Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
trochę daleko, mnie by pasowało w centrum lub na pradze

Hmmm z białołęki już bliżej na pragę. Ja je tu przywiozę zatem i pomyślę, co dalej zrobić.

A ul. Staniewicka by Ci pasowała? To przystanek od ronda Żaba.

Posted

Wyjątek napisał(a):
Hmmm z białołęki już bliżej na pragę. Ja je tu przywiozę zatem i pomyślę, co dalej zrobić.

A ul. Staniewicka by Ci pasowała? To przystanek od ronda Żaba.

no, może tak;)

Posted

Poker - i co chcesz nam kupic te farbki w zamian za ksiażke ?
Bo jesli nie to ja musze juz je zamawiać bo nie chcemy zostawiac sobie wszystkiego na ostatnią chwilę.

Posted

przepraszam,że się nie odezwałam wczesniej :oops:,ot babcina skleroza ;).Pewnie ,że chce "życie".Piszcie ile chcecie za nie,przeleję pieniądze ,a Wy kupujcie farbki.Szkoda 2 x tracić pieniądze na przesyłki.

Posted

Olga132 napisał(a):
to tak 15 zł chyba może być, co?

na jakie konto i ile mam wpłącić za życie i przesyłkę?
Komp.mi nawala okrutnie.Napiszcie mi na PW.

Posted

Jeszcze potrzebujemy tak:
- pojemniczki na wodę
- folie malarską kilka płacht do zabezpieczenia stołów podczas malowania
- duże arkusze szargo papieru
- normalne farby do malowania
- gips taki do foremek

jesli ktos cos ma z tych rzeczy i może nam oddac to będziemy wdzięczne

Posted

Siostra mojej przyjaciółki jest dyrektorem Domu Kultury niedaleko Węgrowa, ma ogromne doświadczenie w organizowaniu imprez dla dzieci i młodzieży. Jeśli przydałby Wam się taki konsultant można powołać się na mnie. Szczegóły na PW.

Posted

rozi napisał(a):
Siostra mojej przyjaciółki jest dyrektorem Domu Kultury niedaleko Węgrowa, ma ogromne doświadczenie w organizowaniu imprez dla dzieci i młodzieży. Jeśli przydałby Wam się taki konsultant można powołać się na mnie. Szczegóły na PW.

rewelacja. ale się świetnie składa:multi:

Posted

Woda w miseczkach szybko staje się roztworem farb (: i trzeba ją wymieniać, weźcie jakieś solidne wiadro do wylewania tej brudnej, żeby nie latać z każdą miseczką do jakiegoś ścieku.

Posted

pieniądze od Poker za książkę juz wpłyneły na konto.
Farbki 2 opakowania już zamówiłam na allegro i opłaciłam

Odebrałam od blue.berry cykl palakatów (cykl zawiera 8 plakatów) jak dbac o psa. Plakaty sa REWELACYJNE !!!
zostaną dostarczone do szkół oraz będą rozwieszone na festynie.
jutro odbieram plakaty informujące o Festynie - tez będa rozwieszone w szkołach i w węgrowie.

Posted

rozi napisał(a):
Woda w miseczkach szybko staje się roztworem farb (: i trzeba ją wymieniać, weźcie jakieś solidne wiadro do wylewania tej brudnej, żeby nie latać z każdą miseczką do jakiegoś ścieku.

dobry pomysł.
DZIĘKI !

Posted

CZy ktos ma nadmiar pędzelków, farb i kredek - mogą byc oczywiście używane - to nie ma znaczenia !

I może ktos ma takie duuuużeee arkusze szarego papieru????

Posted

Wczoraj dotarła do mnie paczka z pluszakami, zwierzęcymi akcesoriami ( kliker, czasadło, książka psia, pileczka, pocztowki ze zwierzakami i duuuzo zawieszek). I duzo innych rzeczy...
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Na pewno wykorzystamy :p

Posted

Ja siedzę w odlewach gispowych ;) Kuchnia wygląda strasznie! Ale produkcja idzie taśmowo więc troszkę tego narobię w ciągu najbliższych dni :)
Dzisiaj chyba będę musiała polecieć po kolejna partię gipsu ;)