Ziomalka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Trochę wspomnień z zeszłego roku. Choinka- ozdoby robiła własnoręcznie moja siostra. Chwilowy prezent gwiazdkowy Propozycja użycia prezentu jako ozdoby na choinkę :-o Zdejmowanie jest najlepsze: można zdemolować całą choinkę...:crazyeye:
Marmal Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ZDROWYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz samych sukcesów wystawowych i hodowlanych w Nowym Roku 2007 - życzy Wszystkim "russellowo zakręconym" i nie tylko - hodowla Obornicki Nornik :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :tree1::BIG: :tree1: :BIG: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witam, chciałabym zaprosić na wątek Zośki - suczki w typie j.r. teriera, która porzebuje domku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35688&highlight=cichy+k%B1t Pozdrawiam serdecznie i wesołych świąt wszystkim życzę:)
agness Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wspaniałych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych wspaniałych dni w nadchodzącym roku 2007 dla wszystkich "Dogomaniaków" i miłośników JRT i PRT. :tree1: >>kilk foto <<
Ziomalka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dziękuję bardzo! Czujemy się zaszczyceni:loveu: Wspaniałe życzenia!:lol: A my ze swej strony składamy również wszystkim forumowiczom życzenia Wspaniałych Świąt i samych sukcesów w Nowym Roku 2007!!!:tree1:
Asta Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja także skromnie :) Spokojnych świąt Bożego Narodzenia :B-fly:, dużo prezentów pod choinką :tree1:, wielkiego leniuchowania :sleep2:, szalonego Sylwestra 8-) :drink1::cunao:, wspaniałego Nowego Roku :cool2:, dużo uśmiechu i radości :lol: :jumpie: :grin: :roflt:, nie zważania na uciekający czas :splat:, oraz przyjemności :mdrmed:, i aby te święta uskrzydliły Cię , a gdy kiedyś przyjdą dni gdy staniesz się upadłym aniołem wtedy życzę Ci by obok Ciebie pojawił się przyjaciel który pomoże Ci :glaszcze: znów wznieść się w góre ponad to wszytko :multi: co przyziemne... I wiele radości i życzliwości i wszystkie co najlepsze dla psiaków :) życzy Asta z B.J :)
Tinuś Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 NIECH WAM KARP KOLĘDY ŚPIEWA, NIECH ŚWIATECZNA GWIAZDKA Z NIEBA TO CO ZŁE W DOBRE ZAMIENIA I SPEŁNIA WASZE MARZENIA!!! WESOŁYCH śWIĄT życzą :
Tinuś Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 NIECH WAM KARP KOLĘDY ŚPIEWA, NIECH ŚWIĄTECZNA GWIAZDKA Z NIEBATO CO ZŁE W DOBRE ZAMIENIA I SPEŁNIA WASZE MARZENIA!!! WESOŁYCH ŚWIĄT !!! życzą:
anka-23 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Świąt wypełnionych radością i milością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.
Russelka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Sashka doczekała się swojej galerii :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37224 Zapraszamy! A jak tam Wam święta minęły? Co robicie w Sylwestrową noc?
Marek z Gromem Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Sashka doczekała się swojej galerii :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37224 Zapraszamy! A jak tam Wam święta minęły? Co robicie w Sylwestrową noc? Święta na Wielkim jedzeniu :D W Sylwestra siedzimy z łobuzami w domu. Jacyś znajomi może wpadną :)
Russelka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Marku to tak ja u Nas :razz: Brzuchy urosły, choinka leżała 2 razy na podłodze- bombki o dziwo przetrwały! A Sylwester w domu :evil_lol: Sashka znowu mnie fascynuje- siedzi na balkonie pomimo chłodu i patrzy na niebo- komus odbiło i juz strzelają...
Tinuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkim miłośnikom jrt POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!!!!!!! :BIG:
Marek z Gromem Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007 Szczęścia, Pomyślności, sukcesów wystawowych życzą Aga, Marek, Grom, Szorstek i Feivel. DO SIEGO ROKU!!!
agness Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochani !!! Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wami życzyć, abyście nadal pozostali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007- dużo sukcesów hodowlanych i wystawowych oraz wiele wspaniałych chwil z psiakami.
Marmal Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szczęśliwego Nowego Roku, radości , dużo zdrowia oraz samych sukcesów hodowlanych dla wszystkich miłośników JRT i PRT (i nie tylko) życzy:
Ziomalka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ciężko będzie! Ziomal na każdy wystrzał denerwuje się i szczeka :-( . Właśnie wróciliśmy ze spaceru, jeszcze nie widziałem żeby tak szybko wracał do domu. Biedne pieski :placz: :angryy: .
Abi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Didi dzis obchodzi drugie urodzinki; wszystkiego najlepszego moj piesku, obysmy sie zawsze dogadywaly:new-bday: , [SIZE=2][SIZE=3]a juz o polnocy ósme urodziny Bazylego - zdrowia moj przyjacielu:tort: . SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
brazowa1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 wszystkiego najlepszego Didi,baw sie dobrze! ta imprezka jest dla Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ziomalka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 DIDI wszystkiego najlepszego na 2 latka i kupę zgniłych, pysznych kości i wielu szczekających gości życzy Ziomal z pańcią. :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :eating: :eating: :eating: :eating: I dla Bazylego :new-bday:
brazowa1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Urode masz,inteligencje takze,powodzenie,wiec zyj nam jak najdluzej w dobrym zdrowiu!
Flaire Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najpsiejszego Dla Didki i Bazylego! :lol:
zadziorny Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego najpsiejszego :new-bday: :tort: :BIG:
Recommended Posts