Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę wspomnień z zeszłego roku.

Choinka- ozdoby robiła własnoręcznie moja siostra.

Chwilowy prezent gwiazdkowy

Propozycja użycia prezentu jako ozdoby na choinkę :-o

Zdejmowanie jest najlepsze: można zdemolować całą choinkę...:crazyeye:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ZDROWYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz samych sukcesów wystawowych i hodowlanych w Nowym Roku 2007 - życzy Wszystkim "russellowo zakręconym" i nie tylko - hodowla Obornicki Nornik

:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :tree1::BIG: :tree1: :BIG: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

Posted

Wspaniałych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych wspaniałych dni w nadchodzącym roku 2007 dla wszystkich "Dogomaniaków" i miłośników JRT i PRT.

:tree1:

>>kilk foto <<

Posted

Dziękuję bardzo! Czujemy się zaszczyceni:loveu: Wspaniałe życzenia!:lol:

A my ze swej strony składamy również wszystkim forumowiczom życzenia Wspaniałych Świąt i samych sukcesów w Nowym Roku 2007!!!:tree1:

Posted

Ja także skromnie :)

Spokojnych świąt Bożego Narodzenia :B-fly:, dużo prezentów pod choinką :tree1:, wielkiego leniuchowania :sleep2:, szalonego Sylwestra 8-) :drink1::cunao:, wspaniałego Nowego Roku :cool2:, dużo uśmiechu i radości :lol: :jumpie: :grin: :roflt:, nie zważania na uciekający czas :splat:, oraz przyjemności :mdrmed:, i aby te święta uskrzydliły Cię , a gdy kiedyś przyjdą dni gdy staniesz się upadłym aniołem wtedy życzę Ci by obok Ciebie pojawił się przyjaciel który pomoże Ci :glaszcze: znów wznieść się w góre ponad to wszytko :multi: co przyziemne... I wiele radości i życzliwości i wszystkie co najlepsze dla psiaków :)

życzy Asta z B.J :)

Posted

NIECH WAM KARP KOLĘDY ŚPIEWA,
NIECH ŚWIATECZNA GWIAZDKA Z NIEBA
TO CO ZŁE W DOBRE ZAMIENIA
I SPEŁNIA WASZE MARZENIA!!!

WESOŁYCH śWIĄT życzą :

Posted

NIECH WAM KARP KOLĘDY ŚPIEWA, NIECH ŚWIĄTECZNA GWIAZDKA Z NIEBATO CO ZŁE W DOBRE ZAMIENIA I SPEŁNIA WASZE MARZENIA!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT !!! życzą:

Posted

Świąt wypełnionych radością i milością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.

Posted

Marku to tak ja u Nas :razz: Brzuchy urosły, choinka leżała 2 razy na podłodze- bombki o dziwo przetrwały!

A Sylwester w domu :evil_lol: Sashka znowu mnie fascynuje- siedzi na balkonie pomimo chłodu i patrzy na niebo- komus odbiło i juz strzelają...

Posted

Kochani !!!

Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wami życzyć, abyście nadal pozostali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007- dużo sukcesów hodowlanych i wystawowych oraz wiele wspaniałych chwil z psiakami.

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku, radości , dużo zdrowia oraz samych sukcesów hodowlanych dla wszystkich miłośników JRT i PRT (i nie tylko)
życzy:

Posted

Ciężko będzie! Ziomal na każdy wystrzał denerwuje się i szczeka :-( .
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, jeszcze nie widziałem żeby tak szybko wracał do domu. Biedne pieski :placz: :angryy: .

Posted

Didi dzis obchodzi drugie urodzinki; wszystkiego najlepszego moj piesku, obysmy sie zawsze dogadywaly:new-bday: , [SIZE=2][SIZE=3]a juz o polnocy ósme urodziny Bazylego - zdrowia moj przyjacielu:tort: .

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Posted

DIDI wszystkiego najlepszego na 2 latka i kupę zgniłych, pysznych kości i wielu szczekających gości życzy Ziomal z pańcią.
:tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :tort: :new-bday:
:eating: :eating: :eating: :eating:
I dla Bazylego :new-bday:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...