Zmysł Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 tomcug napisał(a):Ja też już trochę fantów mam, wczoraj Wiselka dorzuciła jeszcze książeczkę fajną. :lol: no to super:loveu: Quote
Zmysł Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 odebrałem fanty od Rozi. Wielkie dzięki:loveu: Zbieram sobie powolutku Quote
malagos Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kochani, mam pytanie do organizatorów : moze Wam brakuje kogoś do występów, mam świetny zaprzyjaźniony kabaret Mafioła z Ostrołęki - chłopaki zawsze u nas na imprezkach wystepują, robią to swietnie! Tu ich strona www.mafiola.cba.pl Są bardzo znani w naszym regionie, ale juz nie tylko tu :p Quote
Mośka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A do mnie dotarła wczoraj pierwsza przesyłka - ze Szczecina. Mnóstwo świetnych fantów, m.in. pamięci USB 1G doskonałe na nagrody! I wiele innych... BARDZO DZIĘKUJEMY - na pewno się przyda! :loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ciekawe pomysly, tylko kurcze dla mnie za daleko :-( Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wiem, ale ja nie mam ni takiego :roll: chyba ze cos sie znajdzie ;) Quote
Zmysł Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 AdaK napisał(a):ciekawe pomysly, tylko kurcze dla mnie za daleko :-( ale fanty jakieś zawsze możesz sypnąć;) Quote
Olga132 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Fanty nie musza być nowe byle były w dobrym stanie:) a kabarate bardzo fajny pomysł- musimy tylko z dziewczynami sie naradzić :lol: Quote
malagos Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 rozi napisał(a):Podobno malagos ma wystąpić. rozi :mad: :mad: :diabloti: Mój Bocianek nijak sie ma do majowego festynu :placz: Ale Mafioła to dobry kabaret, i niedrogi :multi: Quote
rozi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bocianki, o ile wiem, przynoszą młode. Możesz nosić kocięta w zawiniątkach i podrzucać dobrym ludziom. Quote
Olga132 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Chciałam małe sprostowanie napisać. Tym razem festyn w Węgrowie nie będzie odbywał się pod patronatem Emir tylko Węgrowskiego Stowarzyszenia PRZESTRZEŃ – które pomagało nam przy poprzednim festynie. Ponieważ oni są na miejscu i także wiele zrobili na rzecz zwierząt w Węgrowie (jeszcze jako grupa nieformalna organizowali koncerty z których dochód był przeznaczony na schronisko w Węgrowie ) to będzie nam zdecydowanie łatwiej jeśli pozałatwiają wszystkie sprawy formalne. mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza ??? Quote
Olga132 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 a mam pytanie odnosnie kabaretu - rozumiem, że oni wystepuja odpłatnie? Quote
malagos Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Olga132 napisał(a):a mam pytanie odnosnie kabaretu - rozumiem, że oni wystepuja odpłatnie? tak, mozna z nimi pogadac, kontakt na stronce www. Ja tylko tak poddaję pomysł, czasem brak jakiegoś wypełnienia programu (jako organizator naszych lokalnych imprez wiem o tym doskonale :cool1:)... Quote
Ania W Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Malagos my właściwie nie jesteśmy organizatorkami całej imprezy bo to duży rodzinny festyn na stadionie ale niejako będziemy na gościnnych występach ze swoim stoiskiem "prozwierzęcym". Kabaret możemy podsunąć organizatorowi głównemu. My będziemy się starały zciągnąć jakąś znaną twarz życzliwie nastawioną do zwierząt ...ale to już za darmo ;) Zmysł dzięki - myślę że warto wspierać lokalne inicjatywy tym bardziej że na tym terenie nadal jest jeszcze masa roboty jeżeli chodzi o psy.:roll: Quote
malagos Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kiedyś stowarzyszeniu Niczyje udał sie załątwić obecnosć Eweliny Flinty i Tomasza Raczka, jkao uczestników festynu. Quote
Edyta_D_R Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witam, dawno się nie odzywałam , ale dziś przez przypadek dotarła do mnie wieść o festynie. Gdybyście potrzebowały jakiejś pomocy , może właśnie coś trzeba wczesniej zorganizowac w szkolach, prosze piszcie. Tego dnia nie mam zjazdu na uczelni , wiec i podczas festynu jestem raczej dostepna. Pozdrawiam Edyta Quote
Ania W Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dzięki ! :) A czy mogłabyś na miejscu potwierdzić ten termin...bo ja od dwóch dni nie mogę się dodzwonić do p. Dyrektor Ośrodka Kultury. Ja też muszę się zsynchronizować z kursem:roll: Quote
marie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Aniu! U mnie, jak zwykle, czekaja jakies fanty - przypomnijcie sie z Olga przy okazji :) Quote
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przepraszam za offa, ale błagam, zajrzyjcie chociaż: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!! Quote
Olga132 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Przepraszam za opóźnienie w relacji ale autorka zdjęć miała problem z komputerem. Niestety impreza nie odbyła sie na stadionie jak było zapowiadane-nie wiem z jakich przyczyn. Juz sie poprawiam i oto fotorelacja z imprezy: radość z wygranych fantów lepimy z masy solnej malujemy rysujemy: Quote
Olga132 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Pies Agnieszki demonstruje sztuczki a dzieci podziwiają: teraz dzieci będą uczyły psa siadać. mała pomocnica agnieszki rozda dzieciom smaczki agnieszka pokazuje jak poprawnie wykonać ćwiczenie: Quote
Recommended Posts