Zmysł Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 mogę dać dwie piłki do koszykówki na jakieś lepsze nagrody. kupione po ok.250 zł za sztukę, ze dwa razy używane, czyli praktycznie nowe. trzeba trochę podpompować i będzie dobrze Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zmysł napisał(a):mogę dać dwie piłki do koszykówki na jakieś lepsze nagrody. kupione po ok.250 zł za sztukę, ze dwa razy używane, czyli praktycznie nowe. trzeba trochę podpompować i będzie dobrze Ale świetne nagrody :multi:. Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Zmysł napisał(a):mogę dać dwie piłki do koszykówki na jakieś lepsze nagrody. kupione po ok.250 zł za sztukę, ze dwa razy używane, czyli praktycznie nowe. trzeba trochę podpompować i będzie dobrze tylko nie wiem, czy się to wpasuje do schematu festynu? Quote
Mośka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A czemu nie? Przy okazji sport się popromuje wśród mlodych ;) Quote
Mośka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ktoś coś wyszperał? Mogę odebrać w Centrum Warszawy, ale weźcie pod uwagę moją wagę "kogucią"- mam dość mały udźwig ;) Quote
tomcug Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Przepraszam za offa, ale na cito potrzebuję kogoś od dogo - chartów. Nie znacie? Quote
marie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Chyba przez Ksera szukalam kiedys dla kogos charta do adopcji. Quote
tomcug Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 marie napisał(a):Chyba przez Ksera szukalam kiedys dla kogos charta do adopcji. Dziękuję bardzo :loveu:, każdy sygnał się przyda i już nie offuję. :oops: A tymczasem przypominamy o zbiórce fantów :lol: Quote
Zmysł Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mośka napisał(a):Ktoś coś wyszperał? Mogę odebrać w Centrum Warszawy, ale weźcie pod uwagę moją wagę "kogucią"- mam dość mały udźwig ;) gdzie jest miejsce docelowe? Quote
Zmysł Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mośka napisał(a):Piwnica w Falenicy. no to chyba tam trzeba będzie przyjechać z transportem Quote
Mośka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mówisz, że nie udźwignę :cool3: ? No to nie pozostaje nam nic innego jak się cieszyć z ilości fantów :p A Wujaszka zapraszam do Falenicy w terminie dowolnym. Zawsze ktoś jest ;) Quote
Zmysł Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mośka napisał(a):Mówisz, że nie udźwignę :cool3: ? No to nie pozostaje nam nic innego jak się cieszyć z ilości fantów :p A Wujaszka zapraszam do Falenicy w terminie dowolnym. Zawsze ktoś jest ;) dobra, to będzie jakoś pod koniec sierpnia Quote
Zmysł Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 A ja przypomnę- zbieramy fanty na psiowy festyn(nie mylić z "wsiowy") Quote
marie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Moska! Worek naszykowany - czeka w kanciapie :) Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A tymczasem zachęcamy do przekazywania fantów na festyn Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 GameBoy napisał(a):moge wam dac myszke do komputera super nagroda :multi: Quote
Recommended Posts