supergoga Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Piękna, zupełnie maleńka, niespełna 6 – tygodniowa Alfa o niezwykłej pręgowanej maści (takiej hienowatej) – drobna i niepozorna została znaleziona na drodze przez wetkę. Zabrała maluszkę i tak trafiła do przytuliska w Buku – do wspólnego kojca z 5 siostrzyczek. Są w podobnym wieku, tyle, że Alfa jest najmniejsza. Była tak wygłoszona, tak pchała się do miski, że musiała dostać osobny talerzyk z dala od innych, żeby się nie udławiła z żarłoczności. Nie wiem, jak to maleństwo da sobie radę w kojcu i budzie. Ona prawie mieści się na dłoni. Będzie zupełną kruszynką. Czy znajdzie się dla niej dom, choćby tymczasowy, a może ktoś zechce pokochać to psie dziecko i przygarnąć na zawsze. Być może to uratuje jej życie. Bo aż boję się myśleć, jak sobie poradzi, mimo naprawdę dobrej opieki, w schroniskowych realiach. Alfunia – hienka – błaga o pomoc. Alfa najpilniej potrzebuje tymczasu. Jest najdelikatniejsza, taka kruszynka zupełna. Quote
Rene@Rabik Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wrzuciłam na : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10605158#post10605158 Quote
supergoga Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Drobineczka szuka domu nawet na tymczasowo. Quote
supergoga Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Mała kruszynka Alfa - tak bym chciała, żeby mogła opuścić schronisko. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 bosze co to za stworzonko piękne:loveu: domku szybko Quote
supergoga Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Maleńka Alfa błaga o domek, nawet tymczasowy. Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ludzie Domek Tymczasowy Potrzebny,a Najlepiej Staly!!!!!!!!!!!!!! Quote
supergoga Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Pilnie tymczasik by się nadał, w któeym maleńka pokaże się w całej okazałości. Jest naprawde słodka kruszynka. Quote
supergoga Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Nikt nie pomoże Alfuni, maleństwu podpasznemu. Quote
mimiś Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :wallbash: i co zrobić z taką malizną? kto ma odrobinę miejsca? Quote
Edi100 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jak ona sobie da radę. DT, ulituj się:placz: Quote
supergoga Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 No jakos tam sobie radzi. Ale to jest maluszek taki - najmniejsza jest. Drobinka. Eh, gdybym nie wyjeżdżała teraz to pewnie zabrałabym ją do domu. Może znajdzie się dla niej cosik? Quote
Ulka18 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja tam gdzie Reno :wink: Z reguly zagladam tylko na subskrybowane watki. Szkoda tych maluchow w schronach :shake: Dobrze, ze chociaz zdjecia sa tej malej, w Mielcu jest sporo szczeniakow, ale nie mamy zdjec, poza tym maluchy szybko odchodza :-( Quote
Reno2001 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ulka18 napisał(a):Ja tam gdzie Reno :wink: Z reguly zagladam tylko na subskrybowane watki. Szkoda tych maluchow w schronach :shake: Dobrze, ze chociaz zdjecia sa tej malej, w Mielcu jest sporo szczeniakow, ale nie mamy zdjec, poza tym maluchy szybko odchodza :-( I dlatego właśnie na razie nie zgłaszam się na DT dla tej hienki. Muszę obadac sytuację w Mielcu. Zobaczymy, zobaczymy... Quote
Margolka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wrzuciłam na: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116765&page=4 Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 supergoga napisał(a): Alfa najpilniej potrzebuje tymczasu. Jest najdelikatniejsza, taka kruszynka zupełna. tak, tak. taka pięknotka na pewno szybko znajdzie dom. wkrótce zgłosi się ich kilka.:p Quote
Recommended Posts