Wyjątek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Fajnie, że pieniążki od Poker wpłynęły. Ja jutro, najdalej w czwartek (mam wolne od zajęć na uczelni) wyślę książkę. Dalej nie wiem jak zorganizować dowóz tych książek na nagrody :roll: Quote
Zmysł Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wyjątek napisał(a):Fajnie, że pieniążki od Poker wpłynęły. Ja jutro, najdalej w czwartek (mam wolne od zajęć na uczelni) wyślę książkę. Dalej nie wiem jak zorganizować dowóz tych książek na nagrody :roll: a ja czekam sobie na sygnał;) Quote
Bodziulka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja ma karton rzeczy do przekazania na loterię (ciężki karton ;)) - z kim mogę na ten temat pogaworzyć? ;) Quote
Zmysł Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bodziulka napisał(a):Ja ma karton rzeczy do przekazania na loterię (ciężki karton ;)) - z kim mogę na ten temat pogaworzyć? ;) ja mogę gdzieś w centrum odebrać, np. dzisiaj wieczorem Quote
Zmysł Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 dostałem fanty od Evy2406 i Malagos. zbiorę jeszcze swoje i to będzie ostatni kurs do Mośki Quote
EVA2406 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Zbieraj, zbieraj fanty, bo ja mam już wstępną zgodę na zwierzaczkowe stoisko na festynie w moich okolicach. Co prawda to dopiero na wiosnę, ale czas szybko leci ;) Quote
Zmysł Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 EVA2406 napisał(a):Zbieraj, zbieraj fanty, bo ja mam już wstępną zgodę na zwierzaczkowe stoisko na festynie w moich okolicach. Co prawda to dopiero na wiosnę, ale czas szybko leci ;) fajnie. doświadczenie mamy, a i darczyńców sporo:multi: Quote
Bodziulka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Zmysł napisał(a):ja mogę gdzieś w centrum odebrać, np. dzisiaj wieczorem nam to trzeba kilka dni na zorganizowanie się ze wszystkim, bo mamy rzeczy w różnych częściach Warszawy, poza tym to trzeba z samochodem, a ja nestety do centrum komunikacją wiejską jeżdżę Quote
Zmysł Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 no trudno. dzisiaj wykonałem ostatni kurs do Mośki Quote
Ania W Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Bodziulka napisał(a):nam to trzeba kilka dni na zorganizowanie się ze wszystkim, bo mamy rzeczy w różnych częściach Warszawy, poza tym to trzeba z samochodem, a ja nestety do centrum komunikacją wiejską jeżdżę Kiedy byłyby w takim razie te rzeczy gotowe i jakie są opcje przekazania? Ja jestem tez nieco ograniczona czasowo i przestrzennie ale na pewno uda się coś wymyśleć ;) Quote
Mośka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Zmysł dowiózł wczoraj jeszcze 3 woreczki ;) Quote
marie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A ja sie uprzejmie przypominam z jednym nieduzym woreczkiem + kolorowankami! Quote
Olga132 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 marysia ja sie postaram podejsc w tygodniu do ciebie Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 przyjdzie jeszcze do mnie paczka od Tomcug, więc kolejny kurs do Mośki mnie nie ominie Quote
Wyjątek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ooo to i ja się jednak jeszcze załapię- super :) Wcześniej nie było jak, godzinę temu wróciłam do Warszawy dopiero. Poza tym ostatnio cos z dogo mialam problem :( Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wyjątek napisał(a):ooo to i ja się jednak jeszcze załapię- super :) Wcześniej nie było jak, godzinę temu wróciłam do Warszawy dopiero. Poza tym ostatnio cos z dogo mialam problem :( no to czekam znowu Quote
Mośka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zmysł napisał(a):przyjdzie jeszcze do mnie paczka od Tomcug, więc kolejny kurs do Mośki mnie nie ominie :evil_lol: Zmysł, zapraszam ;) Quote
Olga132 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Zmysł mam dla Ciebie bardzo smutną wiadomość: http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-odeszli.htm Quote
Ania W Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Bardzo mi smutno...Wspaniały wielki kudłacz :-( Quote
Zmysł Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzisiaj przyszła do mnie jakaś paczka. Jeszcze nie odebrałem, ale podejrzewam, że od Tomcug:loveu: Dodatkowo Tomcug podarowała wylicytowane na bazarkach kość-zabawkę i pięknego pluszowego dalmatyńca:loveu::loveu:. Będę więc się powoli szykował do kursu. Jak ktoś ma jeszcze coś i chce, abym dostarczył do celu, to jest ostatni dzwonek;) Quote
Olga132 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 UWAGA Kto z Warszawy wybiera sie na Festyn do Węgrowa? Quote
Wyjątek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Zmysł, byłeś już? Jeśli nie to mogę spotkać się gdzieś w centrum(najchętniej)/na pradze dziś wieczorem lub jutro rano. Quote
Zmysł Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Wyjątek napisał(a):Zmysł, byłeś już? Jeśli nie to mogę spotkać się gdzieś w centrum(najchętniej)/na pradze dziś wieczorem lub jutro rano. no to super, dziś wieczorem na pradze byłoby OK. wrzuć telefon na pw Quote
Recommended Posts