnej ćwiartki Polski.:lol: Jesteśmy z najpiękniejszego regionu czyli Podkarpacia:eviltong: i nie uśmiecha nam się naginać do np. Kamienia Pomorskiego:diabloti:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Słuchajcie Myszobóje:lol: Mam do Was prośbę - kolega (a raczej jego urwisy:lol: ) zainteresowany jest mocno zakupem szczeniaczka rasy Jack Rusell Terier. Pyta się mnie, ale ja ani mru-mru się nie znam się na rasie, ani też hodowli nie znam. Czy moglibyście polecić jakąś hodowlę tej rasy, gdzie szczeniaczki będą do odebrania kole września?
Z góry dzięki!:diabloti: :lol: ;)
PS.
Zapomniałem - tylko z prawej dolnej ćwiartki Polski.:lol: Jesteśmy z najpiękniejszego regionu czyli Podkarpacia:eviltong: i nie uśmiecha nam się naginać do np. Kamienia Pomorskiego:diabloti:
Jego urwisy- w sensie dzieci? Bo to chyba za trudny pies dla dziecka:cool3: Po przyjaciela nie pojedziesz np. do Kamienia Pomorskiego?:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...