eloise Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jak miałam 6 lat byłam na mikołajkowej imprezie w parafii. mnóstwo ludzi, mnóstwo dzieci, a Mikołaj zapytał mojej koleżanki kim chce zostać w przyszłości, powiedziała- sklepową, a potem zwrócił się do mnie- a ty? a ja: świętym mikołajem :multi: :multi: :multi: i do tej pory jest mi przykro, ze cała sala się ze mnie śmiała... Quote
Olga132 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 __________________________________________________________ Quote
Olga132 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 II. ZBIÓRKA FANTÓW NA FESTYN W WĘGROWIE, KTÓRY ODBĘDZIE SIĘ 9 Maja na stadionie w Węgrowie Kochani w związku z tym, że spodobał się Festyn który organizowałyśmy w Węgrowskim Ośrodku Kultury – zostałyśmy zaproszone do udziału w pikniku rodzinnym który odbędzie się 9 maja w Węgrowie. Tym razem będzie to impreza na świeżym powietrzu o wiele większym zasięgu. Nie jesteśmy organizatorkami tej imprezy ale będziemy miały tam swoje stoisko i dlatego kolejna prośba do was o pomoc w zbiórce Fantów. No i oczywiście jeśli ktoś chce się włączyć do pomocy oraz ma głowę pełną pomysłów – czekamy na wszelkie sugestie. Fanty tak jak poprzednio można wysyłać lub dowozić do Mośki - adres Mośka podaje na pw. LICZYMY NA WASZĄ POMOC. może dysponujecie jakimiś nieudanymi prezentami??? Quote
Mośka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jeszcze wygospodaruję trochę miejsca w piwnicy ;). Jeśli coś macie, co wydaje się Wam zbyteczne, a może ucieszyć dzieci -chętnie przyjmiemy. A konkurs jakiś zrobimy??? Taki, ktory bedzie rozstrzygniety na Pikniku, a przeprowadzony w szkolach wczesniej? Quote
tomcug Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Muszę poszperać , na pewno coś znajdę. ;) Quote
Wyjątek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Poszukam czegoś, ale obawiam się, że ostatnio oddałam wszystko, co mogło się nadawać... W książkach już na pewno nic się nie znajdzie, jeśli to ten sam przedział wiekowy :shake: Quote
malagos Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a macie moze pomysł, kgo zaprosić na pogadankę o bezdomych zwierzętach, do naszego gimnazjum? Kogoś, kto ładnie przekaze mlodzieży problem, trochę opowie, trochę zasmuci, da do myslenia?... Quote
eloise Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 a ja tak sobie pomyślałam... możeby poprosić dzieciaki, zeby zbierały do czasu festynu plastikowe nakretki? tutaj szczegóły http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/ wiem, ze nakrętki mają niewiele wspólnego z psami, ale moze tak przy okazji, zżeby pokazać dzieciakom jak ważne jest dbanie o środowisko i pomaganie i ludziom i zwierzętom? nie pomyślałam tylko o tym, kto miałby od dzieciaków te nakrętki odebrać i wysłać do gdańska... :oops: ale moze Wy macie jakiś pomysł? no i czy w ogóle to co napisałam ma sens? Quote
malagos Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pewnie, ze ma! Uczymy mądrego patrzenia na świat! Quote
TYGRYS-ica. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 trzymam kciuki za powodzenie kolejnego festynu w Wgw :-) Quote
Olga132 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='eloise']a ja tak sobie pomyślałam... możeby poprosić dzieciaki, zeby zbierały do czasu festynu plastikowe nakretki? tutaj szczegóły http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/ wiem, ze nakrętki mają niewiele wspólnego z psami, ale moze tak przy okazji, zżeby pokazać dzieciakom jak ważne jest dbanie o środowisko i pomaganie i ludziom i zwierzętom? nie pomyślałam tylko o tym, kto miałby od dzieciaków te nakrętki odebrać i wysłać do gdańska... :oops: ale moze Wy macie jakiś pomysł? no i czy w ogóle to co napisałam ma sens? a moze po prostu roześlij pismo do szkół z informacją o takiej akcji i z prośba o to aby wychowawcy klas sie w to włączyli i wysyłali we własnym zakresie? bo teoretycznie można by ogłosić żeby zbierali nakrętki i przynieśli na festyn ale niestety nie ma zbyt wielu chetnych aby pomagac przy tego typu imprezacha my we trzy nie jesteśmy w stanie nawet przy najszczerszych chęciach wszystkiego dopilnować. Quote
rozi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Mam kilka rzeczy, które mogłyby być fantami na loterii. Zgłosiłam je dla festynu na rzecz Fundacji Maja, miały być odebrane szybko, ale nikt się nie zgłasza. Mnie obojętne, na które stworznia oddam, więc zgłaszam i tutaj. Quote
Zmysł Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No to chyba się włączę. Właśnie Maja prosiła mnie o pomoc w festynie, ale może starczy mi siły na obie Fundacje Quote
izabela29 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ja też coś dorzucę, komu wysłać fanty? Quote
Olga132 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 izabela29 napisał(a):ja też coś dorzucę, komu wysłać fanty? moska przyśle ci swój adres na pw- dzięki :) Quote
izabela29 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 mam już gadżety, czekam na adres wysyłki na pw Quote
Zmysł Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 oj, chyba trzeba towarzystwo rozruszać:evil_lol: Quote
Olga132 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 izabela29 napisał(a):mam już gadżety, czekam na adres wysyłki na pw mośka przysłała Ci adres do wysyłki? Quote
izabela29 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tak, wysłała, przepraszam za opóźnienie ale dopiero jutro wyślę paczkę(kłopoty logistyczne) ;-) Quote
Zmysł Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 odebrałem od Fony:loveu: 100 kalendarzy "Mojego Psa" z przeznaczeniem na emirowy festyn Quote
tomcug Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zmysł napisał(a):odebrałem od Fony:loveu: 100 kalendarzy "Mojego Psa" z przeznaczeniem na emirowy festyn Ja też już trochę fantów mam, wczoraj Wiselka dorzuciła jeszcze książeczkę fajną. :lol: Quote
Recommended Posts