Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 a może jeszcze raz tam zerkne ? może nie ma już pokrzyw ? :cool3: hmm tu ich nie ma :roll: AJJJ !!!! znów sie nadziałem :evil_lol: Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 haha ! ukryłem sie ! teraz nikt mnie nie znajdzie i nie zwinie do domu :diabloti: popatrzcie na ten kark :cool3: jak co bede udawał wilka ! może akurat sie przestraszy i ucieknie, a ja bede nadal mógł buszować w trawie - tak to uwielbiam... :loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 a jednak mnie dostrzegła i sie nie wystraszyła :placz: chyba dam za wygraną... mam dość walki z pokrzywami i panią :angryy: jeszcze tylko tutaj powęszę... pójdę na małe siiii..... i do domku... :p Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ulubione miejsce DOLLY do spania, przyłapana na gorącym uczynku :diabloti: nie ma to jak skaner :evil_lol: Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 muszę wszystko dokładnie obwąchać :p a potem, rzecz jasna zrobić siusiu :eviltong: Quote
Ania z Bytomia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 obraziłam się :scared: nie lubie takich fotek :ices_bla: gdzie się podziały psy? :roll: aaaa, tu są :lol: Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 nie widzisz że jestem obrażona:razz: ? popatrz :diabloti: ! w tej chwili mnie przeproś bo cie ugryze !!!! :mad: niech ci będzie ! przeprosiny przyjęte... ale pozować do zdjęć już nie bede ! spaaaaaaaaaaaaaaadam, nic tu po mnie :p Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 heh, znów kraty :-( dlaczegoooo, przecież swoje 1,5 roku już odsiedziałam :placz: spróbuje sie stąd wydostać :cool1: może nosem spróbuje ? zawołałam przybraną siostrzyczkę Aszke - razem pewnie damy rade :cool3: Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 niestety nawet wsparcie nie pomogło :shake: jesteśmy zmuszone odpuścić, wszędzie naokoło zagrodzone... :oops: nic tu po nas... pora spadać na obiad :lol: Quote
maciaszek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Aszka ma boski ten swój lwi ogon! Po prostu boski. Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no to teraz przyszła kolej na Aszuchne ;) Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 nawet nie wiedziałam że po śmierci mojej ukochanej pani, moje zycie może sie tak odmienić... :oops: moge sobie teraz wszędzie chodzić (w szczególności za nową panią :diabloti:) tu... i tam... czuję się świetnie, mam wszystko czego mi potrzeba ;) sami zobaczcie jaka jestem teraz zadowolona :loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 mam tutaj dużo przyjaciół (z którymi się kłócę tyyylko przy misce :p ) zobaczcie, już nie jestem tak przeraźliwie chuda, pan doktor powiedział że taka figurka do mnie pasuje w sam raz :roll: nawet z Misiem sie zakumplowałam, spoko staruszek :eviltong: Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 gdy tylko przyjdzie mi ochota na głaski to pokazuje pani podwozie :evil_lol: aaaaaalllllllleeee mi dobrze :lol: Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 już dość tego dobrego, trzeba troche rozprostować kości i powęszyć troszke Quote
_Chomusia_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Morelka (czy też Dolly, nie wiem jak wy ją nazywacie :D) jest śliczna :D I ten ogon Aszki ;p Quote
BoUnTy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 _Chomusia_ napisał(a):Morelka (czy też Dolly, nie wiem jak wy ją nazywacie :D) jest śliczna :D I ten ogon Aszki ;p Kurcze, kobito, gdzie ty nabijasz tyle tych postów? Na samym podrzucaniu naszych bazarków tyle stukasz? Wow:crazyeye: Quote
Ania z Bytomia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 lece bo chce... zobaczyć kota :diabloti: Quote
amikat Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 śliczny szczęśliwy pies!!! Zrobiłaś cuda!!!!!! Quote
kama_i_ja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Trzymamy kciuki za szybki powrót do formy :thumbs: A Aszka ma taki urodziwy ogon z natury czy tak ją obcinacie? Jest naprawdę fantastyczny:loveu: Quote
Recommended Posts