Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak miałam 6 lat byłam na mikołajkowej imprezie w parafii. mnóstwo ludzi, mnóstwo dzieci, a Mikołaj zapytał mojej koleżanki kim chce zostać w przyszłości, powiedziała- sklepową, a potem zwrócił się do mnie- a ty? a ja: świętym mikołajem :multi: :multi: :multi: i do tej pory jest mi przykro, ze cała sala się ze mnie śmiała...

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

II. ZBIÓRKA FANTÓW NA FESTYN W WĘGROWIE, KTÓRY ODBĘDZIE SIĘ 9 Maja na stadionie w Węgrowie

Kochani w związku z tym, że spodobał się Festyn który organizowałyśmy w Węgrowskim Ośrodku Kultury – zostałyśmy zaproszone do udziału w pikniku rodzinnym który odbędzie się 9 maja w Węgrowie. Tym razem będzie to impreza na świeżym powietrzu o wiele większym zasięgu.

Nie jesteśmy organizatorkami tej imprezy ale będziemy miały tam swoje stoisko i dlatego kolejna prośba do was o pomoc w zbiórce Fantów.
No i oczywiście jeśli ktoś chce się włączyć do pomocy oraz ma głowę pełną pomysłów – czekamy na wszelkie sugestie.

Fanty tak jak poprzednio można wysyłać lub dowozić do Mośki - adres Mośka podaje na pw.

LICZYMY NA WASZĄ POMOC.

może dysponujecie jakimiś nieudanymi prezentami???

Posted

Jeszcze wygospodaruję trochę miejsca w piwnicy ;). Jeśli coś macie, co wydaje się Wam zbyteczne, a może ucieszyć dzieci -chętnie przyjmiemy.

A konkurs jakiś zrobimy??? Taki, ktory bedzie rozstrzygniety na Pikniku, a przeprowadzony w szkolach wczesniej?

Posted

Poszukam czegoś, ale obawiam się, że ostatnio oddałam wszystko, co mogło się nadawać... W książkach już na pewno nic się nie znajdzie, jeśli to ten sam przedział wiekowy :shake:

Posted

a macie moze pomysł, kgo zaprosić na pogadankę o bezdomych zwierzętach, do naszego gimnazjum? Kogoś, kto ładnie przekaze mlodzieży problem, trochę opowie, trochę zasmuci, da do myslenia?...

Posted

a ja tak sobie pomyślałam... możeby poprosić dzieciaki, zeby zbierały do czasu festynu plastikowe nakretki?
tutaj szczegóły
http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/

wiem, ze nakrętki mają niewiele wspólnego z psami, ale moze tak przy okazji, zżeby pokazać dzieciakom jak ważne jest dbanie o środowisko i pomaganie i ludziom i zwierzętom?

nie pomyślałam tylko o tym, kto miałby od dzieciaków te nakrętki odebrać i wysłać do gdańska... :oops:
ale moze Wy macie jakiś pomysł? no i czy w ogóle to co napisałam ma sens?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='eloise']a ja tak sobie pomyślałam... możeby poprosić dzieciaki, zeby zbierały do czasu festynu plastikowe nakretki?
tutaj szczegóły
http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/

wiem, ze nakrętki mają niewiele wspólnego z psami, ale moze tak przy okazji, zżeby pokazać dzieciakom jak ważne jest dbanie o środowisko i pomaganie i ludziom i zwierzętom?

nie pomyślałam tylko o tym, kto miałby od dzieciaków te nakrętki odebrać i wysłać do gdańska... :oops:
ale moze Wy macie jakiś pomysł? no i czy w ogóle to co napisałam ma sens?
a moze po prostu roześlij pismo do szkół z informacją o takiej akcji i z prośba o to aby wychowawcy klas sie w to włączyli i wysyłali we własnym zakresie?
bo teoretycznie można by ogłosić żeby zbierali nakrętki i przynieśli na festyn ale niestety nie ma zbyt wielu chetnych aby pomagac przy tego typu imprezacha my we trzy nie jesteśmy w stanie nawet przy najszczerszych chęciach wszystkiego dopilnować.

Posted

Mam kilka rzeczy, które mogłyby być fantami na loterii. Zgłosiłam je dla festynu na rzecz Fundacji Maja, miały być odebrane szybko, ale nikt się nie zgłasza. Mnie obojętne, na które stworznia oddam, więc zgłaszam i tutaj.

Posted

Zmysł napisał(a):
odebrałem od Fony:loveu: 100 kalendarzy "Mojego Psa" z przeznaczeniem na emirowy festyn

Ja też już trochę fantów mam, wczoraj Wiselka dorzuciła jeszcze książeczkę fajną. :lol: