PARSONRK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 AMIŚKA napisał(a):w której hali wystawiasz Emirka i Kropeczka a może wiesz w któraj będą zawody? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wystawiam hala 5 zawody są na hali 3. Znowu będę biegać między halami :roll: jak co roku :roll:
PARSONRK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ludek napisał(a):Któryś skończy na pewno :D. Ale dopisało russelków. Tak, ale mnie dobiły ilości jacków w klasach :o tyle chyba jeszcze nie było :o A parsonków niewiele jak zawsze :wink: i konkurencja słaba :wink:
Ludek Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 PARSONRK napisał(a):A parsonków niewiele jak zawsze :wink: I tak sporo. To chyba jedna z liczniej obsadzonych wystaw spośród tych na których byłam:lol:. PARSONRK napisał(a): i konkurencja słaba :wink: Czyżbyś mówiła o nas :wink:.
PARSONRK Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Ludek'][quote name='PARSONRK']A parsonków niewiele jak zawsze :wink: I tak sporo. To chyba jedna z liczniej obsadzonych wystaw spośród tych na których byłam:lol:. W Czaplinku było 14, w Sopocie też sporo było ( chyba 16 - nie pamiętam już) [quote name='PARSONRK'] i konkurencja słaba :wink: Czyżbyś mówiła o nas :wink:. Raczej o ogólnej ilości konkurentów i konkurentek :evilbat: :wink:
Ziomalka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Zapraszam na stronę Ziomala. Mnóóóóóóóóóóóóstwo zdjęć do oglądania. :lol: :roll: :lol: www.ziomal.dog.pl Życzę dobrej zabawy!
Ludek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Ziomalka']Zapraszam na stronę Ziomala. Mnóóóóóóóóóóóóstwo zdjęć do oglądania. :lol: :roll: :lol: www.ziomal.dog.pl Życzę dobrej zabawy! Chyba teraz wszyscy oglądają, bo na niektórych stronach wyświetla sie komunikat o przekroczonym transferze :D. Stronka bardzo fajna i jak profesjonalnie zrobiona :D . Mam tylko jedną uwagę. Na stronie głównej chyba zdjęcia jest za duże, bo nie mieści się na ekranie. Żeby go bejrzeć, to trzeba przewijać suwakiem. Ale może to wina mojego koma.
Ludek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Wiecie może, o której się kończy wystawa w Poznaniu? Muszę bilety na pociąg kupić.
Ludek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 No bilety do Poznania zakupione. Mój mąż uważa, że jestem nienormalna. Wydałam prawie 300 zł, żeby przez 5 min. z psem w kółko pobiegać. Swoja drogą PKP to zdziercy :evil: .
Mokka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ludek napisał(a):No bilety do Poznania zakupione. Mój mąż uważa, że jestem nienormalna. Wydałam prawie 300 zł, żeby przez 5 min. z psem w kółko pobiegać. Swoja drogą PKP to zdziercy :evil: . Jakoś drogo Ci wyszło :o Ja w zeszłym roku jechałam koleją i w obie strony wyszło poniżej 200zł. Miejscówka była i wszystkie szykany, to było EC albo IC.
Ludek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Mokka napisał(a):Ludek napisał(a):No bilety do Poznania zakupione. Mój mąż uważa, że jestem nienormalna. Wydałam prawie 300 zł, żeby przez 5 min. z psem w kółko pobiegać. Swoja drogą PKP to zdziercy :evil: . Jakoś drogo Ci wyszło :o Ja w zeszłym roku jechałam koleją i w obie strony wyszło poniżej 200zł. Miejscówka była i wszystkie szykany, to było EC albo IC. Bilety 170,00 zł + 90,00 zł opłata za wystawę. I tak udało mi się zaoszczędzić na bilecie powrotnym 32,00 zł i do tego wracać będę i klasą :D. Jest promocja i bilet w I klasie kosztuje 52,00 zł, a w II 86,00 zł. Z tym ,że ilość tańszych biletów ograniczona. Niestety nie udało mi się załapać na promocyjny w II klasie (36,00 zł), ani na TLK. A do tego coś na pewno wydam jeszcze na wystawie.
