Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie, że pieniążki od Poker wpłynęły. Ja jutro, najdalej w czwartek (mam wolne od zajęć na uczelni) wyślę książkę.

Dalej nie wiem jak zorganizować dowóz tych książek na nagrody :roll:

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
Fajnie, że pieniążki od Poker wpłynęły. Ja jutro, najdalej w czwartek (mam wolne od zajęć na uczelni) wyślę książkę.

Dalej nie wiem jak zorganizować dowóz tych książek na nagrody :roll:

a ja czekam sobie na sygnał;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ja ma karton rzeczy do przekazania na loterię (ciężki karton ;)) - z kim mogę na ten temat pogaworzyć? ;)

ja mogę gdzieś w centrum odebrać, np. dzisiaj wieczorem

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zbieraj, zbieraj fanty, bo ja mam już wstępną zgodę na zwierzaczkowe stoisko na festynie w moich okolicach. Co prawda to dopiero na wiosnę, ale czas szybko leci ;)

fajnie. doświadczenie mamy, a i darczyńców sporo:multi:

Posted

Zmysł napisał(a):
ja mogę gdzieś w centrum odebrać, np. dzisiaj wieczorem

nam to trzeba kilka dni na zorganizowanie się ze wszystkim, bo mamy rzeczy w różnych częściach Warszawy, poza tym to trzeba z samochodem, a ja nestety do centrum komunikacją wiejską jeżdżę

Posted

Bodziulka napisał(a):
nam to trzeba kilka dni na zorganizowanie się ze wszystkim, bo mamy rzeczy w różnych częściach Warszawy, poza tym to trzeba z samochodem, a ja nestety do centrum komunikacją wiejską jeżdżę

Kiedy byłyby w takim razie te rzeczy gotowe i jakie są opcje przekazania?
Ja jestem tez nieco ograniczona czasowo i przestrzennie ale na pewno uda się coś wymyśleć ;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
ooo to i ja się jednak jeszcze załapię- super :)
Wcześniej nie było jak, godzinę temu wróciłam do Warszawy dopiero. Poza tym ostatnio cos z dogo mialam problem :(

no to czekam znowu

Posted

Dzisiaj przyszła do mnie jakaś paczka. Jeszcze nie odebrałem, ale podejrzewam, że od Tomcug:loveu:
Dodatkowo Tomcug podarowała wylicytowane na bazarkach kość-zabawkę i pięknego pluszowego dalmatyńca:loveu::loveu:.
Będę więc się powoli szykował do kursu. Jak ktoś ma jeszcze coś i chce, abym dostarczył do celu, to jest ostatni dzwonek;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
Zmysł, byłeś już?

Jeśli nie to mogę spotkać się gdzieś w centrum(najchętniej)/na pradze dziś wieczorem lub jutro rano.

no to super, dziś wieczorem na pradze byłoby OK. wrzuć telefon na pw