Olga132 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 poker jesli ci takie rozwiązanie pasuje to poprosimy farbki takie: http://www.allegro.pl/item437713266_super_rewelacyjne_farbki_do_malowania_twarzy.html nie wiem ile ta książka jest warta bo najchetniej bym poprosiła 2 szt farbek co z ksztami przesyłki da ok 25 zł jeśli to za dużo to jak możesz zamów 2 szt a ja ci zwrócę za jeden komplet farbek może tak być? Quote
Wyjątek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zmysł napisał(a):trochę daleko, mnie by pasowało w centrum lub na pradze Hmmm z białołęki już bliżej na pragę. Ja je tu przywiozę zatem i pomyślę, co dalej zrobić. A ul. Staniewicka by Ci pasowała? To przystanek od ronda Żaba. Quote
Zmysł Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wyjątek napisał(a):Hmmm z białołęki już bliżej na pragę. Ja je tu przywiozę zatem i pomyślę, co dalej zrobić. A ul. Staniewicka by Ci pasowała? To przystanek od ronda Żaba. no, może tak;) Quote
Olga132 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Poker - i co chcesz nam kupic te farbki w zamian za ksiażke ? Bo jesli nie to ja musze juz je zamawiać bo nie chcemy zostawiac sobie wszystkiego na ostatnią chwilę. Quote
baffi2 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja mam dwie pojedyncze farbki dla dzieci do malowania twarzy. kolor brązowy. dołączyć do fantów? Quote
Mośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Pewnie! Przyda się do malowania buziek! Quote
Olga132 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 dziś mtf zalesie dostraczyła mi fanty na loterię WIELKIE DZIĘKI Quote
Poker Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 przepraszam,że się nie odezwałam wczesniej :oops:,ot babcina skleroza ;).Pewnie ,że chce "życie".Piszcie ile chcecie za nie,przeleję pieniądze ,a Wy kupujcie farbki.Szkoda 2 x tracić pieniądze na przesyłki. Quote
Olga132 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 to tak 15 zł chyba może być, co? Quote
Poker Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Olga132 napisał(a):to tak 15 zł chyba może być, co? na jakie konto i ile mam wpłącić za życie i przesyłkę? Komp.mi nawala okrutnie.Napiszcie mi na PW. Quote
Olga132 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 http://www.wegrow.com.pl/artykul/5079_583.html Quote
Ania W Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Olga132']http://www.wegrow.com.pl/artykul/5079_583.html No proszę!:crazyeye: Nie spodziewałam się...ale miło mi się zrobiło :p I już mi się dzisiaj bardziej jechać odebrac gazetki ;) Quote
Olga132 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Jeszcze potrzebujemy tak: - pojemniczki na wodę - folie malarską kilka płacht do zabezpieczenia stołów podczas malowania - duże arkusze szargo papieru - normalne farby do malowania - gips taki do foremek jesli ktos cos ma z tych rzeczy i może nam oddac to będziemy wdzięczne Quote
Olga132 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 jesli komuś przyjdzie do głowy, że będzie nam cos potrzebne a o tym nie pisałysmy to proszę bardzo - piszcie bo może o czyms zapomniałyśmy Quote
rozi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Siostra mojej przyjaciółki jest dyrektorem Domu Kultury niedaleko Węgrowa, ma ogromne doświadczenie w organizowaniu imprez dla dzieci i młodzieży. Jeśli przydałby Wam się taki konsultant można powołać się na mnie. Szczegóły na PW. Quote
Olga132 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 nikt nie ma w domu niepotrzebnych farb, kredek, jakis plastikowych stabilnych miseczek lub kubeczków? oczywiscie rzeczy moga być używane.... Quote
Zmysł Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 rozi napisał(a):Siostra mojej przyjaciółki jest dyrektorem Domu Kultury niedaleko Węgrowa, ma ogromne doświadczenie w organizowaniu imprez dla dzieci i młodzieży. Jeśli przydałby Wam się taki konsultant można powołać się na mnie. Szczegóły na PW. rewelacja. ale się świetnie składa:multi: Quote
rozi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Woda w miseczkach szybko staje się roztworem farb (: i trzeba ją wymieniać, weźcie jakieś solidne wiadro do wylewania tej brudnej, żeby nie latać z każdą miseczką do jakiegoś ścieku. Quote
Olga132 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 pieniądze od Poker za książkę juz wpłyneły na konto. Farbki 2 opakowania już zamówiłam na allegro i opłaciłam Odebrałam od blue.berry cykl palakatów (cykl zawiera 8 plakatów) jak dbac o psa. Plakaty sa REWELACYJNE !!! zostaną dostarczone do szkół oraz będą rozwieszone na festynie. jutro odbieram plakaty informujące o Festynie - tez będa rozwieszone w szkołach i w węgrowie. Quote
Olga132 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 rozi napisał(a):Woda w miseczkach szybko staje się roztworem farb (: i trzeba ją wymieniać, weźcie jakieś solidne wiadro do wylewania tej brudnej, żeby nie latać z każdą miseczką do jakiegoś ścieku. dobry pomysł. DZIĘKI ! Quote
Olga132 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 CZy ktos ma nadmiar pędzelków, farb i kredek - mogą byc oczywiście używane - to nie ma znaczenia ! I może ktos ma takie duuuużeee arkusze szarego papieru???? Quote
Mośka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wczoraj dotarła do mnie paczka z pluszakami, zwierzęcymi akcesoriami ( kliker, czasadło, książka psia, pileczka, pocztowki ze zwierzakami i duuuzo zawieszek). I duzo innych rzeczy... Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Na pewno wykorzystamy :p Quote
Ania W Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ja siedzę w odlewach gispowych ;) Kuchnia wygląda strasznie! Ale produkcja idzie taśmowo więc troszkę tego narobię w ciągu najbliższych dni :) Dzisiaj chyba będę musiała polecieć po kolejna partię gipsu ;) Quote
Recommended Posts