PARSONRK Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 O tak na wystawce na 100% się coś wyda :lol:
Ludek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Aga, już myślałam, że gdzieś zaginęłaś :D. Proszę jutro za nas trzymać kciuki. Jedziemy na zawody agility w laskach.
PARSONRK Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Ludek']Aga, już myślałam, że gdzieś zaginęłaś :D. Monitorek mi się przepalił, i nie miałam dostępu do komputera :D Proszę jutro za nas trzymać kciuki. Jedziemy na zawody agility w laskach. Liczęna zdjęcia mistrza :lol: :lol: :olympic: :B-fly:
Ludek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 PARSONRK napisał(a): Liczęna zdjęcia mistrza :lol: :lol: :olympic: :B-fly: Jakiegoś mistrza na pewno będą :lol:
Ludek Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 PARSONRK napisał(a):I jak ? I jak ? :wink: :lol: Co prawda załapaliśmy 2 detki, ale ogólnie dobrze. Jedną dostaliśmy, bo ja chciałam przedobrzyć, a drugą, bo trochę kiepsko był ustawiony tor, a my jeszcze nie za wiele umiemy. Niektóre przeszkody były równo z granicą toru. I niestety Milo się nie wyrobił i wyskoczył poza tor. W sumie jednak jestem zadowolona. Słucha się już na torze, w dużym procencie dale się odwoływać. Teraz musimy popracować nad techniką, a ja chyba zacznę trnować sprint, bo nie mogę za nim nadążyć. :lol: Niestety nie obyło się bez burdy, którą przypłaciłam ugryzieniem i mam tera fioletowy paznokieć i boli jak cholera:evil:.
PARSONRK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Ludek'] Słucha się już na torze, w dużym procencie dale się odwoływać. No to faktycznie postępy. A biegnąc warczał an wszystkich ? Teraz musimy popracować nad techniką, a ja chyba zacznę trnować sprint, bo nie mogę za nim nadążyć. :lol: Ja już ćwiczę do Kropeczka :wink: :lol: Niestety nie obyło się bez burdy, którą przypłaciłam ugryzieniem i mam tera fioletowy paznokieć i boli jak cholera:evil:. Ale jest coraz lepiej, była tylko jedna burda :wink:
Ludek Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 PARSONRK napisał(a):Ludek napisał(a): Słucha się już na torze, w dużym procencie dale się odwoływać. No to faktycznie postępy. A biegnąc warczał an wszystkich ? Tym razem nie. Skupiał się na mnie :D . Mimo tego, że zawody były na dwóch torach ustawionych k. siebie. PARSONRK napisał(a):Ludek napisał(a): Niestety nie obyło się bez burdy, którą przypłaciłam ugryzieniem i mam tera fioletowy paznokieć i boli jak cholera:evil:. Ale jest coraz lepiej, była tylko jedna burda :wink: :lol: :lol: :lol:
Russelka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Witam! Ja coprawda russela jeszcze nie posiadam, ale tylko do 22 grudnia :P Bo wtedy pojawi się u mnie suczka rasy jack russel terier z Irlandzkiej hodowli :D Jesli się dowiem czegoś nowego to oczywiście poinformuję!
Russelka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Jakimś cudem udało mi sie przeczytać cały topic :o Ale warto było! Jestem pod wrażeniem Waszych psiaków. Napewno niezapomniane przeżycia wiążą się z posiadaniem russela... Ale o swoich będę mogła opowiedzieć dopiero po 22 grudnia... Całuski dla wszystkich psiaków! :D
PARSONRK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Russelka :lol: Zacięta jesteś, jak cały topik przeczytałaś. :lol: A my się chyba znamy z innego forum ? :wink: :P
PARSONRK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Tapetki znalezione po drodze w sieci. Coś ucichł nasz topik, nikt się nie odzywa ......
Ludek Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Takie mini powklejałaś, że moje starcze oczy niewielw widzą. :D
Recommended Posts